تاریخ: پنجشنبه 29 اردیبهشت 1390 - 19:41 عنوان: گذشته و عذاب وجدان و آینده
سلام
اگر کسی (ترجیحا خانم)در گذشته با جنس مخالفش(بیشتر از یک نفر) دوست بوده و روابطی هم بینشون بوده و حالا می خواهد ازدواج کنه و از گذشته خودش پشیمون باشه و کسی که قصد ازدواج باهاشو داره این قضیه براش خیلی مهم باشه به نظر شما باید گذشته رو براش تعریف کنه؟؟؟
اگر نه با عذاب وجدان و تاثیر منفی اش روی اعصاب و زندگی چکار باید کنه؟؟؟؟
مرسی _________________ yessssss
این مطلب آخرین بار توسط niloo_girl در شنبه 7 خرداد 1390 - 19:20 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
ببخشید به نظر من اگه رابطه هاتون خیلی مهم نبوده و طرفاتون هم راز نگهدار هستند خیلی لزومی نداره ولی اگر غیر از اینه هیچی بهتر از راست گفتن نیست. نه نگفتم دروغ بگو گفتم اصلا نگو راستی یه سری به تاپیک منم بزن دقیقا بالای تاپیک شماست
چقدر سخته که نزدیکخدا باشی ولی غرق ادا باشی
با سلام
niloo_girl, عزيز:
1- به هيچ وجه دروغ نگوييد!
2- اگر براي ايشان بسيار اهميت دارد بدون اشاره به حد و حدود رابطه ايشان را مطلع كنيد.
3- اگر باز هم پاپيچ شدند و شما نمي خواستيد بگوييد، آنها را رد كنيد. هيچ ضرورتي ندارد زندگي را با كلاه گذاشت بر سر ديگري شروع كنيد. _________________ غلام همت آنم كه زير چرخ كبود
ز هر چه رنگ تعلق پذيرد آزاد است
niloo_girl اگر هم مهم بوده باید خیلی محتاتانه و با پشیمانی فراوان بهش گوشزد کنی نه اینکه بشینی سیر تا پیازشو با احساس براش تعریف کنی درضمن بهش بگو که دیگه تکرار نمیکنی یه جوری که باور کنه درضمن منتظر یه امتحانم باش ,
lمرسی آقای دکتر
ممنونم از راهنماییتون.از توضیحاتتون معلومه که نباید چیزی گفت اما عذاب وجدان آدم رو لو میده.اگر بخواهیم بگیم بازم نمیشه.
اکثر یا بهتر بگم تمام مردها با آرزوی داشتن زنی پاک و دست نخورده میان خواستگاری و اگر بخواهیم شب خواستگاری قضیه رو بگیم که اینجوری تا آخر عمر باید تنها زندگی کرد...!!!! _________________ yessssss
lمرسی آقای دکتر
ممنونم از راهنماییتون.از توضیحاتتون معلومه که نباید چیزی گفت اما عذاب وجدان آدم رو لو میده.اگر بخواهیم بگیم بازم نمیشه.
اکثر یا بهتر بگم تمام مردها با آرزوی داشتن زنی پاک و دست نخورده میان خواستگاری و اگر بخواهیم شب خواستگاری قضیه رو بگیم که اینجوری تا آخر عمر باید تنها زندگی کرد...!!!!
اولا این روابط تا چه حدی بوده؟رابطه عاطفی؟رابطه جسمی؟............
دوما شما باید مسئولیت کاری را که انجام داده اید بر عهده بگیرید.
سوما احتمالا به این دلیل که شما با چند مرد در ارتباط بوده اید در زندگی آینده خود انها را شوهر خود مقایسه خواهید کرد و از همسر خود دلزده و سرد خواهید شد. _________________ معرفت در گرانی است که به هر کس ندهند-پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند
niloo_girl, سلام
به نظر من اگه رابطه جنسی داشتید، و واسه اونم خیلی این چیزا مهمه ،بهتره ردش کنی.................... این نظر من بود..... ولی توصیه میکنم، حتما حتما با مرجع تقلیدتون مشورت کنید و از نظر شرعی موضوع رو ازش بخواین............. اینکه شما گناه کردید، شکی درش نیست ولی بپرسید اگه کسی گذشتش این باشه و توبه ی واقعی (تاکید میکنم واقعی) بکنه ، تکلیفش با خدا و بنده ی خدا چیه؟؟؟؟؟؟
لطفا اگه پرسیدید، جوابش رو به ما هم بگید _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت* نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
آرزوی موفقیت و شادکامی
سلام
همین الان(ساعت 1:42) داشتم کتابی رو میخوندم......... یکباره یادِ نظری افتادم که قبل از این پست ،گذاشته بودم.........گفته بودم اگه رابطه جنسی داشتید و اون هم واسش مهمه بهتره، جوابش کنید.................. کاری به این گفتم ندارم، فقط میخوام چیزی رو که توی این کتاب خوندم واستون بگم (البته به اختصار).......از کتابِ آیین همسرداری در زندگی حضرت فاطمه (ع) نوشته اسدلله محمدی نیا ص 238 :
- صداقت آری، اما....؟
البته صادق بودن در ابتدای زندگی و تمام دوران عمر معنایش این نیست که اگر جوانی در ایام جوانی گناهی کرده، برای همسر و نامزدش بیان کند. چه بسا در برخی موارد گفتن گناهی که از انسان سسر زده باعث به همخوردن اساس زندگی میشود. به عنوان مثال دختری که قبل از ازدواج................ (ادامه داره)............. در صورتی که هر دو اشتباه است، هم گفتن گناهان و اشتباهاتی که قبلا داشته و هم اینکه مرد از زن بخواهد لغزش هایش را بازگو کند. بر فرض اینکه ایشان گناهی کرده،............ (ادامه دارد)
.
.
این چیزا رو قبلا شنیده بودم و میدونستم، ولی هیچکس تا حالا شفاف نگفته که مثلا رابطه تا چه حدی اگه بوده، لازم به گفتن نیست، بخاطر این موضوع و اینکه اگر ارتباط جنسی در کار بوده،بالاخره داماد شب زفاف متوجه میشه (مگر اینکه به حقه ای متوسل شوید، که این دیگر خود عذر بدتر از گناه است) ، و آبروریزی میشه، من اون نظر رو دادم.................... الان هم که دارم مینویسم، حقیقتا خودم به شخصه نمیدونم ،اگه رابطه جنسی بوده باشه، باید چکار کرد........... فقط اینا رو نوشتم تا اولا مسئولیتی رو که در قبال نظر قبلیم دارم............ کاملتر کرده باشم ( یه جور حس خوبی نداشتم ولی الان احساس بهتری دارم)......... وهم اینکه برداشت و قضاوت رو به عهده خودتون گذاشته باشم......... بازم توصیه میکنم با مرجع تقلیدتون مشورت کنید
یا حق _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت* نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
آرزوی موفقیت و شادکامی
romance,
اتفاقا عذاب وجدان داشتن خیلی خوبه، باعث میشه که دیگه آدم به فکر انجام مجدد گناه نیفته،،،، در واقع بهتر بگم ،از الطاف الهی نسبت به بنده خطاکارش محسوب میشه....... ارتباطی هم با واقعی بودن یا نبودن توبه نداره......... قرار نیست کسی که توبه واقعی میکنه، همه چیز رو فراموش کنه، قراره دیگه سراغ اون خطا نره.
یعنی نظر شما اینه که حتی اگه هر نوع رابطه ای داشته، باید به طرفش بگه؟؟؟؟
.
. _________________ تن آدمی شریف است به جان آدمیت* نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...
آرزوی موفقیت و شادکامی
سلام عزیزم من همیشه فک میکردم بعضی از چیزا رو آدم باید بگه (.........) ولی امروز تو نت داشتم سرچ میکردم متوجه یه مطلب از حجت الاسلام حسین دهلوی شدم که شاید به درد تو ویا خیلیهای دیگه بخوره...... اون متن اینه........
[size=18].............."موردی را هم که سعی کنید جلوی آنرا بگیرید البته برای آقایان ، مطرح کردن روابطتان با خانم ها است ، این خیلی بدبینی می آورد . این صحبت ها بذر بدبینی را در خانم می کارد . بعضی از تازه دامادها نمی دانم چرا این کار را می کنند ؟ الان این آقا ازدواج کرده است . به خانمش از روابط قبلی خود با دختر ها می گوید و می گوید : من چند تا دوست دختر داشته ام و رابطه داشته ام . من نمی دانم علت آن چیست؟ یک موقع می خواهد کلاس بگذارد و بگوید : من آدم با عرضه ای بوده ام . جذاب بوده ام . شاید منظورش این است که جایگاه خود را پیش خانمش بالاتر ببرد . ولی نمی داند چه آتشی به زندگی اش می زند . یا از آن طرف خانمها از خواستگارانشان می گویند . این هم بی اعتمادی می آورد و بدتر از آن این است که از روابط قبلی شان بگویند . خانم رابطه ای داشته و به خاطر احساس گناه و عذاب وجدان ، بعد از ازدواج رابطه ی قبلی اش را به همسرش می گوید . بدبینی را ایجاد می کند و خواب را از چشم او می گیرد . گفته بودیم: خانم های محترم این کار را نکنید . شما رابطه ای داشته اید و خطا کرده اید و توبه کرده اید . ما روایت داریم : کسی که توبه میکند مثل کسی است که از مادر متولد شده است . پس احساس گناه معنا ندارد . پس چرا این را می گویید؟ یکی از عامل های دیگر که بد بینی ایجاد می کند ، تعریف کردن خانم از آقای دیگر جلوی همسرش و برعکس می باشد . شما ازدواج کرده ید و تمام شد . قسمت شما این بوده است . تعریف نکنید . وقتی خانمی از پسرهای فامیل جلوی مردش تعریف می کند این پیام را به آقا میدهد که شما بطور کامل به مردتان تعلق ندارید . شما تعلق خاطری به دیگران هم دارید . این بدبینی ایجاد می کند. یا آقا جلوی خانمش از خانم های دیگر تعریف می کند . این احساس خیلی بدی به خانم می دهد . شاید آقا قصد بدی ندارد . حالا از معنویات خانمی تعریف می کند . می خواهد آن خانم را الگوی خانمش قرار بدهد . آقایان این کار را نکنید ......"[/size]http://www.rasekhoon.net/questionBank/Show-11990.aspx
واقعا از تمامی دوستانی که وقت گذاشتن و به سوالم جواب دادن ممنونم
رابطه ای که من ازش تعریف کردم در حد معاشقه بوده و تماس جنسی نبوده .
درسته منم قبول دارم که نباید همچین روابطی را عنوان کرد اما این عذاب وجدان کار دست آدم میده و آدم خودش ، خودش رو لو میده.چون نمیتونه یه عمر ببینه اون طرفی که باهاش ازدواج کرده تو خیالش ما رو آدم دست نخورده می دونه.همین عذاب وجدان شادی و طراوت رو از آدم میگیره و همسر آدم هم خیلی عذر می خوام پپه نیست .می فهمه یه چیزیمون هست و ما هم که دل پری داریم و همه پته ها رو میریزیم رو آب
بازم اگه کسی هست که میتونه راهنمایی کنه خوشحال میشم... _________________ yessssss
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6بعدی
صفحه 1 از 6
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم