| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
tahamtan
پرسشگر

عضو شده در: 24 دی 1390

: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: یکشنبه 16 بهمن 1390 - 18:15 عنوان: |
|
|
دوست عزیز این تهمت شما خوب نیست و چه اثباتی براش داری ؟؟؟
«وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلاَتَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَداً وَ أُولَئِکَ هُمْ الْفَاسِقُونَ» (نور : 4).
خدا جواب شما رو میده |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
Rzv
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 1 اسفند 1389
|
تاریخ: یکشنبه 16 بهمن 1390 - 21:30 عنوان: |
|
|
tahamtan, هر چند که تا می توانید مظلوم نمایی می کنید و به جایش هر چی از دهنتان در میاید می گویید ولی به هر حال عرض کنم
آیه ای که آوردید سد محکمی است برای افشای زنا تا گناهکاران پیش خود توبه کنند و جلوی تهمت زدن الکی افراد را می گیرد
و چنان که می بینید مجازات تهمت زنندگان و بازی کنندگان با آبروی اشخاص شلاق است
ضمن اینکه اصلا ربطی بین چیزی که گفتم با این آیه نبود
البته این احتمال است که منظورتون این بود حکم 9 مثقال طلا از کجا می آید
رجوع کنید به اقدس، صفحه 15، سطر 12. _________________ تو پايان هر جست و جوي مني... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
biti
فعال

عضو شده در: 21 دی 1389

|
تاریخ: یکشنبه 16 بهمن 1390 - 22:27 عنوان: |
|
|
با اجازتون من میخوام سوالمو از tahamtan, بپرسم،
میخواستم تو تاپیک خودش بپرسم تا بحثتون به هم نریزه، ولی اون قفل شد!
tahamtan,
1)شما میگید که مثل همه ی ادیان قبلی که پشت سر هم اومدن و در واقع به روز شدن، دین بهاییت هم اومده تا به مسایل به روز تر رسیدگی کنه، درسته؟؟
اگه درسته، از نظر شما این یعنی تاریخ مصرف اسلام و قرآن تموم شده؟
2)همیشه همه ی ادیان در مورد پیامبری که قراره بعد ها بیاد یه چیزایی گفتن، یعنی یه نشونه هایی دادن، از نظر شما توی قرآن همچین نشونه هایی داده شده؟؟ در کدوم آیه؟
3)از نظر شما "کتاب اقدس" به پیامبرتون وحی شده؟؟ یعنی خود خدا اون مطالب رو به پیامبرتون گفته، یا یه جور اکتشاف بوده ؟؟ یا...؟؟
4)چه چیزی باعث شده تا کتاب اقدس رو بعنوان یه کتاب مافوق بشری بپذیرید؟؟
مثلا ما ( واحتمالا شما) معتقدیم خیلی از مسایلی که توی قرآن مطرح شده، به راحتی فوق بشری بودنش قابل اثباته و همین الان میشه نمونه هایی از اون مسایل رو مطرح کرد،
حالا این فوق بشری بودن کتاب اقدس برای شما چطور اثبات شده؟؟ _________________ افسوس...
چه دیر میفهمیم خوشبختی همان لحظاتی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
tahamtan
پرسشگر

|
تاریخ: دوشنبه 17 بهمن 1390 - 02:06 عنوان: |
|
|
جناب RZV شما تهمت زنا زدید به بهاییان . چجوری این رو اثبات میکنید ؟ اگر واقعا مسلمان هستید یا باید ثابت کنید و یا برید خودتون رو معرفی کنید و شلاق بخورید . تا وقتی که شما به دین خودت هم پایبد نیستی در شان گفتگو نمیبینمت چون تو قرآن رو هم زیر پا گذاشتی و تهمت زنا زدی که حد داره .
و اما biti
1. درسته ما به این اعتقاد داریم
2. بله صد در صد . شما کتاب ایقان رو بخونید . توش همه نشانه ها یگفته شده .
3. به عقیده ما فرشته نمیاد با پیامبر صحبت کنه اونجوری که قبلا تصور میشده بلکه هر حرفی که پیامبر میزند یا مینویسد همان وحی هستش و همان حرف خداست .
4. نه تنها کتاب اقدس بلکه تمامی آثار حضرت بهاالله مافوق بشری هستند . شما میتونید بخونید . وقتی بخونید متوجه میشوید که مافوق بشری هست یا نه . من و شما که چیزی نیستیم برادر خیلی از علمای بزرگی که الان مثلشون نیست با خوندن کتاب ایقان که فکر کنم حضرت بهاالله در 3 روز نوشته اند سر تعظیم فرود آورده اند . کتاب اقدس احکام و قوانین بهایی هستش . ااگر شما دنبال چیزی میگردید که مافوق بشری باشه کتاب ایقان رو بخونید .
این هم لینک کتاب مستطاب ایقان : http://reference.bahai.org/fa/t/b/KI/ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
Rzv
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 1 اسفند 1389
|
تاریخ: دوشنبه 17 بهمن 1390 - 03:14 عنوان: |
|
|
tahamtan, یه خرده بیشتر از این از شما انتظار داشتم
واقعا چطور فکر کردین من همچین حرفی زده باشم؟
منظور من از "جایی که" هر جایی بود که آنجا زنا جرمی نباشد که مجازاتی داشته باشد
که مثلا شما پاریسو مثال زدید و با یک حرف عجیب حد و مجازات زنا و پاریسو مطرح کردین
و من گفتم اصلا این چیزا اونجا جرم نیست که مجازاتی برایش باشد و حدی
پس جایی که عملی در انجا اصلا جرمی محسوب نشود( و حتی آزادانه هر کار می توانند کنند) حد زدن معنی ندارد چه این حد و مجازات شلاق باشد چه 9 مثقال طلا _________________ تو پايان هر جست و جوي مني... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 9 تیر 1389
|
تاریخ: دوشنبه 17 بهمن 1390 - 07:46 عنوان: |
|
|
با سلام
tahamtan,
همه احکام اسلامي قابل اجراست. چرا مثال هاي عجيب و غريب مي زنيد. هر کس حتي در مريخ هم زنا کند حکمش معلوم است. چرا نمي توان در پاريس کسي را سنگسار کرد؟ شما باز هم همان حرف خودتان را مي زنيد که انسانيت و عرف جامعه و ... مانع اجراي احکام است و بنده باز هم مي گويم اگر قرار بود خود انسان ها در مورد احکام تصميمي بگيرند که اصلا حضور پيغمبر الزامي نداشت! لطفا مطلب را درست بخوانيد.
در مورد پاسخ شما:
"... مرحله مشخص ...": اين را از کجا آورده ايد؟ چرا نمي توان پيغمبري داشت که تا نهايت کمال را بيان کرده باشد؟ چرا فکر مي کنيد پيغمبر و در نتيجه خدا و دين خدا لازما بايد عين بشر هميشه ناقص باشد؟! چرا همه چيز را با عقل ناقص انسان مي سنجيد که هميشه در حال تکامل است؟ اگر خدا اراده کند مي تواند ديني را ارائه نمايد که همه شروط کمالي را تا نهايت دارا باشد و اين اراده را به استناد قرآن در اسلام کرده است. حال چرا به نظر شما اين امر مشکل دارد؟
"... سینوس کسینوس ...": من نمي دانم چه اصراري داريد که اين مثال را هميشه تکرار مي کنيد و بنده عرض کردم اين مثال اصلا غلط است! مثال وقتي مي تواند مطرح شود که آنچه وجه شبه قرار مي گيرد منطقا مرتبط با مشبه باشد. درست است که دين خدا و انسان تکامل پذير است اما هيچ الزامي در اين ندارد که خداوند ديني را نازل نکند که در نهايت کمال باشد اما در هر عضري به فراخور حالشان از آن استفاده ببرند که قرآن دقيقا همين حالت را دارد. وقتي در روايات بيان شده که قرآن داراي چندين بطن است همين مطلب مراد بوده است.
اما در هر صورت پاسختان در مورد داشتن پيامبر خوب بود.
و اما سوال بعد:
چگونه پيامبر شناخته مي شود؟ آيا هر کسي که ادعا کند مي تواند ما را سعادتمند کند، مي تواند ما را به آرامش برساند مي تواند ....، قابل تبعيت است؟ آيا عقل چنين تبعيتي را مي پذيرد؟ و اساسا آرامش و سعادت چه معياري دارند که بايد پيامبر به آنها متصف باشد تا بشود او را قبول کرد؟
باز هم از دوستان عزيز تقاضا دارم يک مقدار تامل کنند! واقعا اينگونه که همه با هم بحث کنيم هيچ وقت به نتيجه نمي رسيم.
biti, عزيز مطمئن باشيد به پاسخ سوالاتتان خواهيد رسيد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
tahamtan
پرسشگر

|
تاریخ: دوشنبه 17 بهمن 1390 - 23:40 عنوان: |
|
|
RZV عزیز ببخشید که سو تفاهم شد .
و اما azad raha .
برادر من درسته قابل اجرا هستش و الان هم طالبان داره اجرا میکنه ...
میشه هر کاری انجام داد ولی هر چیزی یک زمانی داره . و زمان احکام شدید تمام شده چون بشریت به مرحله بلوغ رسیده که بهترین مثالش مثل مدرسه هست . وقتی که بچه ها سنشون کم تر هستش معلم تنبیه بدنی میکنه ولی وقت یکه بزرگ میشه خودش میفهمه اگر درس نخونه میفته و باید حمال بشه پس بنابر این درسش رو میخونه . الان هم بشریت از دوره کودکی گذشته و احکام شدید ادیان قبل باطل شده . طبق حکم یهود اگر کسی با پدر و مادرش بلند صحبت کته باید سنگسار بشه ولی حضرت محمد همچین حکمی رو ندادند زیرا دیگه همه میدونن این کار بدی هستش و اگر کسی انجام بده گناه کرده و مانع پیشرفت روحانی اش میشود .
من با یک خانواده مسیحی دوست شده بودم آنها هم همین حرف های شما را برای رد اسلام میزدند و الان انگار داره دوباره برام مرور میشه . اونها هم میگفتن که خدا حضرت مسیح رو فرستاده و دیگه تمومه .
دوستان خدا مثل یک طبیب هستش که وقتی جهاد را بیمار میبیند دوایی تجویز میکند برای آن درد و برای درد دگر دوایی دگر . هر پیامبری با کتاب و احکامش بشر را یک پلع بالا برد و یک دردی را درمان کرد . درد امروز مرحم دیگر میخواهد زیرا سرطان با قرص سرماخوردگی درمان نمیشود . امروز دنیا احکام جهانی میخواهد که همه مردم را متحد کند . از درد و رنج برهاند .
اگر قرار بود خدا حضرت محمد را بفرستد تا قیامت چرا قبلش پیامبران دیگر فرستاد ؟ مگر خدا نمیتوانست که همه احکام را به نوح نبی بدهد و یا ابراهیم و یا آن همه پیامبران قبل از حضرت محمد ؟؟؟ این حرف شما حرفی هست که مسیحیان برای رد حضرت رسول میزنند .
پیامبر را باید از احکامش شناخت و از نشانه هایی که پیامبران پیشید داده اند و از اینکه رموز کتب گذشته را میگشاید باز هم تکرار میکنم پیامبر برای درمان و تعلیم بشر آمده و معجزه گواهی بر پیامبری نمیباشد زیرا فقد شاهدان را کفایت میکند . وقتی ما پیش معلمی میرویم باید نگاه کنیم که چطور مینویسد و چه چیزی بارش هست نه اینکه در خواست کنیم که پرواز کن و اگر پرواز کرد بهش قبولش کنیم .
نخیر معلوم هست هرکسی این توانایی را ندارد و نمیتواند همچین کاری کند و باید تحقیق کرد . یکی از اصول دیانت بهایی هم همین است که تحری حقیقت کنید و اگر شک کرید نترسید و دنبالش بگردید و کورکورانه چیزی را قبول نکنید و بخاطر تقلید از دیگران چیزی را قبول نکنید
آرامش و سعادت یعنی صلح . دوستی صداقت . برابری . عدالت . وحدت و .... که برای رسیدن به آنها برنامه ریزی و تلاش در راستای دستورات خداوندی لازم است . که در نهایت باعث تکامل نوع بشر و ترقی روحانی انسان ها میشود . |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: چهارشنبه 19 بهمن 1390 - 03:40 عنوان: |
|
|
با سلام
tahamtan,
"... طالبان ...": قياس اسلام حقيقي و طالبان قياس حق با باطل است! لطفا هر کس را که نام اسلام را يدک مي کشد مظهر اسلام ندانيد!
"... یک زمانی داره ...": شما آن زمان را تعيين مي کنيد؟ چه کسي آن زمان را تعيين مي کند؟ شما مي گوييد انسان به بلوغ رسيده است. از کجا به اين نتيجه رسيده ايد؟ با چه نشانه هايي؟ و اصلا اين نشانه ها از کجا آمده است؟ حد اين نشانه ها براي اثبات بلوغ چيست؟ به فرض که به بلوغ رسيده باشد چرا بايد حکم عوض شود؟ شايد حکم براي همه دوران از کودکي و بلوغ و جواني تا پيري و کهنسالي و مرگ بشريت باشد؟! شما اين امر را که دين اسلام صرفا براي کودکي بشر بوده است را از کجا اثبات مي کنيد؟
"... برای رد اسلام میزدند ...": شما کافي است از آنها بپرسيد در کجاي کتاب آنها و شريعت آنها (با فرض تحريف در کتاب) تکامل دين بيان شده است؟ خاتميت بيان شده است؟
البته اصلا بحث ما در اين نيست. شما بالخره اسلام را به عنوان يک شريعت قبول داريد يا نه؟ اگر قبول داريد که ديگر بحث نيست. اسلام گفته است که خاتميت از آن پيغمبر اسلام است. شما يا اسلام را قبول داريد يا نداريد. حالت بينابين که نداريم!
"... احکام جهانی ...": اتفاقا احکام اسلامي کاملا جهاني است. چرا شما ان را محدود مي کنيد؟ و اصلا چه دليلي در اين محدوديت داريد؟
"... چرا قبلش پیامبران دیگر فرستاد ...": بنده که عرض کردم بنده با اين نظر که بشر در حال تکامل است و دين هم بايد متکامل شود با شما هم عقيده هستم. اما اسلام اين خاصيت تکاملي و از درون جوشي را خود به خود دارد:
.... وَنَزَّلْنَا عَلَيْكَ الْكِتَابَ تِبْيَانًا لِّكُلِّ شَيْءٍ وَهُدًى وَرَحْمَةً وَبُشْرَى لِلْمُسْلِمِينَ ﴿۸۹﴾
... اين كتاب را كه روشنگر هر چيزى است و براى مسلمانان رهنمود و رحمت و بشارتگرى است بر تو نازل كرديم (۸۹)
شما اگر صرفا همين آيه از قرآن را قبول داشته باشيد مطمئنا مجبوريد به 2 امر ايمان بياوريد:
الف- جهاني بودن و جهان شمول بودن احکام اسلامي (چون قرآن براي هر چيزي و از جمله هر مکاني روشنگر است)
ب- همه زمان بودن و در زمان بودن احکام اسلامي (چون قرآن براي هر چيزي و از جمله در هر زماني روشنگر است)
پس با وجود قران و مفسران واقعي آن ديگر نيازي به ارسال رسل نيست اما تکامل دين و بشر قطعا ادامه دارد.
"... احکامش شناخت ...": واقعا در عجبم!!! پيامبر خود مي آيد که احکام الهي را بياورد و اگر انسان مي توانست به اين احکام دست پيدا کند که ديگر نيازي به پيامبر نبود. پس قطعا هيچ پيامبري را تاکيد ميکنم هيچ پيامبري را نمي توان از احکامش شناخت.
"... نشانه هایی که پیامبران پیشید داده اند ...": اين امر کاملا صحيح است البته اگر به صراحت اين امر بيان شده باشد نه با کنايه و تفسير و ....
"... رموز کتب گذشته را میگشاید ...": واقعا يک مقدار تعقل کافي است که بفهميد در يک "دور" منطقي افتاده ايد! پيامبر را براي رمزگشايي استفاده مي کنند نه اينکه رمزگشايي نشانه پيامبري است! اگر رمزگشايي نشانه پيامبري باشد که هر کس با هر نظري رمزگشايي مي کند و ادعا مي کند که بهترين فهم را داشته و او پيامبر است. با اين اعتقاد که شما بايد به "بنده" ايمان بياوريد. چون الان هم قرآن و هم انجيل و هم تورات و حتي کتاب ايقان را رمزگشايي کرده ام و هم نشانه هاي خود را از آن درآورده ام و هم اينکه پس از بهاء ظهور کرده ام و قطعا دين کامل تري نسبت به او دارم! پس لطفا به من ايمان بياوريد!
"... معجزه گواهی بر پیامبری نمیباشد ...": شما که معجزه را دليل پيامبري نمي دانيد با رد سه مورد قبلي پس چه چيزي را دليل پيامبري مي دانيد! پس لازم است ديگر به من ايمان بياوريد چون من پيامبر 2012 هستم و هم اکنون ادعاي ظهور کرده ام! چرا ايمان نمي آوريد؟ بنده هم وعده عدالت مي دهد و هم محبت و ... و اتفاقا فصل اول کتاب بنده منطبق با قانون حقوق بشر سازمان ملل است! طبق حرف شما بر شما لازم است که به بنده ايمان بياوريد.
"... شاهدان را کفایت میکند ...": اين حرف شما کاملا صحيح است. اما قران معجزه جاويد است و براي همه شاهدان در هر عصر آيه تحدي طلبي قران جريان دارد:
وَإِن كُنتُمْ فِي رَيْبٍ مِّمَّا نَزَّلْنَا عَلَى عَبْدِنَا فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّن مِّثْلِهِ وَادْعُواْ شُهَدَاءكُم مِّن دُونِ اللّهِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ ﴿۲۳﴾
و اگر در آنچه بر بنده خود نازل كردهايم شك داريد پس اگر راست مىگوييد سورهاى مانند آن بياوريد و گواهان خود را غير خدا فرا خوانيد (۲۳)
"... بخاطر تقلید از دیگران ....": بنده باز هم تاکيد مي کنم شما بدون تقليد از اطرافيان بهاييتان بياييد و به بنده ايمان بياوريد. کتاب جامع و مبسوط همراه رمزگشايي هاي متنوع 2012 و منطبق بر آخرين منشور حقوق بشر سازمان ملل تهيه کرده ام. با توجه به افکارتان شما مجبوريد به بنده ايمان بياوريد چون هم جديدتر از بهاء هستم و هم اينکه در همه کتب قبلي اسم بنده آمده است (شايد هم رسم بنده) و همچنين همه قواعدي را که آورده ام موجب شادي و رحمت و شفقت و عدالت و مساوات و برابري و از جمله برابري زن و مرد است.
"... باعث تکامل نوع بشر و ترقی روحانی...": بياييد و به بنده ايمان بياوريد تا با برنامه ريزي دقيق شما را به خدا برسانم! باور کنيد تکامل شما در ايمان به پيامبري بنده است. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
tahamtan
پرسشگر

|
تاریخ: چهارشنبه 19 بهمن 1390 - 22:59 عنوان: |
|
|
نه عزیز قیاس حق و باطل نیستش . طالبان همه احکامش مطابق اسلام هستش و اگر بخوایم اسلام رو تمام و کمال اجرا کنیم همین میشه .
مگه گفتم من تعیین میکنم ؟ این زمان رو خدا تعیین میکنه و هروقت که لازم باشه میفرسته
ار اونجایی که دیگه لازم نیست بهش بگی دست و صورتت رو بشور و بچه ات رو زنده زنده خاک نکن و خیلی احکام اولیه دیگه . در انجیل هم حضرت مسیح میفرمایند اگر زمین و آسمان نابود شوند حرف من هیچوقت نسخ نمیشود . پس حالا نباید قرآن رو قبول کرد بخاطر این آیه . یا مثلان انجیل گفته که مسیح خودش دوباره بر میگرده و هیچ اسمی از حضرت محمد برده نشده و دلیل نیست در انجیل که باهاش به حضرت محمد ایمان بیاوریم به غیر از تعبیری که اسلام میکنه و حضرت محمد میفرمایند .
یهودی ها معتقدند که خود حضرت موسی بر میگردد چون اصلا قبول نداردن که مرده است . هیچ دینی پایانش را نمیخواهد قبول کند و توجیح می آورد .
همه ادیان معتقد هستند که تکمیل هستند .
ولی همهشان رموزی دارند که باز نشده است و پیامبر بعدی باز میکند . ولی نمیخواهد بعدی را به عنوان پیامبر قبول کنند و برایش اسم های مختلف میگذارند . قرآن خیلی رموز دارد که باز نشده است و میگویند مهدی می اِد و باز میکند ولی کی ؟ کجت ؟ چطور ؟ جوابی نیست و میگویند دعا کنید و 1000 سال است که همه دعا میکنند ولی به نظر شما خبری نیست . در انجیل هم یادی از پیاکبر نشده و فکر کنم فقط بشارت منجی داده .
من گفتم حضرت محمد خاتم انبیا هستند یعنی خاتم کسانی که نبا میآورند و دلیلی نمیشه که پایان این باشد که خدا کسی را بفرستد . بعدش هم در مورد خاتمیت توضیح کلی در پست های قبال دادم که قانع کننده هستش . برید اون رو بخویند و اگر جوابی داشنید بدهید .
شما پیامبر رو از رو چه چیزی میشناسی ؟ اگر از روی معجزه قبول میکنی که بی منطق هستی . پیامبر رو باید از روی پیروانش و احکامش و نسخه هایی که تجویز میکند شناخت .
خیلی خوب هستش من به شما ایمان میآورم ولی قبلش علنی به همه بگو . وقتی بردنت اوین و این حرف ها رب و ربت رو اعتراف میکنی و میای آرو میشینی سره جات و توبه میکنی عزیز من حضرت بهاالله میدونی چند سال در تبعید و زندان و شکنجه بود ؟ شما 1 هزارم اون رو هم تحمل نداری بعد ادعای پیامبری میکنی ؟ ما رو باش با کیا داریم سر و کله میزنیم . مجموع یک چیزهایی پیامبر رو اثبات مینه . یکیش ثابت قدم بودنش هست . یکی دیگه تفسیر و رمزگشایی هایش از کتب آسمانی ماضی هست . شما یک تفسیر مثل تفاسیر حضرت بهاالله یا حضرت اعلی یا حتی حضرت عبدالبها که پیامبر نیست بنویس ...
بخدا اگر جمیع آسمان ها و زمین جمع شوند یک خط نمیتوانند اونجوری بنویسند . برادر من خودت رو بخواب زدی .
بجای اینکه دنبال دلیل باشی تا رد کنی . نقاط کورت رو مطرح کن تا برات روشن کنم .
امروز حرف از برابری و برادری زدن آسونه ولی 150 سال پیش هرگز این چنین نبوده . زمانی که هر کسی 4 تا زن داشت و صیقه و حرمسرا . ایشون فرمودند 1 زن بیشتر نمیشه گرفت . زمانی که در آمریکا میگفتن سیاه ها آدم نیست و باید برده باشند ایشون همه را برابر خواندند و برده داری را از بین بردند .
همین یک مورد برده داری را که قرآن اجازه داده شما چجوری توجیح میکنید ؟ چرا باید جان و مال و ناموس یک فرد در دست یک فرد دیگر باشد ؟ مگه همه از خاک نیستیم ؟ مگه همه روح نداریم ؟ |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 13:21 عنوان: |
|
|
با سلام
tahamtan,
1- قياس طالبان با اسلام حقيقي که همان تشيع 12 امامي است قياس باطل با حق است! شما اگر تصورتان از اسلام حقيقي طالبان است قطعا در اشتباهيد! شما اصلا مصدر اسلام را نمي دانيد چيست که اسلام حقيقي را طالبان مي دانيد؟ مگر هر کس با هر برداشتي از قرآن مسلمان است؟! بنده قبلا هم عرض کردم منافقان از آيات متشابه براي پيش برد اهداف خود استفاده مي کنند! در ضمن با اين حرف شما اسلام حقيقي اگر طالبان است اسلامي که در ايران است چيست؟ اسلام الکي!
2- دقيقا اين زمان را خدا تعيين نموده است. با توجه به آياتي که عرض کردم تا قيامت دين اسلام براي هدايت بشر است. شما بايد دليل بياوريد که اين امر مخدوش شده است.
3- "... به غیر از تعبیری که اسلام میکنه ...": دقيقا بحث بنده همين بوده است. اسلام ابتدا خودش را اثبات مي کند و بعد استناد به کتاب هاي گذشته مي کند و در آنها انحراف را اثبات مي کند. دقيقا منظور بنده نيز همين بوده است که اگر مکتب يا ديني جديد است بايد ابتدا خودش خودش را اثبات کند و بعد بگويد مثلا در کتاب هاي گذشته نيز اسم مکتب آمده است.
4- "... همه ادیان معتقد هستند که تکمیل هستند ...": به هيچ وجه! در هيچ کتابي چنين آياتي که بنده عرض کردم و در قران آمده است، نيامده است! حتي پس از تحريف.
5- "... در مورد خاتمیت توضیح کلی...": بنده همه توضيحات شما را رد کردم. شما برويد و مطالب بنده را بخوانيد. خاتميت دقيقا در هر دو معنا کاملا مورد قبول است چه خاتميت به معناي برتري و چه خاتميت به معناي اتمام. اين را بنده به دقت اثبات کرده ام. اگر مي توانيد رد کنيد؟!
6- "... اگر از روی معجزه قبول میکنی که بی منطق هستی ...": چرا؟ اصلا شناخت پيامبر بدون معجزه امکان ندارد. اين را بنده کاملا توضيح داده ام که اگر قرار بود انسان بتواند احکام پيامبر و حتي پيروانش را خودش ارزش سنجي کند که ديگر نيازي به پيامبر نداشت! اين يک دور باطل است که در آن افتاده ايد و نمي دانم چرا نمي خواهيد قبول کنيد.
7- "... علنی به همه بگو ...": شما بايد به بنده ايمان بياوري چه ربطي به شما دارد که بنده اعلام علني کنم. مگر پيغمبر اسلام 3 سال در خفا پيامبر نبود! بنده نيز در خفا پيامبري ام را اعلان کرده ام و بر شماست که بايد به بنده ايمان بياوريد.
8- "... یکیش ثابت قدم بودنش ...": پس چگوارا هم پيامبر است! آن هم از نوع کمونيستش!
9- "... فسیر و رمزگشایی هایش از کتب آسمانی ...": در اين مورد که بنده از همه پيامبران قبلي و بعدي رمزگشايي هاي بهتري دارم! چگونه مي تواني اثبات کني؟! شما ايمان بياور بنده کتابهايم را براي شما ارسال مي کنم.
10- "... برادر من خودت رو بخواب زدی ...": کاملا معلوم است چه کسي خود را به خواب زده است! بنده يا شما که در دوري باطل گرفتار آمده اي؟
به استناد به حرف خودتان پيامبر آمده است که راه و رسمي که مردم نمي توانند تشخيص دهند براي کمال به آنها بياموزند. بعد براي اثبات پيامبريشان بايد همين مردم در مورد حرف هايشان نظر دهند!!! اگر مردم مي دانستند پس چرا اصلا پيامبري آمد اگر نمي دانستند پس چگونه مي خواهند حکم به پيامبري دهند؟؟؟؟ واقعا در اجتماع نقيضين گرفتار شده ايد. هم مردم مي دانند هم نمي دانند!
11- در مورد برده داري مفصل بحث کرده ام. چه ربطي به روح و خاک و ... دارد؟ برده داري يک حکم اسلامي است و دقيقا تشخيص درست و غلط بودن ان با پيامبر بوده است نه شما و بنده! همين است که مي گويم در يک دور باطل گير کرده ايد. اگر پيامبر خودش مي داند چه فرموده پس شما فقط بايد اطاعت کنيد نه اينکه از پيامبر دليل بخواهيد يا اينکه حرفش را رد کنيد به خاطر اينکه شما نمي پسنديد:
إِنَّ اللَّهَ لاَ يَسْتَحْيِي أَن يَضْرِبَ مَثَلًا مَّا بَعُوضَةً فَمَا فَوْقَهَا فَأَمَّا الَّذِينَ آمَنُواْ فَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِن رَّبِّهِمْ وَأَمَّا الَّذِينَ كَفَرُواْ فَيَقُولُونَ مَاذَا أَرَادَ اللَّهُ بِهَذَا مَثَلًا يُضِلُّ بِهِ كَثِيرًا وَيَهْدِي بِهِ كَثِيرًا وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلاَّ الْفَاسِقِينَ ﴿۲۶﴾
خداى را از اينكه به پشهاى يا فروتر [يا فراتر] از آن مثل زند شرم نيايد پس كسانى كه ايمان آوردهاند مىدانند كه آن [مثل] از جانب پروردگارشان بجاست ولى كسانى كه به كفر گراييدهاند مىگويند خدا از اين مثل چه قصد داشته است [خدا] بسيارى را با آن گمراه و بسيارى را با آن راهنمايى مىكند و[لى] جز نافرمانان را با آن گمراه نمىكند (۲۶)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَوَلَّوْا عَنْهُ وَأَنتُمْ تَسْمَعُونَ ﴿۲۰﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد خدا و فرستاده او را فرمان بريد و از او روى برنتابيد در حالى كه [سخنان او را] مىشنويد (۲۰)
وَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُوا لِلَّذِينَ آمَنُوا لَوْ كَانَ خَيْرًا مَّا سَبَقُونَا إِلَيْهِ وَإِذْ لَمْ يَهْتَدُوا بِهِ فَسَيَقُولُونَ هَذَا إِفْكٌ قَدِيمٌ ﴿۱۱﴾
و كسانى كه كافر شدند به آنان كه گرويدهاند گفتند اگر [اين دين] خوب بود بر ما بدان پيشى نمىگرفتند و چون بدان هدايت نيافتهاند به زودى خواهند گفت اين دروغى كهنه است (۱۱)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ آمِنُواْ بِاللّهِ وَرَسُولِهِ وَالْكِتَابِ الَّذِي نَزَّلَ عَلَى رَسُولِهِ وَالْكِتَابِ الَّذِيَ أَنزَلَ مِن قَبْلُ وَمَن يَكْفُرْ بِاللّهِ وَمَلاَئِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلاَلًا بَعِيدًا ﴿۱۳۶﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد به خدا و پيامبر او و كتابى كه بر پيامبرش فرو فرستاد و كتابهايى كه قبلا نازل كرده بگرويد و هر كس به خدا و فرشتگان او و كتابها و پيامبرانش و روز بازپسين كفر ورزد در حقيقت دچار گمراهى دور و درازى شده است (۱۳۶) _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
tahamtan
پرسشگر

|
تاریخ: پنجشنبه 20 بهمن 1390 - 23:32 عنوان: |
|
|
شما داری با کلمات بازی میکنی که بحث رو طولانی کنی .
آقای محترم طالبان کدام عملش بر خلاف اسلام هست ؟ همه جنایاتش طبق قرآن قابل قبول هستش . خودت هم این را میدانی .
ایران هم دست کمی از طالبان ندارد و اگر فشار دنیا و آگاهی مردم نبود از طالبان هم بدتر میشد . الان حکم سنگسار رو زیر فشار بین المللی نمیتونند اجرا کنند وگر نه اون رو هم انجام میدادند . مگر طالبان چیکار میکرد ؟؟؟
قیامت تفسیر داره و اگر شما وقت بزاری و بخونی انقدر سوال ابندایی نمیپرسی . قرآن در مورد قیامت میگه که ستاره ها میریزند و کوه ها حرکت میکنند . خورشی خاموش میشه و این چیز ها . ولی علم ثابت کرده که هر ستاره خودش یک خورشید هست و امکان نداره همه در یک زمان خاموش بشوند . پس تفسیر داره .و نباید منتظر همچین روزی بود . که تفسیرش در کنتاب ایقان وجود داره . کتابی که شما نمیدونم چرا میترسی بری بخونی و کتابی که کابوس دشمنان خدا و کسانی است که به جاع و قدرت چسبیده اند و از خدا روی میتابند .
اسلام کجا خودش را اثبات میکنه . اسلام همیشه به شمشیر متوسل شده . نکنه منظورتان اثبات زورکی هست ؟
در انجیل اشاره شده که هیچ وقت نسخ نخواهد شد و بر اسا این به هیچ وجه قرآن قابل قبول نیست .
در مورد خاتمیت شما اول به من بگید کدومش رو قبول دارید بعد صحبت کنیم و در قرآن چه نوشته شده . برو بخون ببین چیه . چیزی که در قرآن نوشته شده ملاک هست که اون هم معنای برتری میده ولسلام و اگر خلاف این کسی بگه به مصاف قرآن رفته نه بهاییان .
من گفتم معجزه فقط برای شاهدان عینی سند هستش نه برای من که الان قن 21 هستم .
با کلام بازی نکن من گفتم یکی از نشانه هاش . جمع همشون موجب اثبات میشه .
جالبه .!!! من ایمان بیارم بعد کتاب میفرستی ؟؟؟
شما در دور باطل گیر افتاده ا یو داری دست و پا میزنی من که میام اینجا حرف میزدن . هم قرآن رو خوندم هم انجیل رو هم تورات رو و هم کتب بهایی رو . شما چی خوندی ؟ شما کدام کتاب بهایی رو خوندی ؟ اگر خونده بودی این سوالات بچه گانه را اینجا نمیپرسیدی
ببخشید ولی من خودم رو گوسفند نمیدونم که فقط اطلاعت کنم . هرکی خودش رو میدونه بره اطاعت کنه . یکی از برتری ها یدیانت بهایی اینه که میگه دین باید مطابق علم و عقل باشه . شما چرا جواب من رو نمیدی؟ برای برده داری چه توحیهی داری ؟ چرا باید جان و ناموس و همه چیز یم فرد در دست یک فرد دیگری باشد ؟؟؟
خداوند شما را هدایت کند که به جای بحث دست و پای الکی نزنی و تلاش مذبوحانه نکنی |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
tahamtan
پرسشگر

|
تاریخ: شنبه 22 بهمن 1390 - 20:23 عنوان: |
|
|
| من منتظر هستم هنوز |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
koma2
كاربر

عضو شده در: 4 مهر 1390

|
تاریخ: یکشنبه 23 بهمن 1390 - 07:40 عنوان: |
|
|
عذر خواهی می کنم . پیامبر این دین کیه؟!چرا پیغمبر قبلی بشارتشو نداده بود؟ _________________ دشوارترین قدم، همان قدم اول است... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
azad_raha
دوست دار قلم صنع

|
تاریخ: یکشنبه 23 بهمن 1390 - 09:36 عنوان: |
|
|
با سلام
tahamtan, عزیز
1- بنده با کلمات بازی می کنم؟! حرف بنده خیلی واضح است: هر تفسیری از قرآن به هیچ وجه صحیح نیست! این حرف خلیفه دوم بوده که قران ما را بس است که دروغی بسیار بزرگ بوده!
وقتی خود قرآن و پیغمبر اسلام در مورد تفسیر به رای قرآن هشدار داده اند پس قطعا تفسیر به رای هایی وجود دارد که همه منحرف هستند و حدیث 72 ملت و فرقه ناجیه کاملا موید این مطلب است.
2- شما که بین اسلام در ایران و اسلام طالبان تفاوتی نمی گذارید واقعا در شناخت اسلام دچار مشکل شده اید! یک مقدار بیشتر تحقیق کنید. مصدر اسلام در تشیع و در ایران اهل بیت هستند نه مشایخ اهل تسنن که اصلا معلوم نیست از کجا آمده اند.
3- "... قیامت تفسیر داره ...": مگر بحث ما در مورد قیامت بوده است؟! البته با ادامه مطلب شما کاملا موافقم که قرآن نیاز به تفسیر دارد اما چه کسی و با چه روشی؟
4- "... امکان نداره همه در یک زمان خاموش بشوند ...": به مقدار کافی در این زمینه مطلب خوانده ام. هیچ دلیل علمی وجود ندارد که همه ستارگان با هم خاموش نشوند! البته ممکن است همه ستارگان با هم عمرشان تمام نشود (با توجه به مقدار هیدروژن در انها) اما خاموش شدن ستاره صرفا تابع این امر نیست. تحقیق کنید! البته بهتر است بحث را منحرف نکنید! بحث ما اصلا در این مورد نیست.
5- "... میترسی بری بخونی ...": ترس! بنده بیکار نیستم بروم یک مشت مطالب که معلوم نیست با چه استنادی بیان شده است را بخوانم! شما اول شخص پیامبر را اثبات کنید بعد حتما بنده به سراغ کتاب ایشان خواهم رفت.
6- "... اسلام همیشه به شمشیر متوسل شده ...": این حرف دروغی بزرگ است! تاریخ مصلح بودن اسلام را ثابت کرده است. البته اصلا در این مورد وارد بحث نشویم بهتر است. بگذارید در مورد دین بهایی صحبت کنیم و شما پیغمبرتان را اثبات کنید. با این به حاشیه کشیدن بحث چه نتیجه ای می خواهید بگیرید؟ فرار؟
7- "... هیچ وقت نسخ نخواهد شد ...": کجای آن چنین حرفی زده شده؟ در ضمن عدم نسخ شدن دلیل بر کمال نیست. بسیاری از احکام یهود نیز مانند نماز، روزه، قربانی و ... نسخ نشده و فقط شکل آن بهبود پیدا کرده است. این امر چه ربطی به کمال دارد؟ در ضمن شما نگفتید بالاخره قرآن را قبول دارید یا نه؟ شما اصلا دینی را قبول دارید یا خیر؟ از این شاخه به آن شاخه می پرید تا از جواب دادن فرار کنید؟
8- "... معنای برتری میده ...": بنده نیز عرض کردم. بروید دقیقا بخوانید. معنایی که آنجا می دهد دقیقا برتری است. اما با توجه به مطالبی که عرض کردم برتری قطعا موجب خاتمیت و پایان است. بروید درست مطالعه کنید و اگر مشکلی در روند اثبات بود ان را رد کنید.
9- "... شاهدان عینی ...": شما چه قرن 21 باشید چه صد قرن دیگر "قرآن" که وجود دارد و آیات تحدی آن نیز وجود دارد. قرآن از سه جنبه تا ابد و برای هر عصر معجزه است:
الف- اعجاز محتوایی: که شامل اعجاز ادبی و علمی و ... است.
ب- اعجاز عدم تخلف: که اگر از انسانی صادر شده بود چون در مواقع مختلف و طی 23 سال نازل شده بود قطعا در آن اختلافات بسیاری پیدا می شد.
ج- اعجاز آورنده: که به استناد تمامی کتب تاریخی آورنده کتاب یک شخص بی سواد و بدون معلم بوده است! و چنین امری همیشه اعجاز بوده است.
10- "... ایمان بیارم بعد کتاب میفرستی ...": منظورم این نبود که ابتدائا ایمان بیاورید تا کتاب برای شما بفرستم. کتاب بنده آماده است. با تفاسیر رمزگونه و ... و نسخه قرن 21 قوانین! هر موقع خواستید بگویید تا بفرستم!
11- "... شما کدام کتاب بهایی رو خوندی ...": هیچ وقت نیازی نیست یک مشت اباطیل را که نمی دانم گوینده واقعا چه کسی بوده را بخوانم. البته اگر وقت اضافه اوردم حتما می خوانم. اما وقتی به عظمت قران کتاب دارم برای چه باید کتاب دیگری بخوانم؟ شما هنوز هم پاسخ ندادید: ملاک شناختن پیامبر چیست؟ همه مطالبی که بیان کردید یک دور باطل بوده است. بعد بنده را متهم به دور می کنید؟ کجای حرف بنده "دور باطل" داشته است؟ دقیقا و با منطق بیان کنید. بنده عرض کردم حرف شما دور داشته چونکه همزمان باید مردم هم بدانند و هم ندانند! که این جمع نقیضین است و باطل است.
12- ".... گوسفند نمیدونم که فقط اطلاعت کنم ...": واقعا برای شما متاسفم که فکر می کنید فقط گوسفندان اطاعت می کنند. همین است که می گویم شما اصلا نمی دانید برای چه باید پیغمبر داشت. اگر واقعا پیغمبر را به عنوان نشان دهنده راه کمال می شناسید پس باید ایشان را اطاعت کنید و گرنه که در راه کمال قرار نمی گیرید! اصلا با این نظری که شما دارید شما "بهایی" هم نیستید و بهتر است شما را "لاییک" بدانیم چون فقط لاییک ها چنین نظری دارند. حتی بت پرستان هند نیز همه مطیع مرشدشان هستند.
13- "... برای برده داری چه توحیهی داری ...": مشکل شما همین است که لاییک هستید نه بهایی! و گرنه وقتی بدانید چیزی را دین (هر دینی که باشد چه اسلام، چه مسیحیت، چه یهود و چه حتی بهایی) حلال یا واجب یا حرام کرده دیگر دنبال دلیل علمی برای آن نمی گردید. البته دلیل علمی داشتن بسیار خوب است و پیدا کردن آن نیز بسیار عالی است اما نه برای توجیه برای اطاعت بهتر.
دین نیازی به توجیه ندارد. خودش آمده که راه را نشان دهد حال می خواهید از او توجیه بخواهید؟!!!
14- "... خداوند شما را هدایت کند...": حرف های شما شبیه به کمونیست هاست نه بهایی ها! شما اصلا خدا را قبول دارید؟ اصلا چیزی به عنوان خدا می شناسید؟ که حالا طلب هدایت برای بنده می کنید؟ اگر خدا را می شناسید و خدا دستوری برای هدایت داده که دیگر برای آن نمی توانید توجیه بخواهید؟! دستور خدا فقط اطاعت می شود نه اینکه برایش توجیه پیدا شود!
اگر واقعا مدعی هستید که قرآن را خوانده اید یعنی این آیات را خوانده اید؟ صراحتا در این ایات اطاعت از خدا و پیامبر دستور داده شده. حال شما مطیعان خدا و پیامبر را "گوسفند" می دانید:
يَسْأَلُونَكَ عَنِ الأَنفَالِ قُلِ الأَنفَالُ لِلّهِ وَالرَّسُولِ فَاتَّقُواْ اللّهَ وَأَصْلِحُواْ ذَاتَ بِيْنِكُمْ وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ ﴿۱﴾
[اى پيامبر] از تو در باره غنايم جنگى مىپرسند بگو غنايم جنگى اختصاص به خدا و فرستاده [او] دارد پس از خدا پروا داريد و با يكديگر سازش نماييد و اگر ايمان داريد از خدا و پيامبرش اطاعت كنيد (۱)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَوَلَّوْا عَنْهُ وَأَنتُمْ تَسْمَعُونَ ﴿۲۰﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد خدا و فرستاده او را فرمان بريد و از او روى برنتابيد در حالى كه [سخنان او را] مىشنويد (۲۰)
قُلْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ فإِن تَوَلَّوْاْ فَإِنَّ اللّهَ لاَ يُحِبُّ الْكَافِرِينَ ﴿۳۲﴾
بگو خدا و پيامبر [او] را اطاعت كنيد پس اگر رويگردان شدند قطعا خداوند كافران را دوست ندارد (۳۲)
دقت کنید: این ایه صراحتا رویگردانی از اطاعت خدا را کفر دانسته است!
وَأَطِيعُواْ اللّهَ وَرَسُولَهُ وَلاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ ﴿۴۶﴾
و از خدا و پيامبرش اطاعت كنيد و با هم نزاع مكنيد كه سستشويد و مهابتشما از بين برود و صبر كنيد كه خدا با شكيبايان است (۴۶)
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ أَطِيعُواْ اللّهَ وَأَطِيعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِي الأَمْرِ مِنكُمْ فَإِن تَنَازَعْتُمْ فِي شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللّهِ وَالرَّسُولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَالْيَوْمِ الآخِرِ ذَلِكَ خَيْرٌ وَأَحْسَنُ تَأْوِيلًا ﴿۵۹﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد خدا را اطاعت كنيد و پيامبر و اولياى امر خود را [نيز] اطاعت كنيد پس هر گاه در امرى [دينى] اختلاف نظر يافتيد اگر به خدا و روز بازپسين ايمان داريد آن را به [كتاب] خدا و [سنت] پيامبر [او] عرضه بداريد اين بهتر و نيكفرجامتر است (۵۹)
دقت کنید: این ایه صراحتا اطاعت خدا را ایمان دانسته است!
tahamtan, شما لاییک هستید نه بهایی! بروید و در دین بهایی بیشتر تحقیق کنید. قطعا در آن دین هم ملاک دین داری اطاعت است.
koma2, عزیز لطفا صبر کنید. به همه سوالات شما یا قبلا پاسخ داده شده یا پاسخ داده می شود. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
tahamtan
پرسشگر

|
تاریخ: یکشنبه 23 بهمن 1390 - 21:27 عنوان: |
|
|
خیلی جالبه بخدا . مگه من پیامبر هستم که بیام اثبات کنم ؟؟؟
حضرت محمد وقتی که ظهورش را اعلان کرد مردم بخاطر آیان یکه نازل میفرمودند ایمان آوردند .
حالا شما در مورد دیانت بهایی سوال داری و میخوای ردش کنی در حالی که کتابش رو نخوندی و نمیدونی اصلا چی هست ؟؟؟؟!!!
این واقعا دیگه نوبرش هست . شما هیچ منطقی نداری . همه این سوالات یکه زا من میپرسید را در کتب نازل شده حضرت بهاالله خیلی زیباتر و کامل تر و با استناد به کتب آسمانی توضیح میدهند .
شما رو من نمیدونم چه منطقی دارید ولی این واقعا عجیبه که شما بدون خواندن کتاب بهایی بیاید بخواید با من بحث کنید . من تا الان فکر میکردم شما کتب را خوانده اید .
دوست عزیز شما میخواید به حضرت بهاالله ایمان بیارید نه به من پس باید نوشته های ایشان را بخوانید .
کتب بهایی تاریخ . مکان و نویسنه اش مشخص هست و همه با استناد به کتب آسمانی قبل میباشد و تنها دلیلی که موجب میشه کسی نخواندش ترس میباشد والسلام |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|