من متاهل ام 6 سال پیش دل بستم به یه متاهل انم فامیل
تا اینکه یه شرایطی شد 2 سال از هم جدا شده ایم
تو این 2 سال من بچه دار شده ام
روز تولدش پارسال زنگش زده ام
و با هم بوده ایم تا 3 روز پیش من گفتم می خواهم برم به خاطر زنت
و دیگه تموم
اینم بگم رابطه ما بچه بازی نبود
دل بستگی عشق به معنای واقعی
کمک کنید بهش بر نگردم اقای دکتر شما هم نگاهی به تاپیکم بزنید
ممنونم از همه
دستمو بگیرید
خب پس عمرا بتونی فراموشش کنی _________________ از زمانی که همه روابط خودم را با دیگران بریده ام می خواهم خودم را بهتر بشناسم..
صادق هدایت .. بوف کور
نارسیس
مث من
.........................
فراموشش نکردم ولی باهاشم نیستم
.
.
.
ولی این خودش عین عذابه _________________ از زمانی که همه روابط خودم را با دیگران بریده ام می خواهم خودم را بهتر بشناسم..
صادق هدایت .. بوف کور
نارسیس
سلام
لذت رنج ترک لذت را جسورانه تجربه کنید!
هوس را بمیران و بر جنازه آن برقص!
راه سقوط را ببند! به راه نجات بیندیش!
غروب رنگ خدا را در زندگی خود به تماشا ننشین!
شعله هوس را فروکش تا فرزند و همسرت را که به شما و به سعادت فرزند دلبسته است مبادا بسوزند!
توبه در سجدهایی که در بعد هر نماز اول وقت می خوانی فراموش نشود!
وقتی کسی یه پست می زاره نیاز به کمک
دارههههههههههههههههههههههههههههههه
نه اینکه بیایید بخونید و خیلی راحت بی جواب بزارید برید
من یکی از ادمای فعال و قدیمی این سایت بوده ام
و به تک تک دون کمک کرده ام
ولی حالاکه با یه اسم دیگه امده ام کمک خواستم تا به اینجا 8 تا نظر داشتم ..............
ولی بازم می خواهم خواهش کنم تا می تونید کمک ام کنید
سلام
هيچكس به اندازه تصميمت نمي تونه بهت كمك كنه.
تصميم بگير مصمم باش با اراده توكلت به خدا باشه .
هروقت ميخواستي به راه خطا بري به اين فكر كن كه آينده فرزندت درخطره وخودت خداوند دوستت داشته كه اين فكر رو به ذهنت انداخته ميدوني از يه بزرگي شنيدم تا خود خدا نخواد گناهكارتوبه نمي كنه پس خداوند داره بهت نگاه ميكنه توبه كن واز خود خدا بخواه كمكت كنه از خداوندي كه تو رو براي عبادت آفريده كمك بگير بنده باش نه برده يه انساني مثل خودت .بزرگ باش .روحت رو بزرگ كن .به آرامش ميرسي .
موفق باشي
دوست جونم اینجا دوتا تاپیک هست که بازم میتونی اونارو بخونی یکی تاپیک عسله یکی تاپیک اناهیتا. من سنم خیلی کمه که بخوام نظر بدم. یعنی فکر میکنم کسی به نظر من اهمیت نمیده ولی میگم به شوهرت عشق بورز زندگی خیلی قشنگه بچه داری؟ _________________ مبارز میکوشد همواره سه صفت را به همراه داشته باشد : ایمان، امید و عشق
yyyyyy, سلام عزیزم....
من آناهیتا هستم و شرایطم تقریبا" شبیه شماست با این تفاوت که شما متاهلی و من مجرد.
فکر میکنم الان 4 روز باشه که رابطه رو قطع کردی چون این تاپیکو دیروز گذاشتی.
این خیلی خوبه که تصمیم گرفتی رابطه رو قطع کنی!
عزیزم مگه به شوهرت علاقه نداری؟مگه دوسش نداری؟
بچه تو که میدونم حتما" دوست داری.عاشقشی.....پس بخاطر بچه ات تحمل کن....میدونم سخته....خودمم الان شرایطم مثل تو هست.تازه اگه شوهرتو دوس داشته باشی کارت خیلی راحتتر میشه....برات بهتره....
من خوب درکت میکنم که چی میکشی....
GhAAsEdAk, جون درست میگه تو باید به ما بگی که رابطه ات چجوری بوده و الان رابطه ات با همسرت چطوره؟الان تو چه وضعیتی هستی؟وچیزایی مثل اینا.....؟
پس ما منتظریم....
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3بعدی
صفحه 1 از 3
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم