تاریخ: سهشنبه 6 مهر 1389 - 20:15 عنوان: مشکل در برنامه درسی هفتگی
سلام ببخشید من رفتم قسمت "برنامه درسی در خانه" تون قسمت برنامه هفتگی اما ما دو روز در هفته 3 زنگی هستیم و بخوام زنگ چهارم رو خالی بذارم ارور میده که ناقصه همینطور زنگی که ورزش داریم رو چی بذارم همینطور روز جمعه رو!اخه روز جمعه که ما برنامه درسی نداریم، میخوام خالی بذارم میگه برنامه ناقصه! راستی منظور از نمره چیه؟ که قسمت پایینش گذاشتین. ممنون میشم جواب بدید.
با سلام
اول اينكه لطفا ارسال پاسخ كنيد و از ارسال جديد خودداري كنيد!
شما زنگ اول تمامي روزها را حتي روزهايي كه كلاسي نداريد يا جمعه است بايد پر كنيد تا بواسطه آن برنامه شما در تمامي هفته تكميل گردد.
مي توانيد براي روزهايي كه زنگ اول خالي است برنامه را از زنگ اول شروع كنيد و يا براي جمعه درسي كه در آن ضعيف تر هستيد را به عنوان زنگ اول معرفي كنيد.
يا علي _________________ ارتباط با مدير: admin@qalameson.org
قوانين مهم:
http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
باسلام خدا قوت من برای ثبت فیش نقدی به مشکل برخوردم شما فقط تا سال 90 دارید ضمنا پنجشنبه ها که تعطیل شده بچه ها ی راهنمایی چهار زنگه شدند وابتدایی شش زنگه لطف کنید کمکم کنید چگونه میتوانم برای فرزندانم برنامه ی درسی خوبی ترتیب دهم باتشکر
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم