سلام به همه، من تازه دو ماهه که عقد کردم،حالام به شوهرم مشکوکم که چیزی مصرف میکنه دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکا کنم،قبلا هم راجع به اینکه چقدر بدم میاد و میترسم شوهرم اینجوری باشه باهاش حرف زده بودم،خیلی ناامیدم ،یکی به من بگه چیکار کنم
شک خیلی بده شاید چون حساس بودی الان شک کردی؟ مطمئن شو و الا زندگیتو خراب نکن _________________ آبنبات http://www.abnabat.com
سایتی برای سرگرمی .با امکان ایجاد تاپیک عمومی و خصوصی: خانوادگی.دوستانه ...
سومین مسابقه آبنبات همراه با جایزه شروع شد
سلام
اورا به خود شیدا کن!
جذابیت در نوکری و خدمات بیجا نیست!
در جذابیت ،ذائقه همسر را بشناس و زیبایی را مدیریت کن!
افراط و تفریط موجب گریز می شود!
اگر با جذبه راه گریز را ببندید همسرت طوری خواهد شد که حد اقل آن مشکوک نبودن شماست! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
اره بعضی وقتا تنش بوی سیگار میداد من که میپرسیدم میگفت دوستام میکشن منم حرفشو باور میکنم اما یه اتفاقی افتاد که خوانوادمم بهش شک دارند
بی دلیل شک نکردم،اما نمیدونم حرف خوانوادمو قبول کنم یا شوهرم،من باشوهرم که حرف میزنم و میگم که بهش شک دارم آروم میشم چون همسرم قانعم میکنه اما خوانوادم میگن شوهرت (ببخشین) خرت کرد،گولت زد،یه چیزی مصرف میکنه ،دلیلم براش دارن ولی همه شون هم میتونن دلیل خوبی باشن هم سوء تفاهم،مثلا چشمای شوهر من همیشه از بچگیش قرمز بوده
87822023, باهاش برو مسافرت مثلا 1 هفته ای
همه جای وسایلشو بگرد اگه چیزی مصرف میکنه باید همراه خودش ببره سفر
بعد دهنش چه بویی میده
سرفه میکنه
صداش تغییر کرده
دندوناش چی جرم داره
هر چندساعت یه بار بره بیرون اینا و...
اگه سیگاره که باید از توی جیبش و بوی دهنش و....بفهمی
اگه چیز دیگه ای باشه شاید ازمایشای مختلف نشون بده که چیزی مصرف میکنه یا نه _________________ وبلاگم
سعی کن که اصلا متوجه نشه که بهش شک داری ولی کنترلش کن تا مطمئن بشی که سیگار می کشه یا نه. به حرفا و توجیهای اون همینطور حرفای خانوادت توجه نکن سعی کن خودت بفهمی چی به چیه
سلام دوست عزيز
من هم مشكل شما رو داشتم
تنها راهي كه ميتوني از اين مسئله مطمئن بشي اينه كه بطوري كه شوهرت متوجه نشه يه روز كامل رو دنبالش بري و ببيني كجاها ميره و چيكار ميكنه.
اگه شوهرت مصرف كننده باشه تا ده سال ديگه هم كه ازش بپرسي بهت ميگه نه من مصرف نميكنم پس به حرفش اعتماد نكن.
من همينكار رو كردم و متأسفانه متوجه شدم اون اعتياد داره.
انشالله كه جاي نگراني نيست ولي اگر مشكلي وجود داشت ميتوني از طريق كنگره 60 جهت درمانش اقدام كني.
گفتم كنگره 60 چون تا حالا بهترين روش رو داشتن و كسايي كه اونجا درمان شدن ديگه برنگشتن دنبال مواد . پس جاي نگراني نيست.
خودتو اذيت نكن و نابود نكن.
اين سايت كنگره 60هست ميتوني مراجعه كني. c60.ir
تمام مطالب رو يكجا برات نوشتم چون زياد نميام توي سايت.
نگران نباش و با تمام ابتكار و باهوشيت حقيقت رو بفهم . شوهرت نبايد اصلا متوجه بشه كه دنبالش رفتي. وقتي مطمئن شدي با دليل و مدرك بهش بگو و ازش بخواه كه براي درمان اقدام كنه و بگو من پشتت هستم و نگران نباش تا زبونش به اعتراف باز بشه.
موفق باشي دوست عزيزم.
زندگي هنوز زيباست.....
بعضی وقتا چشاش قرمزه حتی وقتایی پیش منه و از خونه اصلا بیرون نمیره، مثلا یه لب تاپش 2-3 ساعت نگاه میکنه چشاش قرمز میشه واسه همین میگم خانوادم اشتباه میکنن همسرم تازگی ها دکتری قبول شده آخه اگه اهل این کارا بود می تونست تا این جا پیشرفت کنه
؟
زیادم از خونه بیرون نمیره 2-3 روزی یه بار میره پیش دوستاش خیلی وقتا منم با خودش میبره،خوراکشم که تا جایی من یادمه همیشه زیاد بوده اما مثل بقیه پسرا!
بگو بخندشم نرماله تازه اینقد مغرور و با شخصیت هست که هرجایی و با هر
کسی شوخی نمیکنه
دلیل شک مام این بود که یه بار به من گفت میرم باشگاه اما رفت خونه دوستاش منم چون بهش شک داشتم تعقیبش کردم و وفتی دیدم رفت خونه دوستش گفتم دیگه حتما یه چیزی هست! بعدم رفتم تو خونه و اون جا جلو دوستاش کلی با هم دعوا کردیم، اما اون جا هیچ چی پیدا نکردم .اونم از دست من خیلی خیلی عصبانی شد و توجیهش هم این بود که از بس من بهش گیر دادم سر بیرون رفتنش ترسیده به من بگه کجا میره که البته بیراه هم نمیگه من اذیتش کرده بودم چند بار سر این موضوع.منم رو حرف خانوادم خیلی بهش بدبین شده بودم اما الان می فهمم نباید اینقد دهن بین باشم.مادر من اندازه من که همسرم رو نمیشناسه تازه از اولم همه با ازدواج ما مخالف بودن که این خودش دلیل شک بیخود خانوادم به همسرم می تونه باشه.
حالام قراره واسه دکتراش بره زابل،از هم دور میشیم و نگرانی من بیشتر میشه تازه لب تاپم با خودش میبره من دیگه نمیتونم بیام تو سایت،برام دعا کنید همه اینا یه سوء تفاهم بوده باشه چون نه دیگه میتونم بیام تو سایت نه دیگه زیاد همسرم رو میبینم
مرسی از همه تون
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم