تاریخ: جمعه 13 فروردین 1389 - 02:53 عنوان: وابستگي بيش از حد به دوستان
سلامی به وسعت زمین و بی انتها مث کهکشان
ایشاالله هر جا هستین لباتون خندون و دلتون خوش و قلبتون جوون و بهاری باشه من 22 سالمه و مشکلات زیادی تو زندگیم دارم در حال حاضر مشکلی که دارم و خیلی اذیتم میکنه مشکله وابستگیمه اگه جنسیت منو بخواین بدونین من پسرم و به دوستام خیلی وابسته میشم جالب اینجاس که وقتی وابسته میشم تازه میفهمم که وابسته شدم البته به یک دوستم فقط .(که این درست نیس) میخواستم ببینم چکار کنم که اصلا بهش فکر نکنم و اینکه یه اطلاعاتی ام میخوام در مورد خودم بدم
اشتها ندارم
موهام ریزش کرده
موهام سفید شده
استرش و طپش قلب 1 روز در هفته دارم
بی انگیزه ام
درس نمیخونم و برام فرقی نمیکنه واحدام پاس نشه و ...
همه اینها بعد از وابستگی به وجود میاد .
بعد اینکه دوستم پسره و من هم همجنسباز نیستم ول نمی دونم به قران دیگه خسته شدم دیگه حالم از خودم داره بهم میخوره .یه سوال دیگه امکان داره ریشه در کودکی داشته باشه ؟
کمکم کنید .با تشکر
سلام دوست گرامی
دوستی و دوست داشتن نشانه زیبایی های زندگی است. مهم چگونه برخورد نمودن بادوست است.
در مدیریت روابط با دوست به نکات زیر توجه داشته باشید:
1- هدف از دوستی را از پیش تعیین کنید(سرگرم کننده - داشتن اوقات شاد - یار در زمان مشکل - راهنمای زندگی -و....)
2- نسبت به هر موضوعی انتظار خود را تعیین کنید
3- برحسب انتظار و شرایط برنامه دیدار و روابط داشته باشید
4-بر اساس نوع پاسخ مراوده را کنترل کنید
5- علی رغم برنامه در مواقعی که دوستی سمت افراط می رود آن را بشدت محدود کنید
6- انحرافات از دوستی را هر چند کوچک باشد مهار کرده و خود را به خواندن کتاب های علمی جریمه کنید
7- اولویت های زندگی را فدای مراوده نکنید
حرفتون متین ولی وقتی من تو اوج اینم چه جوری میتونم این مسائل و درک کنم من مشکل دارم مشکلمم نمیدونم چیه ولی با این حال ممنونم من خیلی بدبختم :cry:
لطفا به میگین چیکار کنم که اینجوری نباشم ؟؟؟
سلام
آدم خوب ، بهتر است برای برون رفت سریع از این حالت روزی 50 آیه را با صدای بلند و زیبا تلاوت کنی اگر شرایط آن را نداشتی اشعار حافظ یا مولانا را هرروز بمدت 15 دقیقه بخوان و پیشنهاد قبلی را ادامه بدهید.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم