دختر خانمها آگاه باشید !
تو رو خدا گول حرفهای بعضی از این پسرهای بی دین رو نخورید . آی دوستت دارم . آی
عاشقتم
اینها همش دروغه . اگه دوستش داشت این بلا رو سرش نمی آورد . حالا عکس العمل اون آقا پسر محترم چی بوده ؟
nemol, لابد می شه دیگه گلم
الان علم پیشرفت کرده
فراموش نکن که :
ما می توانیم و این شدنیست _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ...
اخه من نمی دونم بغل کردن چه ربطی به انگشت خونی داره یعنی ببین چقدر این خانم بالا زده بوده .......که فقط بغل کردنو فهمیده دیگه بعد از اون کی دست کرده تو لباسشو.... کی انگشت کرده ....فقط یادش میاد انگشته اون اقا که معلوم نیست کی بوده خونی شده.فکر کنم این خانم تصمیم گرفته بره بدوزه تا از واقعیت فرار کنه .دوست داشتم بدونم خونوادت تو جریان هستند یا نه حتی از فکرشم که به خونواده بگی وحشت داری.خیلی دوست دارم کمکت کنم اما متسفانه واقعیتو نمیدونم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه قبلی1, 2, 3
صفحه 3 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم