وای من عاشششششششششششششششششق بچه هامم! اگه میشد 3 تا !2 تا پسر ی دختر!
من مطمئنم عشقم ب بچه ها از همسر ی درجه بالاتر خواهد بود!
این در حالیه که بچه های بقیه و کوچه خیابونو دوس ندارم زیاد و احساساتمو برانگیخنه نمیکنن ولی هر چی ب خودم نزدیگتر میشه! یعنی بچه فامیل و بچه خواهر بچه خودم!!!!! عشقم بیشتر میشه! خودم که هنو بچه ندارم ولی بچه خواهرمو عین بچه خودم(کمی کمتر)دوس دارم و همیشه بهش میگم مامان.پسرم و ازین جور حرفا!
تو این دوره زمونه که هیچ چیز سر جای خودش نیست چرا باید یه موجود دیگه رو بیاریم که هم اون زجر بکشه و هم پدر و مادر؟ آخه مگه آدم فقط برای بچه ازدواج میکنه؟ این همه باید برای اولاد زحمت بکشی که چی بشه؟ انگار که از اول قرار گذاشتن که بچه بیارن بعد یه دنیا براش زحمت بکشن بعد تحویل جامعه بدن.به چه علت باید این همه زجر کشید؟این چه طرز فکری هست که ازدواج مساوی با بچه.بابا مگه آدم چند بار فرصت زندگی داره؟
Ahouramazda, بچه ی شما سرمایه ی جاودان شما می باشد! و به عبارتی رمز بقای شما!
از این نعمت بزرگ که از معدود چیزهایی است که برایتان از این دنیا برای بعد از مرگتون(دور از جون!) باقی می ماند خود را محروم نکنید! حیف است! _________________ تو پايان هر جست و جوي مني...
هر کسی یه معیارا و خواسته هایی داره.
یکی عاشق بچه هست و یکی نیست
مثلا من خودم بچه دوست ندارم و اگر کسی که باهاش ازدواج می کنم موافقت کنه بچه دار نمیشم.
به نظر من هم باید با کسی ازدواج کنه که اون هم بچه دوست نداشته باشه یا بچه دار نشه
مرسی _________________ yessssss
دوست عزیز منم مثل شما دوست ندارم بچه داشته باشم واسه همین دوبار رفتم خاستگاری گفتم بچه نمیخوام و جریان بهم خورد شما هم می تونی شرط کنی که بچه نمی خوای ولی بازم ادم یکم ترس داره که نکنه خانم بعد از ازدواج بگه بچه می خواد پس واسه همین باید بگردی یکی رو پیدا کنی کلا بچه دار نشه(اینجوری ادم خیالش راحت تره).
سلام چه جالب یعنی ممکنه آقایی پیدا بشه بچه نخواد من همش فکر میکردم فقط بعضی از خانوما مخالف بچه دار شدن هستن!!!دوست عزیز شما مطمینی که بعد از ازدواج نظرت عوض نمیشه؟مثلا فک نمیکنی بعد 1مدتی زندگی 1نواخت میشه؟اول به اینا فک کن وجواب مناسب براشون پیدا کن بععععععععععععععد.
چه جالب منم اصلا دلم نمیخواد یه بچه رو به این دنیا اضافه کنم. منتهی فرق من اینه که من از روی عشقم به بچه ها می خوام این کارو کنم.البته بهم گفتن شرط احمقانه ایه واسه ازدواج برا همین فک نکنم اگه بخوام ازدواج کنم این یه شرط جدی باشه ولی اگه طرفم بگه بچه نمی خواد از ته دلم ذوق می کنم. شمام می تونی در جلسات خواستگاری اینو مطرح کنی. چون هستن کسایی که دوس ندارن بچه دار بشن به همین راحتی.
این مطلب آخرین بار توسط RAANA20 در شنبه 8 بهمن 1390 - 14:50 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
110
Ahouramazda, منم از بچه متنفرم . درکت می کنم . اما فکر نکنم مشکلی داشته باشی ، این روزها خیلیها نمی خواند بچه دار بشن ، ما تو فامیلمون از این عروس ،دامادها زیاد داریم . تو ازدواج کن اما مطمئن باش بعد از اینکه سالها از زندگی مشترکت گذشت خودت علاقه مند به بچه دار شدن میشی . طرز فکر حالات با ده پانزده سال دیگه خیلی خیلی فرق میکنه .
اما با کسی که میدونی بچه دار نمیشه ازدواج نکن چون فرصت تغییر کردن رو از خودت می گیری .اجازه بده اگه روزی نظرت عوض شد راهی داشته باشی . _________________ در سيرك يا در خانه؟!!
خنده ات كه تلخ باشد،
دلت كه خون باشد،
تو هم دلقكي
...!!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم