سلام من مدت 6 ساله ازدواج کردم از بدو ازدواج متوجه دروغ گفتن های همسرم شدم در ابتدا گفتم شاید خودنمایی میکنه اما بعد یه مدت که دروغ هاش کوچک بود به به مرور زمان بزرگ و بزرگ تر شد و این مسئله منو به ایشون بی اعتماد کرده به طوری که از حرف با ایشون عذاب میکشم که راست میگه یا دروغ چکار کنم و همچنین باعث پرخاشگری من به ایشون شده .
کمکم کنید
صداقت و راستی در ازدواج جز ارکان بسیار مهم در زمان صمیمیت دوستانه باهاش صحبت کن البته بهتر از کلمه دروغ استفاده نکنی با سیاست بگو مثلا اشتباه برداشت کردی یا اینجوریا نبود طوری که غرورش نشکنه تحت تاثیر قرارش بده گاهی نسبت دادن ی صفت به شخص پیامد بدی داره حتی اگه نداشته باشه هم ممکن پبدا کنه یا در این مورد بی پروا بشه
سلام ممنون از همه شما دوستان که به مشکل من توجه و رسیدگی کردین .
برای پاسخ به فرمایشهای شما باید بگم که من تمام سعیمو کردم که تو روش نزنم اما اینقدر ادامه میده که مجبور میشم . بزارید یکی از این رفتارهاشو بگم که کاملا متوجه بشین ....
ایشون حدود دو سال پیش موتور خرید من میدونستم که خودش خریده اما از همون اول گفت که مال خودش نیست شرکت براش خریده ..... تا امسال که موتور ایشونو گرفتن تازه به من گفت که مال خودشه اما به روشی که من متوجه نشم که از اول مال خودش بوده من که دیگه کفری شده بودم به روش اوردم که میدونستم .....
باور کنید دست خودم نبود خودتونو جای من بزارید اخه این چه چیزه مهمی بود که نباید به من میگفت ؟؟؟؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم