salam man javani 22sale ahle tehran az yek khanevadeie motevasset be lahaz mali hastam hodood 2 sal ast dokhtari mohajabe ra zir nazar daram va be oo alaghe mand shodam va nemidanam oo nesbat be man che nazari darad va az tarafi khejalat mikesham in mozooe ra ba khanevade dar mian bogzaram lotfan rahnamaeiam konid
KASI RO KE AZ HAME BAHASH RAHAT tari ro entekhab kon va harfedelet o behesh bezan va azash bekhah ba khanevadat sohbat kone
yeki azdostat ke dost dokhtar dare ro mozo ro behesh bego va azash bekhah dostesh ba dokhtare harf bezane
MOBARAKE :P
با سلام
چندی پیش به دختری علاقه مند شدم . که احساس میکنم از هر نظر می تواند برای ازدواج مناسب باشد . ولی نمیدانم که این مسئله را اول باید به خود او بگویم یا به خانواده ام بگویم که پا پیش بگذارند و مسئله را حل کنند . لطفا در این زمینه من را راهنمایی کنید که اگر نظر شما این است که خود شخصا نظر آن خانم را بپرسم چطور می توانم این کار رار انجام دهم . چون من و شخص مورد نظر با هم همکار هستیم و من نمی دانم که این کار من باعث تاثیر در روابط کاری ما شود یا نه .
gharibe جان
ازدواج کردنم مگه خجالت داره
من که 20 سالمه واز شما کوچکترم راخت تو خونواده این بحثارو راه انداختم برا خودم
شما که دیگه با 22 سال سن وقت ازدواجت هم هست
فقط حتما یادت باشه که فقط از طریق خانواده اقدام کنی که راههای دیگه خطریه
البته قبول دارم یکم پررویی لازم داره _________________ عاشق نباشه آدم حتی خدا غریبست
از لحظه های حوا هوا میمونه و بس
نترس اگه دل تو از خواب کهنه پاشه
شاید خدا قصتو از نو نوشته باشه
سلام
خداییش خیلی اقایین، مردایی مثل شما توی این دورو زمونه نایابه.
پس اقایی کنید و این جریانرو به خانواده بگید من مطمئنم که 100 درصد مو فق می شید.
از همین الان مبارکه!!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم