تاریخ: دوشنبه 30 خرداد 1390 - 09:00 عنوان: به من بگيد چيكار كنم؟
سلام دوستان
نميدونم اين اتفاق برا شما هم پيش اومده يا نه؟
من قبلا هم تاپيك گذاشتم كه يه پسري رو دوست دارم
و البته هنوز هم اين داستان ادامه داره
اما الان يه مشكل برام پيش اومده
يه نفر ديگه با حرف ها و رفتاراش به من ابراز علاقه مي كنه
نميدونم باهاش چيكار كنم كه نا اميد شه ازم
دلم نمي خواد باهاش طوري رفتار كنم كه دل شكسته شه و دلش ازم بگيره
مي خوام خودش ازم نا اميد شه
با ايشون همكارم و روزي چند بار باهاشون صحبت مي كنم
سعي مي كنم كمتر باهاش در ارتباط باشم اما نميتونم چون نميشه و كارام با كارهاي ايشون گره خورده
توروخدا بهم بگين چيكار كنم؟
خواهش مي كنم جواب بديد
اين بنده خدا انگار روز به روز بيشتر به من علاقه پيدا مي كنه.اما چون تاحالا مستقيما چيزي نگفته منم نميتونم مستقيما نا اميدش كنم
هرچي هم سعي مي كنم تو رفتارو صحبتم خشك و جدي باشم فايده نداره
flower64, تو رفتارت باهاش خیلی بی تفاوت باش و اصلا نشون نده که متوجه ابراز علاقه اش شدی
و اگه مستقیم بهت ابراز علاقه کرد یا حرف خصوصی زد قاطعانه جوابشو بده و اصلا فکر نکن اینجوری دلش میشکنه و با گوشه و کنایه که خودش متوجه بشه برخورد نکن چون متوجه نمیشه
خود من تو برخورد با همکارام سعی میکردم احترام بهشون بذارم و حرفی نزنم که باعث دلخوری بشه بخاطر همین مسقیم و رک جوابشونو نمیدادم بعد دیدم که این کارم اشتباهه و اگه از رفتار شخصی ناراحت میشی و دوست نداری رفتارشو باید محکم مقابلش ایستاد _________________ @@@@@@@@@@@@@@@@@@
دانستم كه خدا مرا میبیند پس حیا كردم
واي همين امروز برگشت بهم گفت دلم تنگ شده بود.
آخه ديروز اصلا باهاش حرف نزدم
من هم كه اصلا انتظار اين حرفو نداشتم نميدونستم چي جوابشو بدم
ميترسم فك كنه اگه تحويلش تمي گيرم و عكس العمل نشون نميدم بخاطر حجب و حيا و اين داستانا باشه
سلام
دوست عزیز من یه پسر هستم و تجربه خودم رو بهتون می گم من اگر به خانمی علاقه مند شدم سعی می کنم قبل از برقرار کردن ارتباط دوستانه باهاشون، در مورد خانواده و خودشون زیاد تحقیق کنم و تا جایی که می تونم اطلاعات داشته باشم تا جایی که فضولی نشه و اعتقاداتم اجازه می ده جلو می رم
و چیزایی ازشون متوجه می شم که اگر بدونن من می دونم از تعجب شاخ در میارن
تصمیم رو قطعی می کنم و دیگه همه فکرام رو می کنم و می رم جلو
ولی اگر در این میان :
بدونم با کس دیگری قرار ازدواج دارن
بدونم من فرد مورد نظرشون نیستم
زود می کشم کنار ،
وقتی به خانمی پیشنهاد می دم که واقعا بهشون علاقه داشته باشم و از نظر منطقی پذیرفته باشمشون و شرایط رو فراهم ببینم
به نظر من شما نباید اجازه بدین این آقا تا این مرحله بیان جلو که بیان به صورت مستقیم بهتون پیشنهاد بدن
برا مثال می تونین تو محیط کار و وقتی ایشون رو می بینید حلقه تو دستتون بکنید
( حلقه ازدواج) و سعی کنید ایشون ببینن که حلقه دارین
این وقتی هست که شما نخواید طرف مقابل ظربه ببینه ولی وقتی براتون مهم نیست می تونید صبر کنین اگر حدستون درست بود و اون آقا بهتون پیشنهاد دادن روراست بهشون بگین من با کس دیگه ای قرار ازدواج دارم
ولی خواهش من از شما این هست که اگر روزی اومدن پیشنهاد دادن سعی نکنین با دروغ و پنهان کاری بپیچونیدشون
می دونم قصد شما از دروغ می تونه برا صلاح خود طرف باشه
ولی وقتی شما می تونید راستش رو بگین چرا دروغ ؟
خیلی رک و پوست کنده
من با کس دیگری قرار است ازدواج کنم
واقعا انتظار زیادی نیست در مقابل محبتی که به شما دارن
آخه من اصلا اين آقارو نمي بينم.چون طرف صحبت من در شركت مشتري هستند.
به نظر من خيلي مسخره است كه آدم تلفني از يكي خوشش بياد.ا
ولش فك مي كردم اشتباه مي كنم
بعد سر يه ماجرايي قرار شد بچه هاي شركت ما برن شركت اون.منم بايد هماهنگ مي كردم
ايشون خيلي اصرار داشت كه من هم برم
امامن اصلا دلم نمي خواست برم كه ايشون منو ببينه و گفته بودم كه من قرار نيست بيام
ولي مديرمون به من هم گفت كه برم
و اين بنده خدا فك كرد من به خاطر اون رفتم اونجا
من يه انگشتر كردم دست راستم
اما فايده نداشت
به محض اينكه مستقيما مطرح كنه مي گم كه به كس ديگه اي قول ازدواج دادم
از طرفيم من رفتاري نكردم كه بخوام ايشون رو جذب كنم
نمي دونم چرا اين اتفاق افتاده
اصلا اين بنده خدا رو چه حسابي فك كرده من مجردم
شايد اصلا متاهل باشم
به قول شما حداقل بايد مطمئن شه من به كسي قول ازدواج ندادم بعد به من فك كنه
من ميترسم اگه خودم مستقيما بگم كلا همه چيرو انكار كنه و بدتر ضايع شم
از طرفيم من هيچوقت در اين موارد اشتباه نكردم
يعني هر وقت احساس كردم كسي به من علاقه منده حدسم درست بوده
ولي بازم سعي مي كنم باهاش جدي تر برخورد كنم
تاریخ: سهشنبه 31 خرداد 1390 - 10:21 عنوان: Re: به من بگيد چيكار كنم؟
[quote="flower64"]سلام دوستان
نميدونم اين اتفاق برا شما هم پيش اومده يا نه؟
من قبلا هم تاپيك گذاشتم كه يه پسري رو دوست دارم
و البته هنوز هم اين داستان ادامه داره
اما الان يه مشكل برام پيش اومده
يه نفر ديگه با حرف ها و رفتاراش به من ابراز علاقه مي كنه
نميدونم باهاش چيكار كنم كه نا اميد شه ازم
دلم نمي خواد باهاش طوري رفتار كنم كه دل شكسته شه و دلش ازم بگيره
مي خوام خودش ازم نا اميد شه
با ايشون همكارم و روزي چند بار باهاشون صحبت مي كنم
سعي مي كنم كمتر باهاش در ارتباط باشم اما نميتونم چون نميشه و كارام با كارهاي ايشون گره خورده
توروخدا بهم بگين چيكار كنم؟[/quote]
============
سلام :
در نهایت ادب و احترام بهش کم محلی کن.
جواب میده.
سلام دوست عزيز
من دقيقاَ چنين موردي رو تجربه كردم. همين 2 روز پيش تمومش كردم.البته با اين تفاوت كه من همكارم فقط به عنوان يه همكار دوست دارم و خيلي ام بهش اعتماد دارم. اما همين اعتماد زيادم باعث شد كه اون فكراي ديگه اي در مورد من بكنه وبا وجود تفاوت سن زياد بمن فكر كنه.اما خداروشكر آدم منطقي بود و ما با حرف زدن تونستيم مشكل حل كنيم.
اما الان كه فكرشو مي كنم مي بينم كه تقصير خودم بود نبايد زياد باهاش صميمي ميشدم.آخه اصلا به ذهنمم خطور نمي كرد كه با تفاوت سن 14 سال و با وجود اين همه كيس مناسب كه بهش معرفي مي كنن بخواد بمن فكر كنه.راستش منم به اين فكر افتاده بودم كه با يه انگشتر نامزدي و يه جعبه شيريني سوري تمومش كنم كه خداروشكر فعلا مشكلي نيست.
البته اينكه يجوري بهش بفهموني كه كسي ديگه رو دوست داري بهترين راه حله.
موفق باشي خانمي _________________ زندگی گرمی دلهای بهم پیوسته است تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
واي عزيزم چقدر اين ملت بي جنبه هستن.واقعا خيليا يكم كه توروشون مي خندي هزار جور فكر مي كنن.
ميدوني samijun ايشون مستقيما همكار من نيست كه.توي شركتيه كه مشتري شركت ماست و روزي چندبار بصورت تلفني با هم ارتباط داريم.وگرنه اينجا تقريبا همه مي دونن من كسي رو دوست دارم.البته من براش يه نقشه اي دارم كه يكي دو هفته ديگه عمليش مي كنم.
مرسي از كمكت عزيزم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم