تاریخ: دوشنبه 14 دی 1388 - 00:45 عنوان: مشکل علاقه به سینه خانم ها
با سلام پسری هستم 27ساله و میخواهم با دوست دخترم ازدواج کنم مشکلی دارم که این هست من علاقه زیادی به سینه خانم ها دارم به صورتیکه هرجا که میبینم میخواهم به آن دست بزنم و یا... و این موضوع را دختری که میخواهم باهاش ازدواج کنم میداند و من خودم از این موضوع ناراحت هستم و اوهم همین طور من چکار کنم که بتوانم این حس رو از بین ببرم و یا کنترلش بکنم من تا چند وقت دیگر با این دختر خانم نامزد میکنم لطفا کمکم کنید خواهش میکنم
سلام
خواسته ها و دوست داشتن بخودی خود خوب بوده و محرک فعالیت ها می باشند، مهم نوع برخورد با دوست داشتنی ها است. اگر یک فرد شهوتران ،بگوید هر ماده ای را دیدم دوست دارم اورا تجاوز کنم ، اگر چنین خواسته ای رها باشند پس امنیت روابط اجتماعی چه می شود؟ دوست عزیز همه مردها و زنهایی که از سلامت تمایلات جنسی برخوردارند به محرکهای جنسی جنس مخالف خود بنوعی علاقمندند و مشاهده می کنید که همه این آدمها نوعی لجام برای این گونه تمایلات خود دارند و آن را مهار می کنند.
وشمای عزیز در صورت فعال شدن این تمایل د ر شرایط غیر مجاز به خود نهیب زده وخود را تنبیه کن و تنبیه شما برای هر خواسته این چنینی سه روز روزه بگیرید.
تمایلات خود را بعد از ازدواج طوری مدیریت کنید که همسر شما هم از آن لذت ببرد. بیاد داشته باش که لذت یکطرفه عین رندی است.
اگر به ماه مبارک رمضان و فلسف روزه اعتقاد دارید.بهترین زمان برای ترک این عادت بد ماه رمضان هست.چون ماه رمضان ماه خانه تکانی افکار و دل هست.سخت هست ولی بد از این ماه عزیز خواهی دیدکه چقدر تغییر کرده ای.روزه بگیر و نماز بخوان و به خودت بگو این ماه از انجام هر کار حرام و بد خودداری میکنم.خداوند کمک خواهد کرد.بعد ماه رمضان متوجه خواهی شد که چه تغییری کرده ای.لذت گناه نکردن هزاران برابر انجام آن گناه هست اگر اعتقاد داشته باشیم.
سلام. به نظر من وقتی ازدواج نمودید و دسترسی به سینه همسرتان داشتید خود به خود سیراب می شودو اکنون که ندارید تقیه کنید و روزه بگیرید. نماز شب خواندن هم به نظرم بسیار مفید است. سعی کنید همچنین با آب سرد طهارت کنید.پیروز باشد. الله معکم
Negar_Blue, نگار چرا گیرمیدی الکی بدبخت این تاپیک و یه هفت ماه پیش نوشته
الان دیگه فکر کنم زن سومم داشته باشن من اوردمش بالا
بگم عجب پسرایی داریم ما !!!
پاییزه
باسپاس _________________ بگذار تا با لهجه ي بــــاران بخوانمت
همراه بادهاي پـريشان بخوانمت
http://www.qalameson.org/ftopict-12461.html
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم