تاریخ: شنبه 15 فروردین 1388 - 09:24 عنوان: فرق گذاشتن بين فرزندان
با سلام
من حدود يك سال است كه ازدواج كرده ام
از ابتداي ازدواج خانواده من بين همسر من و زن برادرم تفاوت قائل شدند .با توجه به اينكه من هزينه عروسي را خودم متقبل شدم ، همسرم بسيار در هزينه هاي عروسي صرفه جويي كرد ولي برخلاف ما پدرم هزينه عروسي برادرم را داد همچنين در منسبتهاي مختلف از قبيل تولد سالگرد عقد و يا عروسي به برادرم هداياي مختلفي داده شد ولي براي من و همسرم تمامي اين تاريخها به فراموشي سپرده شد.همسرم هيچگونه توقع مادي از پدر و مادرم ندارد و فقط ميخواهد كه آنها اين ايام را به ياد داشته و حداقل يك تماس گرفته و يا تبريكي براي ما بفرستند .همه فاميل مراقبند تا كاري نكنند كه برادرم و همسرش ناراحت شود و همه بر ميل آنها رفتار مي كنند ولي در مورد ما متاسفانه اينگونه نيست همچنين برادرم حدود 10 سال است كه ازدواج كرده ضمن اينكه در خانه پدرم سكونت دارد كليه هزينه هاي زندگي آنها نيز بر دوش پدرم است.من و همسرم با هر گونه برخورد و يا بي احترامي پدر و مادرم در اين رابطه مخالفيم ولي معتقديم بايد به آنها بفهمانيم كه ما از چه كار آنها در قبال خودمان بدمان مي آيد و از چه كاري خوشمان مي آيد ولي نوع برخورد و گفتن آن را نميدانيم لطفا راهنماييمان كنيد.
سلام
تفاوت قا ئل شدن طبيعي است لكن اظهار آن آزار دهنده است. شما براي برون رفتن از اين مشكل، براي خود تغييري مبني بر رعايت احترام و تكريم پدر مادر در خود ايجاد كنيد در اين خصوص :
1- زمان معاشرت را كوتاه كه هيج وقت به گلايه نكشد
2- مناسبت هاي آنان را شما توجه كرده متذكر شويد
3- خود را اميد آينده آنان بناميد
4- مراقب رفتار خود باشيد تا مبادا ديگران سؤ ظن به شما پيدا كنند
5- در رفتار تظاهر كنيد كه بهتريند و خوشبخت ترين
با سلام
مشاور محترم
جوابتون عالی است اما اصلا عملی نیست، شما به عنوان مشاور بهتر از هر کسی می دانید که چقدر برای آقایان سخت است که به زبان بیاورند مادر و پدرشان بین برادرها یا زنانشان فرق می گذارند، ببینید چقدر فرق گذاشته شده که سوالی این چنین پرسیده شده است، شدت خیلی بیشتر از این حرفهاست(خیلی خیلی بیشتر).این مشکل خیلی از زوج های جوانی است که حتی بعد از گذشت 10 سال از زندگی مشترک با این مشکل روبرو هستند. از شما تقاضا داریم با تمام احترامی که برای والدین گرامی قائلیم راهکار ارائه دهید.من مدت هاست سکوت کرده ام، ولی هر چه پیش می رود اوضاع بدتر و تفاوت ها فاحش تر می شود و در این بین علاوه بر اینکه حق خودم ضایع می شود، همسر و فرزندم هم دارند می سوزند.
با تشکر
مشکلتون اینه که سکوت کردین . شاید واقعا متوجه رفتارشون نباشن و فکر می کنند رفتارشون عادیه . باید با رعایت ادب و لحنی مهربان برای والدینتون توضیح بدین که در مورد رفتارشون چی فکر می کنین و ازشون توضیح بخواین . اگه چیزی نگین همیشه رو دلتون می مونه . من یه بار این کار رو کردم ،خیلی نتیجه بخش بود . _________________ در سيرك يا در خانه؟!!
خنده ات كه تلخ باشد،
دلت كه خون باشد،
تو هم دلقكي
...!!!!
از اول همين جوري فرق ميذاشتن بين شما با برادرتون؟!زماني كه مجرد بودين منظورمه!
از اول با ازدواج شما موافق بودن اصا؟!!
من احساس ميكنم خانوم برادرتون رو بيشتر قبول دارن و ميپسندن و از خانوم شما خوششون نمياد.وگرنه كه نميان انقدر فاحش فرق بذارن! حالا چراشو نميدونم(كه چرا خوششون نمياد)حالا يا تفاوت طبقاتي دارين يا خانوم شما يكم پايين تر از اون خانومه يا اينكه خانواده شما ايشون رو نميپسندن(چون شبيهشون نيست!)ب نظرم كاري نميتونيد بكنيد! اگه ب روشونم بياريد ي جوري توجيه ميكنن!!
سلام به دوستان
در جواب باید بگم این خانواده منه که از خانواده زنم پایین تر است (متاسفانه مال یه شهریم ولی فرهنگ هامون خیلی متفاوته و مال دو تا قاره است) خانواده همسرم خیلی به من لطف دارن ولی خانواده من غیر از بحث و جدل تو زندگی با همسرم هیچی برام نداشتند، همسرم آدم ساده و خوبیه اما هر آدم خوبی هم تا یه حدی گنجایش داره
یکی دوبار با خانواده ام حرف زدم خیلی دوستانه و آرام،تنها نتیجه اش پخش شدن حرفام تو فامیل و مقصر دانسته شدن زنم ، ودشمن به شادی بوده است به خدا نمی دانم چه کار کنم
سلام بر دوستان
خانواده من سنتی اند، پیش پدرم اینها زندگی کردیم ووقتی بخاطر ازدواج برادر از اون جا پاشدیم کلی حرف داشتیم و دوباره کلی حرف پشت سر زنم. قرار بود بریم یه شهر دیگه(مرکز استانمون)به خاطر مخالفت مادرم نشد ونتونستیم خانه ای که تا پای معامله برای کرایه رفته بودیم را بگیریم. حاضر شدند یه خونه که مال مادرم بود را بدهند ما بنشینیم ولی دور نشیم. فاجعه است نه؟فاصلمون با ماشین یک ربع است و هفته ای یکبار می ریم ولی بازم اینقدر فرق ها فاحش است که هفته ای یکبار هم خودشو نشون می ده. پیشنهاتون چیه؟
خوب چه کاریه از یه طرف فرق میزارن از یه طرف نمیخوان ازشون دور شین به نظر من دور شین قدرتونو بیشتر میدونن بعضیا باخودشون درگیرن نمیدونن از طرف چی میخوان.
سلام دوستان از نظراتون ممنون
یه سوال دارم، ما تا الان حرفشون را گوش دادیم و بده هم شدیم، نمیشه روش را تغییر داد چون فکر می کنم اوضاع از اینی که هست بدتر میشه، ولی چیزی که برام مهمه اینه که یه گوشمالی درست و حسابی به برادرم و زنش بدم، پیشنهادتون چیه؟یکی دوتا مثال می زنم
بی ادبا وقتی ما می ریم اونجا از طبقه شون اصلا نمی آیند ما را ببینند.مادر بنده باید تلفن کنند غذا آماده است تشریف بیارید میل بفرمایید،همه هم باید وایسند تا بعد از نیم ساعت آقا و خانم تشریف فرما بشندبعد حق غذا خوردن داریم، وقتی زن داداشم می ره جایی اصلا خبر نمی ده وقتی زنم میگه خبر نداده مادرم می گه چرا چرا هر جا برن میان خبر می دن،ماشین بابام 24 ساعت دستشه طوری که نهم ماه دیگه سهمیه بنزینش تمام شده . جالب تر اینه که مادر و بابام اصلا از ماشین استفاده نمی کنند، وقتیم حرف می زنی همه پشتشن که نه برادرت همیشه بنزین آزاد می زنه،باورتون نمیشه اگه بگم بنزین سهمیه بندی نبود و من حق نداشتم با زنم از ماشین استفاده کنم فمتاسفانه برادرم یکم خامه و زنش و خانواده ی زنش از این خامیش کمال استفاده را کردند ولی من باید یه گوشمالی حسابی بهش بدم چون خیلی داره سوءاستفاده می کنه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم