با سلام خدمت دوستان و استاد کبریا
من میخواستم در مورد نقش وسائلی که نقش زیادی در دیر انزالی مردها خصوصا دارن بحث کنیم
[color=olive]من همیشه از این موضوع در رنج بودم و قرصهای :
ویتامین ای
آفرودیت و مکملش ....
ژل و اسپری تاخیری و
کاندومهای مختلف رو آزمایش میکردم
اما جواب نمیداد
اما حدود دو ماه هستش که مدت انزالم با استفاده خانمم از یک ماده شوینده
بنام:
ژل شستشوی خانم ها (پیور اینتیم) INTIME
به شدت افزایش یافته و برای همسرم هم خیلی راحتتر شده و اصلا دردی رو احساس نمیکنه
با این توضیح که همیشه بدنش خشک و بدون ترشح بود اما در حال حاضر خیلی ترشح داره اما بدون بو و ....
البته نمونه ایرانی همین دارو در داروخانه ها رو با قیمت 5000 تومان دیدم که نمونه خارجی اون 6000 تومن هستش
نمیدونم این 1000 تومن نقشش چیه!!؟
اما فکر میکنم برای اون دسته از عزیزانی که مشکل در روابط دارن بد نباشه
البته بعد از تائید استاد کبریا اقدام کنید لطفا[/color][b][align=center] _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
من که از شما و استاد کبریا خیلی ممنونم و نمیدونم چطور از شما تشکر کنم برای همینم من اینجا رو به دوستانم در انجمنها و کانونهای مختلف معرفی کردم حالا خدا انشاءالله به همشون ظرفیت لازم رو جهت استفاده درست بده و مزاحمتی ایجاد نکنند
البته همشون ادم خوبین اما خب روش پرسیدن و جواب دادن خیلی مهمه که الهی درک کنند _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
روغن گل سرخ و روغن ياسمن براي کمک به زنان مبتلا به سردمزاجي و مردان مبتلا به ناتواني جنسي به کار ميرود!
ژل شستشوي بانوان پيور اينتيم با عصاره گل یاسمن
خواص اصلی : محرک تمایلات جنسی (Aphrodisiac) ، خوشبو کننده و تقویت کننده.
روغن گل یاس را شاه روغن های اسانس دار می نامند.
روغن گل یاس محرک است. انزال پیش از موقع را کاهش می دهد.
روغن گل یاس برای تمامی پوستها، خصوصاً پوست خشک و حساس بسیار سودمند است و موجب افزایش قدرت کششی پوست نیز می شود.
پیور با عصاره گل یاسمن را می توان برای خوشبويي بسیار و لطافت بخشی پوست تجویز نمود.
اسانسهاي افزايش دهنده ميل جنسي(Aphrodisiac)
مريم گلي، هل، ياسمن، بهارنارنج، گل سرخ، صندل، آنيسون، دارچين، ميخک، زنجبيل، ارس، پوتار، پياز، نعنا، کاج، رزماري، مرزه، آويشن، يلانگ-يلانگ، وتي ورت، نعنا هندي _________________ وبلاگ عشق ورزی و عشق بازی
http://lovemaking.blogsky.com
اقا کمال شما مشکلتون با خانمتون حل شد؟؟؟؟؟اگه اره که خیلی خوشحالم براتون _________________ بهانه های دنیا تو را از یادم نخواهد برد
من تو را در قلبم دارم نه دنیا...
نه !!!
نه تنها زود ارضایی من تموم شده بلکه در اختیار خودمه و اما برای همسرم خیلی بهتر شده
ما بخاطر همین موضوعات سکس کارمون به دعوا و زدو خورد میکشید اما با راهنمایی دوستان قهر و کتک جاشو به دوستی و صفا داده و فعلا من خیلی زندگی خوبی رو تجربه میکنم حتی بهتر از زمان عقد
خب میتونید با 5000 تومان امتحان کنید تا نتیجه رو ببینید
بعدشم جالبه بدونید برای زنان ایجاد نشاط میکنه
و برای مردان ایجاد لذت بیشتر ! _________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
اخه این ژل مال خانوم هاست اقایون میتونن استفاده کنن؟
میتوانید خودتان استفاده کنید و شوهرتان هم کمی از آن استفاده کند!
برای زنان افزایش لذت و برای مردان دیر انزالی را بدنبال دارد و روغن یاسمن موجود در آن، یه محرک و تقویت کننده جنسی موضعی است! _________________ وبلاگ عشق ورزی و عشق بازی
http://lovemaking.blogsky.com
سلام
ارتباط مستقیم الت مرد با فرج زن در نزدیکی باعث میشه اثرات ژل یا موادی که زن استفاده کرده به زن هم سرایت کنه و بالعکس
خب با این شرط زیاد فرقی نمی کنه چه کسی استفاده کنه
اما شستشوی مداوم و استفاده از این مواد روابط شما رو تنظیم و تکمیل و رضایتمندانه میکنه
خدا کنه مشکل شما هم حل بشه
_________________ ما را سریست با تو که که گر خلق روزگار ** دشمن شوند و سر برود ما بر آن سریم
سلام مرسی خوب پس اگه شوهرم مداوم استفاده کنه مشکلی براش پیش نمیاد و زود انزالیشم برطرف میشه؟ یه سوال دیگه الان که شما استفاده کردید میشه بگید چند دقیقه طول میکشه که ارضا بشید؟ مرسی
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8بعدی
صفحه 1 از 8
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم