تاریخ: چهارشنبه 12 بهمن 1390 - 20:04 عنوان: عامل اصلی سردمزاجی زنان نا آگاهی و خودخواهی مردان است
سردمزاجی نیمی اززنان عامل کامروا نشدن از همبستری است. آنها به موجب نا آشنایی همسرانشان با اصول زن داری و برقراری روابط جنسی، چـه بسا هیچ مفهومی از این روابط در ذهن نداشته باشند، بلکه آن را عملی حیوانی، غیر بهداشتی و مشمئز کننده بدانند که جز اتلاف وقت ثمری ندارد.
دکتر محمد والی پور، متخصص روانپزشکی، با بیان این مطلب افزود که اکثر مردان متاهل باور ندارند که از آیین همبستری اطلاعات ناقصی دارند و خیلی از مواقع اشـکال اصلی به مرد مربوط می شود که باید وظایف خود را درست اجرا کند.
وی همچنین گفت که اگر قدرت جنسی مرد ناکافی یا میل جنسی او کم باشد، اگر انزال زود یا بسرعت واقع شود و مـرد خـود را عـقب بکشد، آن وقت است که در زن تنفر و اکراهی در مقابل روابط جنسی به وجود میآید. یعنی یا تحریک نشده و یا محرومیتهای متوالی به تدریج سبب از بین رفتن احساس لذت و از بین رفتن میل جنسی او میشود. در هر حال اگر به طور متوالی او را محروم نگاه دارند پس از مدتی به هیچ وجه لذت نخواهد برد .
شاید همسر، مردی بسیار مهربان، و زن دوست و صمیمی و صبور باشد. ولی از نظر عمل زناشویی هیچ توجهی به رضایت زن نداشته باشد و لذت جنسی همسر را نادیده بگیرد.
به گفته این روانپزشک، گاهی اوقات مرد، با آنکه با شیوه های روابط جنسی آشناست، بر اثر فشار شهوت یا خودخواهی، همسر خـود را در کامروا شـدن یاری نمی کند و پیش از ارضای او دست از عمل زناشویی میکشد. سردی جنسی خصیصه ای نیست که با انسان زاییده شود و تا دم مرگ باقی و برقرار بماند . _________________ سلامتی اونایی که تواوج سختیابه جای اینکه ترکمون کننددرکمون میکنند!
l8026070,
سلام جناب
من اتهام نزدم اما گفتم اگر در رابطه ای زن به مرور سردتر و سردتر میشه اگر بیماری نباشه دلیلش خود مردها هستندچون نمیتونن ونمیخوان که نیازهای همسرشونو برآورده کنند درنتیجه زن میل و رغبتشو از دست میده و رابطه فقط یک طرفه و برای مرد و به اکراه صورت میگیره شما با این نظر مخالفید؟
مگه تو خود سایت کم خانمها تاپیک زدن که سرد شدن و شوهرشون نیازهاشونو براورده نمیکنه؟ _________________ سلامتی اونایی که تواوج سختیابه جای اینکه ترکمون کننددرکمون میکنند!
l8026070, باید قبول کرد که همین طور هست البته تو نسل جدید این مطلب بهتر شده . اما باز هم پیدا میشن مرد هایی که رابطه ی جنسی رو فقط وسیله ای برای ارضا شدن مرد میدونن . _________________ دشوارترین قدم، همان قدم اول است...
zane_venusi, اول مطلب این رو اضافه کنین : "به نظر من : " _________________ دوری از دل، عزم دارم، راستین
توبه از عشقی که باشد بر زمین
روشن امّا، توبه ام خواهد شکست
مرگ باشد توبه ی گرگی چنین
دقیقا همین اتفاق برای من افتاده
و من باور دارم یه رابطه نامناسب جنسی یه زن گرم رو بعد از دو سه سال به یه زن سرد تبدیل میکنه که حتی وقتی هم که مخیخواد تحریک نمیشه و لذتی نمیبره
سلام
منم موافقم
درسته
زنانی که خودشون میتونن مدیریت کنن البته کم هستند اما به شوهرانشون می قبولانند که حق دارند و سعی میکنند با تغییر حالت ... مکان .... تغییر روش.... و خلاصه تغییر زمان کاری کنند که شوهرانشون انزال زودرس نداشته باشن
و بتونن کام خودشون رو بگیرند
اما اما
افرادی که تازه کار هستند و بخاطر حجب و حیا و ... نمیتونن و بلد نیستند و نمی دونن همیشه از این قافله سرعتی عقب می مونن و میشه انچه نباید بشه
یادم میاد قدیما ...چقدر برام سخت بود نوشتن در این سایت
اما الآنه نمیدونم چطور شده که براحتی میتونم حرف بزنم
اینم از اثرات زیانبار عدم آگاهی مذهبی و دینی ماست _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم