سلام
در غیاب همسر برایش دعا کنید و در حضورش به او زمان و مطلب دعا را برایش تعریف کنید!
در نبود همسر پیش خود با او محاوره کنید و او را آنطور که شایسته است بستایید!
به ازاء هر شک یک روز زوزه بگیرید!
شک آفت زندگیست دوست من... اگر از همسرتان تاحالا چیزی ندید دلیلی نداره با ظن و گمان بد ذهن خودتان را خراب کنید.
توکل به خدا کنید. به همسرتان محبت کنید. مرد سالمی که در خانه و درکنار همسرش آرامش خود را پیدا کند محال است به جایی دیگر پناه ببرد.
araz_bol, ای بابا متاسفانه منم اینجوریم.. و بدتر اینکه به روی همسرمم میارم با اینکه چیزی ازش ندیدم ولی دست خودم نیس..میگه چرا انقد به من شک داری و تهمت میزنی؟
سلام
منم قبلا در این مورد تاپیک زدم رفته سمت مشاوره خانواده
منم شوهرمو دوست دارم منم تو ذهنم فکرای دیگه میکردم امادیدم ذهنم داره فاسد میشه
میدونم سخته من بعداز دوسال آروم شدم خیییلییی از خدا خواستم کمکم کنه که هروقت تو ذهنم اومد خدایاد خودشو بندازه تو ذهنم. به خصوص که هرشب خواب میدیدم بهم خیانت کرده حتی الانم میبینم اما خدا واقعا کمکم کرد هروقت توذهنم میاد صلوات میفرستمو به شیطون لعنت میفرستم واقعا آروم میشم. الان اگه خواب ببینم دیگه ذهنمو مشغولش نمیکنم عین فیلم از جلو چشام میگذره و منم میگم خوابه دیگه.حتی واسه خودمم خوابای بیربط دیدم به خودم میگم خواب بود واقعیت که نداره حتما واسه شوهرمم همینطوری بیربط بوده.
شوهرم هم عاشق منه هم امام حسین محاله کسیکه حسین حسین از زبونش بیفته همچین کار کثیفی بکنه
تویه روایت خوندم مرد باید به زنش غیرت داشته باشه امازن لازم نیست به شوهرش غیرت داشته باشه(فقط محبت کافیه).
ایناروگفتم که بگم باید واسه خودت دلیلایی بیاری که فکرتو از این چیزادور کنه. _________________ سلامتی اونایی که تواوج سختیابه جای اینکه ترکمون کننددرکمون میکنند!
araz_bol, آخه شک بی مورد واسه چی؟مگه چیزی دیدی؟ای بابا خودتو زندگیتو خراب نکن.دلت رو قرص کن.منم شنیدم سوره ناس خیلی خوبه.دعا بهترین چیز هست.از خدا بخاه که دلت رو آروم کنه.با دعا سر نمازهات و قرآن خوندن صد در صد به آرامش قلبی میرسی.خودتو وقتی همسرت نیست مشغول کن.اون تورو دوست داره و به غیر از تو به کسی حتی نگاه هم نمیکنه.همیشه اینارو تکرار کن.من 1بار اینارو اول زندگیم گفتم و ملکه شد واسم.حتی یه ذره ام شک ندارم به همسرم.موفق باشید _________________ لذت دوستی با پا برهنگان این است که یقین داری که ریگی به کفششان نیست !!
اینجوری نگید بابا
خوب وقتی شوهر خوب داری و ازش چیزی ندیدی باید بیشتر به خودت نزدیکش کنی نه که برعکس تا خدایی نکرده ازت رنجیده بشه و پاشو کج بزاره _________________ وقتی بارون میاد حس میکنی خیلی به خدا نزدیکی آخه بارون یعنی نقطه چین تا خـــــدا ...
مرسی از همه که زحمت کشیدین وجواب دادین نمیدونم چرا اخلاقم بد شده کاش یکم راه های کنترل روی خودم را بلد بودم ببینم اطرافیان میگن نباید به مردها بها داد و تحویلشون گرفت درسته؟ :(
سلام عزیزم
نگران نباش تا حدودی طبیعی ولی نباید بیش از حد بشه حتما تازه ازدواج کردی وبچه هم نداری تنهائی فکر ورت میداره زیاد صلوات بفرست محبتش کن سعی کن قبل از همسر بودن دوست خوبی برای هم باشین دلشو به خونه و زندگی گرم کن مردا حس قوی دارن اگر اینو بفهمه خیلی بد میشه می گن اگر به آدمی نسبتی رو دادی ممکن در ضمیرش شکل بگیره و ی روز اون کارو واقعا انجام بده اعتمادبه نفس خودتو بالا ببر به ارزشهای خودت فکر کن واینکه چقدر برای اون هم خواستنی هستی اون هم باید برای داشتن تو تلاش کنه
nazi_02, سلام
من تجربه خودم رو بگم
اگه خانمم برام کلاس بزاره
منم دیگه اس ام اسهام به دوستانم و اشنایان کم میشه
نت اومدنم
کم میشه
غذا خوردنم زیاد میشه
تفریح میرم و مسافرت
اگه قهر کنه
میام خونه در راه اس ام اس میدم
تو خونه نت میرم
و در کل بد میشم دیگه
تمام
شماها هستید الو ....
پیام در یافت شد ؟
ببین یه دستی تکون بدید لطفا هستید ؟
_________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم