سلام آقای لاجوردی
امیدوارم خسته نباشید......
راستش من میخوام تاپیکامو پیدا کنم نمیشه.....رفتم جستجو عنوان تاپیکو با اسم خودمو با اسم بخش با زمان زدم...ولی چندتا چیز دیگه داره نمیدونم باید چی بنویسم؟ _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
BARAN bahanei bud ta zire chatre kuchakam ta entehaye kuche baham bashim
-=-=-=-
tanha banayi ke harchi bishtar belarze mohkamtar mishe DELE adame
always, نگار جون سلام برو راهنماي سايت ((بالاي گپ دوستانه ))بعد نوشته مطالب ارسال شده توسط شما اونجا هر چي كه نوشتي هست گلم ((اميدوارم درست توضيح داده باشم)) _________________ اي زينب ....نگو كه در كربلا چه گذشت ....بگو كه ما چه كنيم؟؟؟
l8026070, من اسم خودم با عنوان تاپیک(هرچه دل تنگت میخواهد بگو) میزنم
بخش گپ دوستانه و شاخه ی مشاوره رو میزنم.....جستجو واسه ی همه ی پست ها و تیترشون هست...براساس نویسنده و نزولیه...کاراکتر 200(چیه؟)
میگه موجود نیست......
شما میگید چیکار کنم؟
............zengi, اون بالا که راهنمای سایت نبود مدیران سایت داشت... _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
-=-=-=-
always, منظورم صفحه اصلي بود سمت راست بالا .............پايين بخش خانه داري نوشته«راهنماي سايت»روش كليك كن بعد نوشته «مطالب ارسالي توسط شما» اونو بزن درست ميشه ........... _________________ اي زينب ....نگو كه در كربلا چه گذشت ....بگو كه ما چه كنيم؟؟؟
zengi, الهی قوربونت برم که اینقد سریع آدمو راه میندازی _________________ mohem ni koja hastam mohem ine ke ye asemune ABI balaye sarame va ye KHODAYI ke hamishe bahame
-=-=-=-
-=-=-=-
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم