سلام
من یک پسر 3.5 ساله دارم . تخت ایشون بغل تخت خودمه یعنی به علت کمی جا و کمبود اتاق چاره ای جز این کار نداشتم . اما با اینکه ایشون تو اتاق من و کنار تخت منه باز هم موقع خواب اصرار داره که بیاد تو تخت من و پدرش ... من مخالفت میکنم . اما نصف شب خودش یواشکی میاد و هر چقدر هم که من اونو برگردونم سر جاش دوباره به فاصله نیم ساعت با همون حالت خواب الود بر میگرده ...واقعا دلیل این کارشو نمیدونم ....
لطفا راهنمایی ام کنید ممنون ...
متاسفانه من تجربه ای ندارم در موردتربیت فرزند اما حس خودم اینه که براش به زبان بچه گانه خودش توضیح بدی که هر کسی یه جای مخصوصی داره مامانی تو بزرگ شدی و ... که کم کم عادت کنه _________________ آبنبات http://www.abnabat.com
سایتی برای سرگرمی .با امکان ایجاد تاپیک عمومی و خصوصی: خانوادگی.دوستانه ...
سومین مسابقه آبنبات همراه با جایزه شروع شد
سلام
او را در آغوش بگیرید و به خوابیدنش حساس نشوید!
مراقب باشید که به عواطف فرزند خود بی توجهی نکره باشید! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
سلام آیا با اینکه اتاقش رو جدا نکردید اصراری دارید که در جال خودش بخوابه بزارید تا مدتی دیگه پیشتون بمونه
منم البته بچم 4 سالشه
اما علی رغم توصیه دوستان اتاقمون رو جدا نکردیم
هر وقت شبا قراره حرف بزنیم و ...
ما میریم بیرون و اون رو اذیت نمیکنیم
نمیدونم منظورم مشخص شد یا نه
چون میگن در اتاقی که بچه هست نباید کاری کرد لذا دیلینگ شد ؟؟؟ _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم