تاریخ: چهارشنبه 19 بهمن 1390 - 17:31 عنوان: بی اعتنایی به حرف بزرکتر ها در مهمانی
با عرض سلام خدمت دکتر کبریایی
دخترم در مهمانی ها آداب خوبی ندارد وبه تذکر وصحبت دیگران هم بی اعتنایی می کند
گاهی مواقع هم که بعد از مهمانی ودر خلوت هم به او تذکر می دهم بی فایده است. _________________ گر نگه دار من آن است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
سلام
برخی از رفتار که ما بزرگترها نمی پسندیم طبیعت بچه گانه محسوب می شود و نباید در اینگونه موارد تذکر داد!
تذکر بی مورد فرزند را نسبت به تذکر بی اعتنا می کند!
در موارد جمعی که کودک نیاز به تذکر دارد با نگاه ناراحت او از رفتار بدش آگاه کنید!
این نوع نگاهها از دو تا سه مورد در هر مهمانی بیشتر نشود در غیر اینصورت اگر ممکن بود مهمانی را کوتاه نمایید! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
وقتی دیگران در مقابل این طبیعت کودکانه عکس العمل نشان می دهند وبا او تندی وبد رفتاری می کنند عکس العمل ما باید چه با شد؟ (مانند خاله ها و مادربزرگ)
این عمل نگاه ناراحت را هم امتحان کردم ولی بیشتر از یک یا دو روز بیشتر اثر نداشت ودوباره روی این هم بی اعتنا شد. _________________ گر نگه دار من آن است که من می دانم
nilofar2225, مثلا چیکال میکنه
چند سالشه
دختر خاله ها و بچه های هم سنش چه جورین
اگه اونا هم کار بد میکنن ماماناشون چه جورین ؟ایا مامان اونا اونا رو دعوا میکنن یا بی خیالن و شما فقط بچتوننو دعوا میکنید و....
چندتا بچه دارید؟(قسطم فضولی نیست کار روانشناسی بید) _________________ وبلاگم
[quote="sara5"][b]nilofar2225[/b], مثلا چیکال میکنه
چند سالشه
دختر خاله ها و بچه های هم سنش چه جورین
اگه اونا هم کار بد میکنن ماماناشون چه جورین ؟ایا مامان اونا اونا رو دعوا میکنن یا بی خیالن و شما فقط بچتوننو دعوا میکنید و....
چندتا بچه دارید؟(قسطم فضولی نیست کار روانشناسی بید) :mrgreen:[/quote]
سلام ببخشید سارا خانم
میشه بگید خود شما بله خود شما دقیقا چند سال از بچه این خانم بزرگترید ؟
اونوقت چجوری درس خوندید که کار روانشناسی میکنید ؟
اگه بشه ما در انجمنمون روانشناس نداریم اگه میشه
یه لطفی کنید
اونجا کمی کمک کنید
خیلی ریخت و پاش شده بی زحمت اون سطل رو بیارید با تی و جاروب کمی اینجا رو بشورید ممنونم _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
سلام
من دو فرزند دارم که هردو دختر هستند.
بچه اولم 7ساله و دومی یک ساله است.
فرزندهای من نوهای اولی مامانم هستند ولی به زودی دو تای دیگر به آنها ملحق میشوند (از آن خاله ها) _________________ گر نگه دار من آن است که من می دانم
سلام نیلو خانوم در رابطه با بچه 7 سالتون باید بگم
ببینید بچه ها وقتی میرن مدرسه یهو یه تغییر خیلی زیاد میکنن
اگه بچتون قبل از مدرسه رفتنش اروم و خوب بوده باید بدونید توی مدرسه و از رفیقاش این اخلاقا رو یاد گرفته
اما اگه از قبل مدرسه شیطون بوده مقصر پدر و مادرنو رفتارشون توی خونه
اما اینو بدونید که بچه دوم باعث یه سری تغییرات میشه
و این حس توی بچه به وجود میاد که ارزششو پیش مادرش مثل قبل از دست داده
پس برای به دست اوردن اون ارزش قبلیه خودنمایی و رفتارای ناشایست از خودش نشون میده
(من موقعی که بچه بودم باخودم میگفتم چرا پدر ومادرم دوسم ندارن و اون عشق زیاد رو ازشون میخواستم
حالا که بزرگ شدم با خودم میگم چه جوری با بچه زندگی کنم)
بچه بودم ارزش خودمو خیلی زیاد میدونستم و این حس رو داشتم مادر وپدر باید خودشون رو فدای من بکنن
اما الان که بزرگ شدم بچه رو یه موجود مزاحم برای زندگی ایندم میدونم البته این حس مطمئنن تا لحظه ایه که مادر نشده باشم چون یه مادر واقعا با تمام وجود بچه هاشو دوست داره
کلی بگم اگه بخوایید بچتون حرف شنوی ازتون داشته باشه باید واسش داستان بگید از تجربه هاتون از این که اصلا بچه بی ادب رو دوست ندارید به کارای خوب تشویقش کنید
وقتی کارای خوبی رو بدون این که شما ازش درخواست کنید انجام داد خیلی احساس افتخار کنید بهش
بهش یه جوری بفهمونید که از نی نی کوچولوه عزیزتره
یه جوری نباشه که بهتون وابسته بشه و لام تا کام توی خونه دیگران نحرفه
امااگه بهش یاد بدید کارایی مثل قدر دانی تشکر مواظب از خواهر کوچیکه اداب معاشرت رو کم کم به سمت خوبی پیش میره
به ارزش های اون هم اهمیت بدید اما لوسش نکنید
یه چندتا راه دیگه هم هست که یه زره سخته
کلی موضوع رو گرفتید پس باید با توجه به اون حرفا ادبش کنید
اما اگه بازم راه میخوایید هست
اگه بگید چه کار بدی میکنه و عکس اعل شما وخونواده چیه بهتر میتونم بکمکم _________________ وبلاگم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم