تاریخ: پنجشنبه 19 فروردین 1389 - 17:14 عنوان: کمک به رسیدن به دختر عمه ام
سلام من نمی تونسم به طرفم بگم دوست دارم اولش از اس ام اس شروع کردم(طرف دختر عمه امه)الانم به دلایل فامیل بودن بهم راه نمیده که حضوری باش بحرفم میگه میترسه.من ارتباط اس امی رو قطع کنم یا ادامه بدم چون اسی به مشکل بر میخورم کمکم کنید مرسی :D
سلام.دمت گرم.یکی مثل ما پیدا شد.
بزار اول جواب بدم بعد سوال کنم
اگه واقعا دوسش داری بگو بهش و رابطه را جدی تر کن.ولی اگه واسه سرگرمیه بیخیال شو.
من هم دختر عموم را دوست دارم ولی روم نمیشه بهش زنگ بزنم.اس ام اس هم میخوام بدم نمیدونم چطور شروع کنم.میشه بگی چطور اولین اس ام اس را دادی؟
دلتو بزن به دریا و بگو خیلی وقته میخوای حرف دلتو بهش بگی
اونم اینه که دوسش داری
و اگه اجازه بدی میخوام به خانوادم بگم
یه جوری بگو که مطمئن باشه سر کاری نیست بهت ایمان بیاره
بابا یکیم به مشکل من جواب بده
ببین دوست گلم من اول از یه خط دیگه بهش اس دادم گفتماگه یکی تو فامیل تورو بخواد عاشقت باشه اما 10 ساله روش نشه بت بگه تو بفهمی چی ج میدی از این اس ها دادم تا خودش بهم فهمید کیم البته باید هوشیار باشیو یه جوری بگی که بدونه تویی.کار من راحت بود چون تو فامیل غیر من کس دیگه ای نبود!!!!!!!!! :D الانم بهش گفتم قصدم ازدواجه تو فامیل همه فهمیدن ینی خودم این عید کاری کردم همه بفهمن .البته 6 ماه پیش گفتم ها الانم منو دوس داره اما یه کم بهم بی محلی میکنه :( نمی دونم چرا اما یه چیزی بود که بهم گفت این که(قبلا ها یکی دیگه هم نظرشو بهش جلب کرده ) :( :cry: نمی دونم چی کار کنم راهنماییم کنین کلا فه ام نمیدونم چی کنم.دلمو میشکنه هی اما باز میرم دنبالش خودتون میدونین که بی محلی دل عاشقو میشکونه کمک کمک
نه دفعه اول شوکه نشد!!!اون منو دوس داره اما نمی دونم چرا بهم محل نمیده خودم میگم شاید میخواد منو بگشونه دنبالش اما. با دل شکستن عاشقو نمیکشن که .نه؟؟؟؟مونده میگه یه خواستگار داشت قبلا فک کنم باش ارتباط داشته.نمیفهمم بهم اونو میگه همم میگه دوست دارم انگار میخواد تا لحظه اخر هردومونو نگرداره هر کدوممون بهتر بودیم اونو انتخاب کنه.منم بابت این قضیه دلم شکسته.با خواهرشم حرفیدم گفت نه کسی دیگه ای نیس تو زندگیش واقعا موندممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
سلام
نمون! شرایط دلخواه دختر مورد علاقه ات را در خود ایجاد کن و با رعایت احترام و حفظ رسوم که شدیدا مورد علاقه دختر خانم هاست اقدام به خواستگاری رسمی کنید.
سلام اقای دکتر
اولا ما جوونا بابت ایجاد همچین سایت ازتون ممنونیم واقعا جای تقدیرو تشکر داره.اجرتون با خدا باشه!
اقای دکتر راستش الان من موقعیت خواستگاری ندارم چون ایشون یه خواهر بزگتر خودشون دارن که تو خونه ان.حداقل1سال طول میکشه تا ایشون برن خونه شوهر اما من 21 سالمه منم 1سال سربازی دارم بعدش بیام درسمو ادامه بدمو استخدامی چیزی بشم 2سال رو اون یه سال اضافه کنین!البته من با خودش صحبت کردم که میتونم بعد یه سال نامزدی کنیم بعدش اروم اروم سر کیسه رو میبندیم اونم موافقت کرده ه ه!اما من میترسم تا یه سال من ارتباتمو باش چطوری کنم.قطع کنم؟ادامه بدم؟ تا موقع خواستگاری. میترسم قطع کنم دلیل قانع کننده ای برا این کارم نمیتونم پیدا کنم البته ارتباطمون اس ام اسیه.دو بار تلی بود اونم 20 ثانیه! :oops: !!خلاصه اقای دکتر کلا فکرم توی زندگیم به این نقطه تمرکز کردم از ادامه بقیه کارام دلسرد شدم.حتی گاها به این فک می افتم که خود این قضیه رم ول کنم دیگه خسته شدم.نمیدونم شاید توقوم زیاده اما یکیم نیس کمکم کنه.
در ضمن این موضو خیلی تو روحیه ام تاثیر بدی گذاشته کلا شخصیتی روحی موقعیتی کلا نمیدونم نیاز به روانشناس دارم یا مشاوره دارم نمیدونم میخوام حضوری با یکی مشورت کنم.تو شهرمونم نتونسم کسی مورد اطمیمان پیدا کنم لطفا در این مورم راهنماییم کنید.در ضمن میشه ازتون خواهش کنم جوابتونو به ایمیل شخصی من بفرستید ممنون میشم .
خوبیه اینجا اینه که کسی کسی رو نمیشناسه و راحت حرف دلشونو میزنن.ولی مطمئن باش اگه تو فکرشی به این راحتی نمیتونی از فکرش در بیای.ولی اگه نامزدی کنی خوب بالاخره رابطه هم هست واصلا نامزدی برای این ساخته شده البته اگر خانواده ها به این مدتی که گفتی رضایت بدن اونم فقط برای نامزد بودن.ولی اگر به اینکه شرایطتو سر وسامان بدی و به خوشی ای که در آینده پیدا میکنی فکر کنی فکر کنم راحت تر باهاش کنار بیای.باز لااقل تو خوبه به وصال رسیدی ...
سلام
هرگونه دوستی بدون تعهد اجتماعی در مواجهه با شرایط ممکن است پایدار نباشند و به دلبستگی ایجاد شده آسیب جدی وارد کند و بشدت موجب آزار یکی شود.
از طرف دیگر قول های بی اساس فقط فرصتهای برتر را می سوزاند.
چه بسا در این مدت برای دختر خانم شرایطی فراهم بیاد که بمراتب خوشبخت تر شود . ویا همینطور برای شما آنگاه نادیده گرفتن شرایط یک مشکل است و دید گرفتن آن نیز مشکل دیگر!
شروع پیوند بدون تعهد خطر ساز است!
سلام
با جلب رضایت خانواده ها عقد کنید تا اینکه شرایط عروسی و اداره زندگی فراهم شود.
جلب توافق خانواده ها برای چنین شرایطی حد اقل توانایی برای ازدواج می باشد.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم