سلام دوستان پسری هستم 21 ساله و دانشجوی پیرا پزشکی
من به یک دختر که دختر عمه ی یکی از دوستانم (هم کلاسی) است علاقه مند شده ام من اون رو چند بار تو مسجد دانشگاه و چند بار هنگام دعا کردن دیدیم و خیلی خوشم اومده( مخصوصا از حجابش) ولی مشکل اینجاست که علی رغم هم سن بودن اون 4 ترم از من جلو تره وداخل بیمارستان ترم بالایی من حساب میشه و پسر داییش(همون همکلاسیم) خیلی خیلی بهش تعصب داره ولی میگه من و اون مثل خواهر برادریم وبا هم بزرگ شدیم من از این میترسم که مشکلی بین من ودوستم پیش بیاد
خب اگه قصدتون خواستگاریه که فکر نمی کنم دوستتون ناراحت بشه، البته بستگی به این داره که چجوری این مطالبو بهش بگید.
اگه این مطلبو با خانوادتون در میون گذاشتید، از دوستتون بخواید که شماره خونه دختر عمشو بهتون بده تا پدر یا مادرتون زنگ بزنند و ازشون خواستگاری کنند. وقتی دوستتون ببینه که تصمیم شما جدیه و قصدتون خواستگاری از طریق پدر مادرتون هست ، مطمئن باشید که چیزی بینتون پیش نمی آد.
این که می گی 4 ترم ازتون جلوتره که مساله مهمی نیست ، خیلی از زن و شوهر ها فاصله تحصیلاتشون بیشتر از این حرفاست!!! تازه شما می تونین تلاش کنین و به ترمی که هست نزدیک بشین
سلام
از یکنفر واسطه معتبر بخواهید نزد دوستت دختر عمه اش را برای ازدواج به شما پیشنهاد بدهد آنگاه واکنش دوستت را بسنج! و متناسب با آن تصمیم بگیر! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم