تاریخ: پنجشنبه 13 بهمن 1390 - 11:54 عنوان: برای کنکور
سلام سلام ببخشید من دانش اموز سال اول دبیرستان مدرسه ی فرزانگان هستم
با توجه به اینکه زمان ما معلوم نیست کنکور برداشته بشه و ملاک تایین دانش اموزان مشخص نیست هم چنین با توجه فشار کاری
میخاستم بدونم
ایا صلاح هست که من از الان برای ورود به دانشگاه درس بخونم
اگه بخام بخونم بر چه اساسی باید بخونم
مثلا برای کنکور بایدتست زنیمونو خوب کنیم من اگه بخام امسال یا سال ئیگه بخونم باید از چ روشی استفاده کنم؟؟؟
من یه ساله از فرزانگان فارق التحصیل شدم کدوم فرزانگان میری؟در مورد سوالتم احتمال برداشتن کنکور خیلی کمه درس خوب بخون ولی از الان تست نزن از دوم دبیرستان تست بزنی بهتره
shainy, آقای لاجوردی درست می گن الان خیلی خیلی زوده شما الان باید تا سوم دبیرستان و حتی پیش دانشگاهی درس ها رو هرچه بیشتر و بهتر به صورت مفهومی یاد بگیری تا برای مطالعه ی کنکور وقت صرف فهمیدن مطالب نکنی یا اینکه وقت کمتری صرف فهم عمیق مطالب بکنی واکثر وقتت رو به تست اختصاص بدی ! اما این دلیل نمیشه که سال های دوم تا پیش رو فقط تشریحی کار کنی منظور من اینه که باید اول مطمئن شی که درسی رو که میخوای تست بزنی اصلا سوالات تشریحیش رو بلدی حل کنی یا نه بعد که دیدی سوالات تشریحی رو کاملا بلدی برو سراغ تست. شما دیگه از سال دوم کنکور رو جدی بگیر . و احتمال برداشتن کنکور 0 و حتی منفی 100 درصد است ! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
http://www.qalameson.org/ftopict-21789.html
shainy, سلام.من خودم فرزانگاني بودم.رتبمم 600 بوده.اين خيلي خوبه كه از الان ب فكر كنكورتي.در تاييد حرفهاي fgh1372, بايد بگم شما اول دبيرستانو فقط خوب بخون.مخص.صا اون مباحثي كه تو كنكور مياد.مثل فصل نورو گرماي فيزيك و ..!از دوم هم علاوه بر خوب و مفهومي خوندن ميتوني كتاب هاي تشريحي مثل پرسمان گاج و بعد تستيهارو هم بگيري و اگه خواستي رتبه زير 1000 بياري (كه احتمالا همينطور خواهد شد)موسسه قلم چي يا مشابه(مثل علوي)رو توصيه ميكنم!بستگي داره منطقه چند باشي تا بهت بگم قلم چي خوبه برات يا نه!ضمنا اگه كنكور رو بردارن درصد تاثير معدل از الان كه فك كنم 35%ا بالاتر ميره پسسس معدل خوبي بايد بياري و جاي كنكور ، امتحان ورودي بايد بدين.هر دانشگاهي جدا! تقريبا مثل انتخاب رشته آزاد.كه شهرو رشتتو انتخاب ميكني بعد امتحانشو ميدي!پس خوب بخون.موفق باشي عزيز
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم