تاریخ: چهارشنبه 8 تیر 1390 - 12:39 عنوان: بررسی و بیان ازدواج به سبک اینترنتی(موضوع عوض شد تا کسی دچار
سلام به همه عزیزان :
میخواستم بپرسم چند نفرتون تا حالا اینترنتی ازدواج کردین؟
آیا از این نحوه انتخاب راضی هستین؟
فکر میکنین در حال حاظر این روش روش مناسبی هستش؟
در این نوع ازدواج خانواده هاتون چقدر همراهی تون کردن؟
آیا جامعه این روش رو میپسنده؟
در این نوع ازدواج چقدر رو راست هستید؟
خلاصه هر چی به نظرتون میرسه بگید.
این مطلب آخرین بار توسط salam_doost در یکشنبه 17 مهر 1390 - 14:00 ، و در مجموع 5 بار ویرایش شده است.
salam doost به نظره من ازدواج اینترنتی ازدواج سالمی نیست کسانی که ازطریقه گپ یا چت باهم اشنامیشن امکان داره بعداز مدتی ازهم خسته بشن روزای اول خوش میگذره امابعدا شاید دیگه نتونین باهم کناربیتین به عقیده ی من این جور ازدواج ها کاری رو از پیش نمی بره
نظر اونايي كه اينترنتي ازدواج كردن رو در اصل خواستين.من مجردم! ولي...
ب نظرم ازدواج اينترنتي آخرين راه براي ازدواجه!! طرز فكرم هميشه اين بوده كه يعني دختره ديگه خواستگار نداشت كه نتي ازدواج كرد؟!!!!!!!! يا پسره كسي رو دورو برش نداشت؟!
من خودم ن سنتي رو ميپسندم ن مدرن! ي جوري باشه ك قبلا پسررو جايي ديده باشم و بعد بيان خواستگاري! ب نظرم بهترين روشه!
سلام
دوستان 6375 و nazaninemaryam
غذا درست کردن با اجاق گاز بهتر هست یا با ماکروویو ؟
رنده کردن با دستگاه رنده بهتره یا با رنده دستی ؟
خوب معلومه اگه هر دوتاشو خوب استفاده کنی و بلد باشی فرقی نمی کنه چون اینا فقط وسیلن و غذای اصلی از مواد خوب بعمل می یاد نه از اجاق و قاشق و رنده
ولی هرچند اینا هم تاثیر دارن
اینو با ازدواج تطبیق بدین
به نظر من اینترنت، چت ، .....
همش یه وسیله هستن که هم میشه با استفاده درست باهاشون موفق بود و هم با استفاده سرسری و غیر اصولی ناموفق
به نظر من مهم تفکرات و اعمال ما هستن نه وسیله ها
ازدواج های اینترنتی معمولا محکوم به شکست میشن وقتی دو نفر تو محیط مجازی با هم اشنا میشن برای اینکه خودشونو خوب جلوه بدن حقایق رو تحریف میکنن مثلا مدام از خوبی های خودشون میگن از اخلاق خوبشون(که البته اینم دروغ میگن)از کارهایی که میخوان انجام بدن و البته بیشتر یه اینده واهیه تا یه هدف منطقی و خلاصه خیلی از این حرفا که همونطور که گفتم میخوان خودشونو خوب نشون بدن و همیشه میگن بعدا سرفرصت کم کم حقایقو میگیم یا هر وقت که اراده کنیم تمومش میکنیم اما متاسفانه بعد مدتی به هم وابسته میشن و دیگه نمیتونن از فکر هم دربیان گاهی اوقات هم واقعا میدونن که به درد هم نمیخورن اما باز نمیتونن فراموش کنن اینجاست که یه احساسات قوی شکل میگیره که مانع تفکر عقلانی میشه همیشه هم گفتن عاشق کوره ! یعنی یه چیزایی هست اما اینا نمیبینن حتی خانواده هم که درگیر احساسات نشدن به اینا میگن که به هم نمیخورید اما عاشق که به این حرفا گوش نمیده که! خلاصه علی رغم میل خانواده ها ازدواج میکنن اما جریان هنوز تموم نشده و الانه که مشکلاتی رو که ندیده بودن بعد فروکش کردن احساسات کم کم باهاش مواجه میشن مثلا اختلافات فرهنگی ،تحصیلی،خانوادگی و اعتقادی که اصلا تا حالا فکرشم نکرده بودن متاسفانه اینجاست که عقلشون سر جاش میاد و میفهمن که اونی که اسمشو عشق گذاشته بودن احساس صرف بوده البته بحث در این باره زیاده و نمیخوام اطاله کلام کنم _________________ بهانه های دنیا تو را از یادم نخواهد برد
من تو را در قلبم دارم نه دنیا...
تاریخ: چهارشنبه 8 تیر 1390 - 16:06 عنوان: Re: چند نفرتون تا حالا اینترنتی ازدواج کردین ؟
[سلام
منم با چت مخالفم ولی این سایت های همسریابی بد نیستن
یکی از دوستای من همسرشو از این طریق انتخاب کرد
ولی 2 طرف باید درک اینو داشته باشن و واقعا قصدشون ازدواج باشه
چون خیلیا هم الکی میان عضو میشن
این روش خوبه چون باتوجه به معیارهات میتونی انتخاب کنی و گزینه های بیشتری برای انخاب داری البته تو جامعه ما خیلی جا نیافتاده و خونواده ها اینو نمیپذیرن
Negar_Blue, نگار داشتم فکرمیکردم به این ملت خوبی نیومده
یه کمم با ادب بودی میخواستم دیگه بگیرمتا
خیلیم دلت بخواد من بیام خواستگاریت
پاییزه _________________ بگذار تا با لهجه ي بــــاران بخوانمت
همراه بادهاي پـريشان بخوانمت
http://www.qalameson.org/ftopict-12461.html
Negar_Blue, ببین من ازاون پسرای با عرضما خیلی غیرتیم
میام از وسط نصفت میکنم رو حرفم حرف بزنی
ببین من مثل این پسر سوسولا نیستما یه شاخه گل برمیدارن میرن بعد میگن
تورخدا بیا زنم شو از این خبرا نیست
مثل یه دختر خوب و مودب میگی بله وگرنه بد می بینیا
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 50, 51, 52بعدی
صفحه 1 از 52
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم