سلام به همه دوستان گل درس خون.
من انگیزه میخوام شروع کنم درس بخونم باز میخوام امتحان بدم بازم درس و درس و درس.
نمیدونم چرا فک میکنم خستم و بی انگیزه یا شاید یه کم ترس شاید بهونه گیری یا تنبیلی
هر چه هست خیلی بده.بیاین بهم کمک کنید این مشکلاتم رفع شه.
حامیان قوی بیاید دیگه مثل همیشه.
مرسی بابت راهنماییتون پیشاپیش.
البته خودم بیشتر فک میکنم ترسه ترس از اینکه چرا وقتی خیلی درس خوندم استاد بهم خوب نمره نداده چرا با اینکه بقیه کلااااا جزوه منو خوندن بعضیا از من بیشتر شدن چرا من فک میکنم همه چیز رو از کلاس نوشتم نمرم چیزی که میخوام نشده و...
این چیزا انگیزه ازم میگیره فک میکنم میگم تلاش زیاد بی فایده هست همیشه چیزای دیگه هست که دخیل و شاید مهمتره توی همه ازمونها.
دوستان اگه حرف تازه ای دارید ممنون میشم بهم بگید.
در ضمن دعوا و تهدید هم پذیرفته میشه.
در ضمن امتحانم احتمالا مهر یا ابان ازمون اختبار هست.
کلا هم ادم درس نخون نبودم ولی واسه شروع همیشه مشکل دارم یعنی میدونید خیلی ایده الیست فک میکنم که این کتاب رو میخونم اونو میخونم این جزوه از این موسسه و....خلاصه اینقد میگم که استرس میاد سراغم میگم من به همه اینا نمیرسم در حالیکه شاید همه اینا لازم نیست خونده شه اصلا اگه همون اصلیا که خیلی هم زیاد نیستش خونده شه بقیه رو هم میشه نیم نگاه انداخت ولی من اینجور فک میکنم واسه همین با درگیری فکری که حالا چی بخونم چی کار کنم مقاله بدم و...ذهن خودم مشغول میکنم دریغ از اینکه من اتفاقا ادمیم که میتونم همیشه به یه موضوع و یه کار فک کنم واسه همین با ترس و استرس شروع میکنم و اغلب واسم ثابت شده این همه حرص میزنم تفاوت انچنانی نمیکنه مثلا نمره هامون واسه این همه چیزی که من میخونم.
دووووووستان.خسته شدم از این همه امتحان و استرس ولی چه کار کنم نمیشه نصف نیمه رها کرد راهی هست که اومدم.چه کار کنم م م؟؟؟
سلام گرامی
زگهواره تا گور دانش بجوی!
انشالله برای phd موفق باشید!
از مطالعه کم و با تعیین مطالب مهم با استراحت کافی شروع کنید و بتدریج افزایش بدهید!
مراقب باشید خستگی افراطی و زددرس نگیرید!
حد اکثر زمان هر بخش مطالعه بیش از 45 دقیقه بیشتر نشود وبه ازاء آن 10 تا 15 دقیقه استراحت همراه با نوشیدنی باشد!
بازم سلااام گرم خدمت جناب دکتر کبریای عزیز.
مرسی من همینکه میبینم شما واسم پست گذاشتید خیلی خوشحال میشم و همین واسم یه دنیا ارزش داره.
من با این نمراتی که استادام دادن انگیزه و همه چیز ازم میگیرن چرا بقیه رو مثه من نمره میدن بخاطر موقعیت کاریشون یا بیشتر میدن اخه همه جزوات منو میخونن
ماه رمضونم هست نمیدونم نوشیدنی و...حذف میشه.
نمیدونم شاید دارم بهانه تراشی میکنم.
امیدوارم خدا کمک کنه لااقل بهم ثابت شه با تلاش زیاد میتون اول شم یه جایی.
شاد باشید و پیروز.
سلام دوست من لازانیا..
من اومدم به تاپیکم که ماله خیلی وقت پیشه سر بزنم..تا تاپیک شما رو دیدم!
والا لازانیا ما این همه به شما انگیزه دادیم وقتی که به ته خط می رسیم کی به ما انگیزه بده؟!(شوخی کردم.. چون خودم چیزی نمی گم نباید انتظار کمکی هم داشته باشم!).. خیلی خوبه که میاید اینجا مشکلاتتون رو می گید..کاشکی منم مثله شما بودم..اما انگار قسمت بر این بود گرمی و سردی روزگار رو خودم تجربه کنم..!منم الان فکرم مشغوله که ادامه بدم درسم رو یا نه بی خیالش بشم فعلا! می دونم درس خوندن اونم تو این آشفته بازار واقعا صبر ایوب می خواد! اما از یک طرفی هم نمی خوام از دانشگاه دور بشم..محیطش رو دوست دارم!
و حالا پاسخ به سوال شما..اینکه می گید دوستان همون جزوه شما رو می خونند و نمرتون اونی که می خواید نمی شه..این بدلیل اینکه زیاد می خونید و انتظارتون از خودتون میره بالا و بعد هم استرس و استرس و استرس..در مورد استادا و نمره به دانشجو هم نگران نباشید همه جا همینطوره..تلاش زیاد بی فایده نیست به هر حال در یک جایی که خودتون هم فکرش رو نمی کنید به دردتون خواهد خرد اما تلاش همراه اظطراب و نگرانیه که بازدهی رو خیلی کم می کنه.. باید تلاشت رو بکنی و تلاشت رو بکنی و بی خیال به نتیجه باشی تا بهترین نتیجه ممکن رو بگیری..این تجربه منه..یادمه استادم می گفت خیلی از همکلاسی هام کمتر از من درس می خوندند ولی نمره هاشون در حد من بود و گاهی از من بهتر..نباید این باعث بشه که از تلاش دست بر داری..یکی با یه بار خوندن مطلبی رو می گیره دیگری با 2 بار خوندن..خلاصه اینکه شما هدفت رو مشخص کن و براش تلاش کن..اگه میدونی حقته که بهش می رسی..واصلا چرا باید نرسی!!اینم یادت باشه که خوندن در مقطع ارشد با کارشناسی فرق داره..فک می کنم کسی موفق تره که علاوه بر خوندن دروس یه محقق خوب هم باشه و زبان انگلیسیش بهتر از بقیه باشه!..
همین ...امیدوارم به دردت خورده باشه و نزدیک افطار بیشتر از این مغزم کشش نداشت..می بخشید.
راستی با بعضی جملاتت حسابی خنیدیدم مثلا" حامیان قوی بیاید دیگه مثل همیشه" و "در ضمن دعوا و تهدید هم پذیرفته میشه."
باشه حالا اگه دیدیم ملایمت جواب نداد با تهدید هم در خدمت هستیم!
سلام محسن خان.ایشالا که حالتون خوبباشه خوشحالم میبیمتون واقعا میگم.
مرسی که اومدین تاپیک من حالا اتفاقی یا غیر اتفاقیش مهم نیس.
راسش واقعا میگم حرفاتون کارساز بوده واسم چرا دروغ بگم استفاده کردم همون تهدیدات هم بعضی وقتاش لازم بود واسم دیگه دیگه.
تحقیق رو اقا محسن حرفشو نزنید باز استرسه میادش یهو نصف نیمه رها کردم استاد ببینتم یه نگاه عاقل اندر سفیه بهم میکنه که اب میشم.
فعلا تصمیم دارم با این برنامه درسی که دارم به مقاله که تا حالا تجربشو نداشتم فک نکنم
اه ه ه ه ه ه
اما زبان انگلیشم خوبه هااااا نگفته بودم
راجع به شما هم بیاید بگید دیگه والا من اگه استرس انتقال ندم کمک میکنم روی سر میزاریم و اگه مفید باشه.
اما شمام حرفاتون رو بزنید جدی میگم بالاخره یکی یه چیزی میگه که ادم اروم شه.
سحر بوووووود کششم بالا بود درس خونده بودم زیاد نوشتم.
سلامت باشیدددددد.
you too
سلااااااااام و با ارزوی قبولی طاعات و عبادت دوستای خوبم.
یه مشکل دیگه ای دفعه پیدا کردم اونم اینه که نمیدونم چرا دارم امتحانو ساده میگیرم یعنی راسش فک میکنم تکرارین ولی خوب عجب دیوانه هستماااااااخوب همینا هم خوندم ولی نیاز به مرور که داره نخونم که بلد نیسم حالا بیاین بگین چی کار کنم؟؟؟؟؟
راسش من با این استرسم نمیدونم چرا اینجوری میکنم خوب یهو نمیخونم زمان میگذره میرسه به ازمونم بعد از استرس زیادی مرض میگیرم والااااااااا
خوب چرا اینجوریم فقط افطار تا سحر میخونم بعد میخوابم و یه ریزه صبح میخونم کمه اره ه ه ه؟؟؟؟
میدونم باید بیشتر بخونم تازه از کجا معلوم همونا میخونم همش مفیده منه خل رو بگو شب تا صب بیدار میشینم 1 ساعت میخونم 2 ساعت به مسایل بیخودی و مشکلات اینو اونو خودم اصلا چیزای شاید بی اهمیت فک میکنم.
حالا چه کار کنم که فک کنم وقتی ندارم و باید بخونم م م م و ابروم میره و حالا که مقاله ندادم باید لااقل بگم یه کاری کردم؟؟؟؟؟؟
هاااااا؟؟؟(طلبکارانه نبودااااا مشورتوارانه بود در نوع دوستانش).
خوب خیلی زاد شد دیگه حتما نمیخونین فعلا تا همینجا پلیز همینکه بهم گوشزد کنین هم خوبه چون خیلی وقتا خودم میدونم عمل نمیکنم.
ممنون میشم بابت اینکه وقت میزارید.
التماس دعاااا(منم یادتون باشه).
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم