تاریخ: شنبه 8 خرداد 1389 - 07:04 عنوان: دختره از من بزرگتره!!!!!!!
سلام آقاي دكتر
من پسري بيست ساله و متولد69 هستم ،با در آمدي متوسط و دانشجو كه تقريبا مستقل از خانوادم زندگي ميكنم و الان ي مدته كه با ي دختر خانمي كه ليسانسه چشم پزشكي هست آشنا شدم كه اون با سن من مشكلي نداره و ميگه تو ميتوني من رو درك كني و نيازهام رو برطرف كني اما مشكل من اينه كه اون ازم 5 سال بزرگتره و متولد64 و ميترسم كه اين اختلاف سن برامون درد سر بشه و يا موجب مخالفت خانواده هامون بشه.
ما ي خورده اختلاف داريم كه اون ميگه من تغيير ميكنم، ميدونم كه دوستم داره، ازلحاظ اقتصادي هم كه با هم مشكل پيدا كنيم چون من ي كارمند ساده هستم و اون هميشه توي رفاه زندگي كرده.حالا اون ميگه كه من تو رو ميخوام من هم گير كردم و گيج شدم لطفا راهنماييم كنين _________________ در حیرتم ز چرخ که آن مرد شیر گیر با دست روبهان دغل شد چرا اسیر
دوست عزیز سلام
من هم تقریبا با مشکل شما مواجهم با این تفاوت که من دخترم و خواستگارانی که برام میان یه تعدادشون که شرایط مناسب دارن از من یکی دو سالی کوچکتر هستن که البته این موضوع واسه من خیلی مهمه و حاضرم به این خاطر از محسنات دیگه چشم پوشی کنم به شما هم توصیه میکنم اینکارو نکنین بخصوص که 5 سال بزرگتره و تازه از لحاظ دیگه هم زیاد با هم سنخیت ندارین بعلاوه شما هنوز 20 سالتونه و گمون نمیکنم این تصمیم بزرگ زندگی تو این سن مناسب باشه و وقتی این تفاوتها خودشونو نشون میدن که زیر یه سقفین و دیگه راه برگشت نیست /امیدوارم خدا کمکتون کنه تا درست تصمیم بگیرین
من آقاي emamzadeh رو ميشناسم پسر بافهم و شعوريه و آدمي هست كه نسبت به سنش بزرگتره ولي واقعا نميدونم چي بگم داداشم
نقطه نظراتي كه راجع به زندگي داري خيلي خوبه عزيز دلم و اون خانمي كه ميگي و در موردش از من هم پرسيدي و باهاش حرفيدم دختر خيلي خوبيه و از خانواده متديني هستند و باكمالات هست
به نظرم تنها مشكلي كه تفاوت سني بين دختر و پسرايجاد ميكنه مشكلات جنسي هست كه چون دختر زودتر بالغ ميشه بيشتر نياز داره تا پسر ولي اين زودتر بالغ شدن جنسي دليل بر بلوغ عقلاني و رشد اجتماعي نميتونه باشه كه به نظرم شما هم سطح عقلي هستيد ولي نيازهاتون رو نميدونم
به نظر من هم تنها مشكلي كه ممكنه براتون پيش بياد همون مسائل اقتصاديه كه اون روز داشتم باهاش ميحرفيدم حرفاي جالبي زد كه بعدا حضوري بهت ميگمشون ولي در كل خيلي خانم خوب و مناسبيه و به نظرم اون چيزي كه تو ميخواي هست ما همين مشكلات رو هم دست كم نگير و با ديد عقلاني بهش نگاه كن نه ديد احساسي، كه بتوني همه معايبش رو در بياري و اونا رو برا خودت حلاجي كني و سبك سنگين كني
ببينيم آقاي دكتر نظرش چيه ؟ هرچي باشه ايشون با تجربه تره و بيشتر اطلاعات داره در اين زمينه ها و مطمئنم كه ميتونه خيلي خوب با حرفاش كمكت كنه _________________ اللهم اذقني حلاوه محبتك .........
در سن و شرایطی که از نظر تحصیل و کار قرار دارید به نظر من ازدواج مشکلات زیادی برایتان ایجاد خواهد کرد
همین بس که ایشان خودشان را لیسانس چشم پزشکی به شما معرفی کرده اند! در حالی که هیچ عنوان تحصیلیاین چنینی وجود ندارد و احتمالا ایشان اپتومتریست یا همان بینایی سنج هستند !
به نظر من به همین "درک کردن " و "برطرف کردن نیاز" ایشان ادامه بدهید و مطمئن باشید بزودی تحولات زیادی در روابط شما پیش خواهد آمد که در انصراف از ازدواج با ایشان خیلی به شما کمک خواهد کرد.
ممنون از اينكه بهم جواب دادين دوستان و آقاي دكتر عزيز
آقاي دكتر
من و اين خانم نشستيم و همه اصول زندگيمون كه به قول حسن آقا تمام مسائلي كه ممكنه فردا به خاطرش منجر به جدايي بشه رو باهم مطرح كرديم حالا اون ميگه كه من اين اختلاف سن بين خودمون رو حس نميكنم و فكرميكنم كه تو خيلي بزرگتري و حتي از من هم بزرگتر فكر ميكني و تدبيرت برام لذت بخشه و ميتونم كنارت به آرامش برسم
درضمن اون به من نگفت كه من ليسانسه هستم و چشم پزشكي خوندم و مطب دارم و من خودم تحقيق كردم من الان چندماهه اين خانم رو ميشناسم و همه اين ها رو خودم فهميدم نه اينكه اون بخواد برام خودش رو تعريف بكنه و بخواد فخر بفروشه
اون آدم متدينيه و اين حرفا رو از روي هوس و دلبري نميزنه ،مادرش هم از رابطه ما با خبره و منتظره كه خودمون با هم كنار بيايم و بعد اونا نظراتشون رو بدن و خواسته هاش از زندگي منطقيه و من هم قول هايي رو بهش دادم كه در توانم بوده.
مشكل من اينجاست كه نميدونم ميتونم همسر خوبي باشم يا نه ؟
ممكنه در آينده سر مسائلي مثل اختلاف تحصيلي با هم مشكلدار بشيم يا نه؟
اين اختلاف سن مشكل ايجاد نميكنيه يا ميكنه؟
ميتونم همه اون چيزهايي رو كه ميخواد توي زندگي براش فراهم كنم يا نه؟
اون ميگه به كمك هم و با تدبير و تعقل ميتونيم و ازم قول گرفته كه من هم همه تلاشم رو براي ي زندگي خوب بكنم و من هم قول دادم اما بازم ميترسم
لطفا بيشتر راهنماييم كنيد. _________________ در حیرتم ز چرخ که آن مرد شیر گیر با دست روبهان دغل شد چرا اسیر
تاریخ: شنبه 26 تیر 1389 - 08:37 عنوان: Re: دختره از من بزرگتره!!!!!!!
سلام دوست عزیز
ببین من هم چنین اشتباهی کردم و یه کسی را دوست داشتم که از من کوچکتر بود و هیچ وقت نتونستم درکش کنم و همیشه راهنماییش میکردم و به جای اینکه از تجربه دیگران استفاده کنم شدم مورد عبرت دیگران پس سعی نکن مثل من باشی که تا چندین مدت افسوس بخوری پس بدقت فکر کن و موفق باشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم