سلام دوستان من 21سالمه ودانشجوام راستشو بخوايين خيلي وقته احساس ميكنم تو رندگيم خلا عشق دارم خيلي دوست دارم كسيرو تو زندگيم داشته باشم كه هر2تامون عاشق هم باشيم جالبه كه بگم پسراي زياديم بهم پيشنهاد دوستي وازدواج ميدن اما هيچكدومو نمي تونم بپزيرم چون به دلايل شرايط خانوادگيم تا 3سال اينده امكان ازدواجم وجود نداره وحاضر به ارتباطات پيش از ازدواجم نيستم. اما......اما با اين احساسم چيكار كنم باورتون ميشه خيلي وقتا به خاطر اين احساسم گريم ميگيره شبا كه به سختي خوابم ميگيره در طول روزهمش تو فكرم/اين جريان حتي به درسامم لطمه زده.تروخدا بگين چيكار كنم/؟/
سلام santra
من زیاد اهل نصیحت کردن نیستم،
ولی میخام به عنوان یه داداش بزرگتر بهت بگم،شاید باورت نشه ولی من تا به حال با هیچ دختری رابطه نداشتم،نه که امل باشما بلکه سعی کردم زرنگ کار خوم باشم البته من هدفم از این کار این بوده که وقتی ازدواج میکنم برام تازگی داشته باشه و فقط همسرم را دوست داشته باشم.
حالا دیگه تصمیم گیری با خودته ولی به نظر من پاکی و نجابت ارزشش بیشتر از این حرفاست.
موفق،موید ،پیروز و سربلند باشید.
مرسي برادر واقعا ممنون بابت حرفات .اره خوب منم نمي خواهم باكسي رابطه داشته باشم اما يه جورايي دوست دارم يه انگيزه داشته باشم و يه كسيكه عاشقانه بهم ابراز علاقه كنه و اين احساس 2طرفه باشه .منظورمو از خلا عاطفي مي فهمي؟
بری تو فهرست میبینی اتفاقا اونجا تنها جاییه که همیشه حداقا یکی هست بیها اونجا با بچه ها دوس میچی اسلن تهنایی یادت نمیافته _________________ زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد ،
havai,به نظر من اصلا حرفت درست نی
اگه تو هم عشق زندگیت رو پیدا میکرد امکان نداشت بتونی بیخیالش شی اگه این کارو نکردی فقط برا این بود که تو اومدن عشقت تاخیر افتاده
اره منم رابطه دوستی الکلی رو به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم ولی به نظر من اگه ادم عشق واقعیشو پبدا کنه اگه فعلا شرایط ازدواج نداشته باشه حداقل میتونه باهاش دوست باشه... _________________ غیرتم کشت که محبوب جهانی لیکن ......روز و شب عربده با خلق خدا نتوان کرد!
PaTsh ديگه داري اعصاب همه را خرد ميكني. اگه تو دوست دختر داري و از اين كارت خيلي هم خوشحالي دليل نداره ديگران هم با اين كار مثل تو خوشحال بشن. اگه همه اونايي كه با جنس مخالف دوستند يه ذره بشينن به آينده اي كه در زندگي مشترك در انتظارشونه فكر كنن ديگه دست از اين كارشون برمي دارن. آيا شما دوست داري با كسي ازدواج كني كه قبلاً با كس ديگه اي دوست بوده؟؟؟؟؟ اصلا فكر نكن كه حتماً با دوست دخترت ازدواج مي كني. دختري كه مي تونه با تو راحت دوست بشه مي تونه با هزار نفر ديگه هم دوست بشه. شك نكن. من يه دخترم خوب مي دونم دارم چي مي گم.
سلام santra
هر کسی یه طرز فکر و یه نظری داره منم فقط نظزم را گفتم.
البته نظر شما هم محترمه ولی در صورتی که همه ی جوانب کار سنجیده بشه و از همه لحاظ مطمئن شده باشی.
در ضمن از اینکه به تاپیکم سر زدی و نظرت را گفتی ممنون...
havai داداشي خيلي گلي. اميدوارم خوشبخت بشي. مطمئنم مي شي. شوهرم ميگه: آدم اگه خودش خوب باشه، دور و برش هم آدماي خوب مي گيرن اگه خودش آدم بلا نسبت كثيفي باشه دورش هم بلا نسبت كثافت مي گيره.
سلام santra منم دقیقا همین احساسی (خلاء عاطفی) رو که تو داری، دارم منم تنها هستم و شرایطم واسه ازدواج مناسب نیست البته حقیقتش رو بخواید من با دختر هم در ارتباط بودم البته یه ارتباط سالم و بدون روابط نامشروع اما بازم این خلاء پر نشد الانم که دارم این جملات رو واسه شما می نویسم تنها هستم اما تا حدودی موفق شدم با ورزش و مطالعه یه جورای با این مسئله کنار بیام. البته هر کسی خودش رو بهتر می شناسه شما هم سعی کن یه جورای خودتو مشغول کنی.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم