تاریخ: شنبه 2 مهر 1390 - 14:46 عنوان: حجاب و حیای من و بی حجابی و بی بند و باری فامیل همسرم
سلام به دوستای عزیزم.
من چند وقته خیلی نگرانم.
راستشو بخواین 1 ساله ازدواج کردم .همسرم فقط 2 تا برادر داره و بین این 3 پسر فقط همسر من هست که یه آدم متدین و نماز خون هست و 2 تا برادر دیگش هر چند پسرهای سالمی هستند ولی اعتقادی به حجاب و نماز و .... ندارن و همیشه این چیزارو مسخره میکنن هرچند توی یه خونواده با ایمان بزرگ شدن ولی.... من همیشه نگران این هستم که مثل بقیه ی آدم های فامیلشون که زن و مرد جلوی هم هیچ حجابی ندارن و هیچ حیا و حرمتی بینشون نیست و محرم و نامحرمی وجود نداره و زن و مرد توی جمع هاشون با هم قاطی پاتی هستن برادر شوهر های منم زنی بگیرن که به طور کامل بی بند و بار باشن و اون موقع من که همیشه جلوی برادر شوهرام با حجاب بودم و رعایت خیلی مسائل رو کردم با 2 تا جاری بی بند و بار روبرو باشم.
راستش تصور این شرایط از الان واسم مشکله و برادر شوهرم هم تصمیم به ازدواج داره و همین روزاست که ازدواج کنه نمی دونم باید چطوری خودم رو با شرایطی که پیش رو دارم وفق بدم و حساسیت هامو کم کنم . گاهی وقتا میگم ارتباطمو کم می کنم اما این خودش باعث اختلاف با شوهرم میشه و هزار فکر دیگه می کنم. نمی دونم چرا اینقدر حساس شدم. آخه فقط منم که توی فامیل همسرم یه حجاب معقول و سنگین دارم و از رفتارهای اونا و بی بند و باریشون واقعا اذیت میشم. بگید چی کار کنم؟
خیلی می ترسم. راستش نمی دونم چطوری باید برخورد کنم تا خودم عذاب نبینم و حرص نخورم و زندگی رو واسه خودم و شوهرم تلخ نکنم.
چه زمونه ای شده. کم کم داره بی بندو باری و بی حیایی ارزش و فرهنگ میشه و حجاب و حیا بی کلاسی و املی تعریف میشه.
راه حل چیه؟ کمکم کنید. مخصوصا کسایی که تجربه دارن.
منونم ازتون. _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
sara65, سلام
میخواستم بگم مشکل شما یا بهتره بگم موقعیت شما شبیه موقعیت خانواده ماست.
منم دوتا عمو دارم که عمو بزرگم مخصوصا به حجاب و دین و از این بحثا اهمیتی نمیده با اینکه سید هست. خانمشم و دختر عمومی منم خیلی راحت و بدون حجاب جلوی مردای غریبه هستن منظورم از غریبه فامیل ودوست و اشنا هست. مامنم منم یه خانم چادری هست که از یه خانواده مذهبی هستش و در هر شرایط فرقی نمیکنه عروسی یا ختم یا یه مهمونی خانوادگی حجابشو رعایت میکنه با زن عموهامو مشکلی نداره چون برای اونا عادی شده که مامن من اینطوری راحت تره. برای شما و شوهرتون حجاب شما مهمه و ارزش داره. به دلتون بد راه ندین و خیلی صمیمی باهاشون برخورد کنین و به نظر من حجاب خیلی مهمه. _________________ مبارز میکوشد همواره سه صفت را به همراه داشته باشد : ایمان، امید و عشق
betti, sungift,
ممنونم از هر دوتاتون. اما من از تفاوتی که بین من با بقیه میذارن ناراحت میشم. مثلا نوع برخوردی که با من میکنن با یک هم سن و سال من که بی حجابه خیلی فرق میکنه تو فامیلشون. انگار به من بی محلی میکنن یا آدم حسابم نمی کنن. من به روی خودم نمیارم اما تو دلم ناراحت میشم.
باید بگم من واقعا از نظر پوششی خیلی به خودم می رسم و همیشه خیلی هاشون از تیپ و لباس من تعریف کردن که خوش لباس و خوش سلیقه ای اما از این رفتارهاشون متنفرم.و جالب اینجاست که همه ی مردا ی مثل همسر من حجابو واسه زنشون میخوان و بی حجابی و تیپ های زننده ی یه زن نامحرم واسشون یه جورایی با حاله حتی اگر فامیل باشه مخصوصا پسرهای امروزی حتی اگر متدین باشن.
مثلا دیشب شوهرم یه مهمونی خونه عموش رفته که من نبودم و در واقع مهمونی چه عرض کنم بلکه یه پارتی بوده. باورتون نمیشه که واسه من با چه هیجانی تعریف می کرد که راستی میدونی فلانی هم دیگه هیچی سرش نبود یه پیراهن پوشیده بود که فقط چند جاشو به زور پوشانده بود و از تک تک بی حجابا و سر و وضعشون واسم گفت. منم حساسیت نشون ندادم اما خیلی تو دلم ناراحت بودم که اینقدر توجه شوهرمم رو جلب کرده آخه بابا منم زنم رو شوهرم تعصب دارم دلم نمی خواد اینطوری باشه و تعریف کرد که حتی به زور بلندش کردن تا برقصه و ....
شما باشید چی کار میکنید وقتی ببینید برادر شوهراتون تو یه مجلس با صدتا دختر میرقصن و تازه برادرشونم بلند میکنن که برقصه در صورتی که می دونن اون زن داره و زنش چه خصوصیاتی داره.
واااااای اگر اینا داماد بشن فکر کنم هیچ حد و مرزی رو جلو من و شوهرم رعایت نکنن و از این می ترسم که کم کم شوهرم هم به راه اونا ترغیب بشه که یه جورایی هم از حرفاش اثراتشو دارم میبینم هرچند شوهرم متدین هست اما واقعا یه پسر امروزیه که هر حرفی ممکنه روش تاثیر بذاره. آخه بگید این ماهواره ی لعنتی کدوم آدم و تغییر نداده.که شوهر منم با همه ی این مشکلات یه خونه خراب کن هم توی خونشون آوردن که صبح تا شب برادراش هر کانالی رو میزنن و اونم خواسته یا نخواسته پاش میشینه.؟ حتی وقتی من خونشون هستم به احترام من نمی کنن کانال ماهواره رو عوض کنم و باید جلوی اونا حتی تبلیغ کاندوم و هزار کوفت و زهر مار رو تماشا کنم و از خجالت و حیا آب بشم.
توروخدا کمکم کنید.
کی میدونه من باید چی کار کنم؟ _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
sara65, خوب دختر دایی های بابای من با بابام میرقصن یعنی هی جلوی مامانم میگن این وقتی زن گرفت پیر شد و دختر مردم خوشبخت شد. یا هی با بابام شوخی میکنن ولی مامانمم میخنده و با اونا شوخی میکنه. حتی بعضی وقتا من دلم خواسته بگیرم بزنمشونا ولی مامانم خندیدهو جوابشونو با خنده و شوخی داده طوری که ناراحت نشن.
خوب شما هم به شوهرتون بگین ناراحت شدین
میدونی عمه من با اینکه مجرده خوب همیشه شیک گشته و معمولا موهاشو نمیپوشونه یعنی فقط حجاب موهاشو نداره ولی خیلی روی قفسنه سینه اش حساست داره مثلا نامزدیه دختر عموم به قول شما یه پارتی به تمام معنا بود دختر و پسر توی هم وول میخوردن نمیدونین که عمه منم لباسش پوشیده بود ولی موهاش باز بود. ولی بعدش اومدن با زن عموم در مورد لباس دخترای فامیل میگفتن.
خدارو شکر من با اینکه میرقصیدم ولی شال سرم بودو لباسم پوشیده بود حتی مامانمم با بابام میرقصید. _________________ مبارز میکوشد همواره سه صفت را به همراه داشته باشد : ایمان، امید و عشق
خواهر محترم
خاصیت تخم مرغ و آب جوش
تخم مرغ در آب جوش قرار می گیر سفت می شود.
خاصیت هویج و آب جوش
هویج وقتی در داخل آب جوش قرار می گیرد نرم می شود.
خاصیت قهوه و آب جوش
قهوه در آب جوش حل می شود و هر شخصی متوجه می شود در آب جوش قهوه بود اما از خود قهوه خبری نیست عطر و بوی آب را عوض می کند
نه مانند هویج در ابتدا سفت سپیس نرم شد
نه مانند تخم مرغ ابتدا نرم سپس سفت شد
بلکه باید به مانند قهوه بود توان داشت محیط اطراف را تغییر داد.
مگه اول زندگی این چیزها رو نمیدیدی ؟ چرا از ابتدا این اختلافات را ندیدید ؟ _________________ گاهی فراموشم میکنی ؛ رها میشوم میان روسپی ها
گاهی یادم میکنی ؛ شناور میشوم میان خاطره ها
darvish_hosein,
سلام
مگه میشه این چیزارو قبل از ازدواج دید؟
مگه من قبل ازدواج می تونم فامیل همسرمو بشناسم. یا باهاشون مهمونی و عروسی برم تا ببینم چطورین؟
اینا یه سری مطالب ریز اما مهمه که من بعد از یک سال ازدواج دارم باهاشون روبرو میشم. _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
سلام
امیدوارم جاریهایی را تجربه کنی که دغدغه برای معاشرت با نداشته باشی!
خدای ناکرده در صورت مشکل ، متناسب با رفتارشان رفتاری آموزنده خداپسند را در پیش بگیر!
سلام عزيزم
منم مثل شما دو تا برادرشوهر دارم ودقيقا مثل شما خانواده پدري همسرم مثل خانواده همسر شما هستن .بايد بگم منم اوايل زندگيم خيلي بهم سخت مي گذشت حتي وقتي ميخواستيم مهموني بريم من اونقدر استرس ميگرفتم كه همسرم ميفهميد من الان حدود 7 ساله ازدواج كردم شايد باورت نشه ولي فاميلهاي همسرم بقدري منو دوست دارن وبرام احترام قائل هستن كه يه وقتايي خواهرشوهرم بهم حسودي ميكنه بخاطر تعريفايي كه از من ميشه .شايد باورت نشه ولي كار به جايي رسيده كه وقتي منو همسرم ميريم مهموني بخاطر ما دختر عمه هاش يه روسري الكيم كه شده سر ميكنن فقط به خاطر احترام نه چيزي ديگه .من يك ساله جاري دارشدم اونم اصلا حجاب نداره در حاليكه خانواداش مثل خودش نيستن ولي رابطه بسيار خوبي باهاش دارم وخيلي راحت بامن درد ودل ميكنه .ميخوام بگم رفتار شما بايد تاثير گذار باشه شما براي ديگران بايد هميشه ؟ باشي يعني در عين حالي كه به همه احترام ميزاري از اعتقاداتت كوتاه نياي منم اوايل خيل حرفا شنيدم مثلا دختره ببخشيدا امله ولي هيچ وقت عكس العمل منفي وهيجاني از خودم نشون ندادم نه اينكه ناراحت نشم چرا خيلي ناراحت ميشدم وتحت فشار بودم ولي با لبخند نگاهشون ميكردم وآروم ميگفتم هركسي يه اعتقاداتي داره شما كه دوست نداريد منم به شما بي احترامي كنم ؟ شايد باورت نشه بعد از يكي دوسال چنان دوستم دارن كه گاهي به خاطر من وهمسرم رفتارايي نشون ميدن كه ما خودمون متعجب ميشيم البته داريم سعي ميكنيم كه رفتارشون بخاطر ما نباشه براي خدا باشه. توام نگران نباش از لباساي پوشيده وشاد استفاده كن من گاهي كه تو بازار يه همچين چيزي پيدا نمي كنم از روي ژرنال ميدم خياط بدوزه يه وقتايي ازم ميپرسن لباساتو از خارج ميخري باورت نميشه گاهي خندم ميگيره كه ادما چقدر عقلشون به چشمشونه .
دختر خوب هميشه شيك وبا حجاب بپوش من چادريم ولي لزوما توي همموني چادر سرم نيست ولي لباسي كه انتخاب ميكنم گاهي از يه چادرم پوشيده تر يعني كاملا بلند وزيبا وپوشيده شما هم از روي ژرنال لباس انتخاب كن بدوز خيلي وقتاي از نظر هزينه اي كمترم ميشه.در مورد ماهوار هم منم يه همچين مشكلي داشتم ولي تصميم گرفتم هر وقت از چيزي دلخور بودم من اون مكان رو ترك كنم نه اينكه بد اخلاقي كنم ولي وقتي ماهواره روشن ميكنن من ميرم يه اتاق ديگه خودم رو با كتابي چيزي سر گرم ميكنم بعد از چند وقت خودشون وقتي شما هستي از كانالهاي بهتري استفاده ميكنن فقط بايد يه كم صبور باشي وخوددار ن.گران جاريتم نباش .آدما رو همونطوري كه هستن دوست داشته باش .تا تاثير گذار باشي.
موفق باشي
rahaj,
سلام دوست عزیزم. واقعا از صمیم قلب ازت ممنونم حرفات خیلی به دلم نشست.
راستش من داشتم دچار لغزش میشدم و از حجاب خودم خودمو سرزنش میکردم.
می دونی یه مشکل من چیه؟ اینه که همسرم با اینکه از نظر اعتقادی خوبه اما نمی دونم از چادر من خجالت میکشه یا از فامیلاش خجالت میکشه که بگن وااای زن فلانی چادریه. آخه یه بار تو ماه رمضون مهمونی دعوت شدیم دم در خونه زن دائیش همسرم گفت می تونی چادرتو بزاری تو ماشین. این حرفش مثل یه اوار بود روی سرم . آخه تا اون موقع فکر میکردم شوهرم با چادر من مشکل نداره اما چادرمو نذاشتم تو ماشین و با چادر وارد موهمونی شدم و هیچی به روی همسرم نیاوردم که حرفت خیلی داغونم کرد. به نظرتون من باید چی کار کنم. حتی جرات نکردم این برخورد همسرم رو واسه مامان بابام بگم چون ذهنیتشون نسبت به همسرم خراب میشد. اما همیشه دارم غصه میخورم نکنه شوهرم تحت تاثیر این چیزا منو هم مثل بقیه کنه و حتی یه بار بهم گفت ببین وقتی روسرس سرته اما یه کمی از موهات بیرونه چقدر خوشگل تر میشی. من خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم اینطوری تحت تاثیر قرار می گیره....
خیلی نگرانم . خیلی. فقط تنها کاری که میکنم سعی میکنم تو مهمونی ها و ... خیلی به خودم برسم که شوهرم راضی باشه و ببینه حتی من با حجابم که البته یه لباس پوشیده هست از همه بهتر و شیک تر هستم و انصافا همین طور اما شما بگید بقیه ی موارد رو چی کار کنم.؟
می ترسم من کم کم مثل اون بشم و کوتاه بیام اما توی دلم اصلا اینو نمی خوام. احساس می کنم شوهرم می خواد من 2 مدل باشم جلو فامیل خودم چادری ولی جلو فامیل خودش مثل خودشون و من از این 2 رویی متنفرم.
راه حل چیه؟ _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
rahaj,
دوست عزیزم خواهش میکنم بیشتر ازین راهنمائیم کن. بگو چطوری شوهرمو راضی کنم که وقتی من چادر دارم اعتماد به نفس خودشو حفظ کنه؟
چطوری کاری کنم تا از حجاب من ظاهری و باطنی در هر دو صورت حمایت کنه؟
گاهی وقتا باب دل اون راه میرم اما از خودم بدم میاد و باز چادرمو سر میکنم.
به من میگه وقتی با هم میریم بیرون چادر نپوش اما وقتی من نبودم حتما باید چادر سر کنی.
میگه می تونی جلوی فامیلای من چادر نپوشی میگه من اینطوری خوشحال ترم.
میگه سمت فامیل خودت که میریم چادر داشته باش اما این طرف که میایم نداشته باشی بهتره. بعد اگر جلو فامیلشون چادر نپوشم تازه واسم حتما حرف هم در میارن که دختره عقده ی بی حجابی داره و هر جا یه جوریه. وااااای من اصلا نمی خوام اینطوری باشم.
مگه من مسخره دست اونم که واسم تعیین میکنه کجا سر کنم کجا نکنم.
راه حل چیه؟
به نظرت اگر در آینده جاری هام یا بفیه فامیلاشون جلوی من و همسرم بی حجاب بودن من بهشون تذکر بدم که وقتی ما هستیم یا خونه ی ما میاین حجاب داشته باشید بده؟ کار زشتیه یا اصلا به روی خودم نیارم و تو دلم حرص بخورم؟
خدا رحم کنه بهم.
منتظر راهنمائیتون هستم دوست عزیزم. بگید با شوهرم چی کار کنم. اون مهم تره حاضرم بی حجابی بقیه رو تحمل کنم اما همسرم با من هم دل باشه و حمایتم کنه. _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
سلام عزيزم
در مورد همسرت بايد بگم به نظر من شايدكامل به استقلال شخصيتي نرسيده ،شايدم اعتقاداتش خيلي پايه اي نيست ،البته آدما به هر حال تحت تاثير محيط وحرف ممكنه قرار بگيرن .
ونقش شما اينكه بايد هميشه هميشه به همسرت احترام بزاري وبهش محبت كني .وقتي حرفي از برداشتن چادر ميشه با يه لبخند ومهربون بهش بگي عزيزم ،فدات شم من اينطوري به نظرت زشتم؟ هر جوابي كه بده حرف شما تاثير گذاره مطمئن باش يعني حتي اگه بگه من بخاطر راحتي خودت ميگم توي دلش از حرفي كه زده پشيمون ميشه .ميتونيم بهش بگي تو افتخار نمي كني اندام همسرت رو هيچ مرد ديگه اي جز خودت نمي بينه بهش بگو زيبايهام فقط مال خودته دوست نداري ؟ فقط سعي كن مهربون باشي بايد خوش اخلاق باشي تا رفتارت تاثير گذار باشه از كلمات زيبا براي همسرت استفاده كن جونم ،عزيزم ،مردم اين كلمات براي همسر شما يه نشونست علاقه ومحبت شما به زندگي ومردتون .
در مورد ديگران با توجه به اينكه شما يك نفر هستي كه محجبه اي به نظر من اصلا صلاح نيست كه بخواي تذكر بدي يا بگي خونه من ميايد حجاب بزاريد يه جمله گفتم شما بايد با رفتارتون تاثير گذار باشيد اگه تذكر بديد يا بگيد خونه من نيايد روابط خانوادگي بهم ميخوره وممكنه حرفي زده بشه كه اصلا به نفع شما نباشه وهمسرت نتونه از شما حمايت كنه .تذكر شما باعث ميشه طرف مقابلتون جبهه گيري كنه وبگه من همينطوريم واگه دوست نداري نميام خونتون وبعد حرفهايي زده بشه كه شما رو ناراحت كنه مثلا فلاني دوست نداره رابطه فاميلي داشته باشه بهونه حجاب رو ميگيره . به هر حال حجاب شما كلا براي كسي كه حجابش كامل نيست سخته ومطمئن باش روابط خيلي زيادي با شما برقرار نمي شه .شما ماهي يا دو ماه يكبار 4 ساعت كه ميتوني يه خانم بي حجاب رو تحمل كني .
عزيزم اصلا به همسرت در مورد اينكه شما بدت نمي ياد كه بي حجاب ببيني هيچوقت حرف نزن اينطور حرف زدن همسرت رو تحريك ميكنه وممكنه با شما لجبازي كنه بنابراين اگه حرفي زده ميشه فقط بگو من ميدونم شما دوست داري من زيبا باشم ولي دوست نداري بي حجاب بگردم بهت قول ميدوم هميشه از همه زيباتر بپوشم .در مورد اينكه همسرت پا به پاي برادر شوهرات ماهواره ميبينه خواهشا هيجاني عمل نكن ،بداخلاقي نكن و... فقط وقتي شما خودت رو به چيزي سرگرم كني واونجا رو ترك كني همسرت متوجه ميشه وبه هر حال دنبالت ميگرده وقتي گفت چرا نمياي بشيني بگو من كتاب خوندن را ترجيح ميدم به تصويري كه سودي برام نداره وبايه لبخند ديگه حرفي نزن اصلا نگو چرا تو ميشيني پاي ماهواره و... خودش ميفهمه كه ناراحتي ،ناراحتيت رو بايد جوري نشون بدي كه منجر به دعوا وبحث نشه ،زن منشاء آرامشه آرامش داشته باش تا همسرت رو هم آروم كني نيازهاي همسرت رو به موقعه وبجا براورده كن ،ظاهرت زيبا وخندان باشه ،ببين همسرت رو چي جذب ميكنه روي علاقش ،علاقه نشون بده .
حرصم نخور كه با حرص خوردن كاري نمي توني پيش ببري وقتي داره حرصت درمياد به خودت بگو چكاري ميتوني بكني كه توجه همسرت بهت جلب بشه براش چاي بريزي ،ميوه پوست بكني و... جلوي ديگران بهش احترام بزاري ، از كلمات محبت آميز استفاده كني يه وقتايي وقتي حواسش به شما نيست شما آروم برو كنارش بشين هيچكاريم نكن فقط آروم نوك انگشتش رو بگير تاثير فوق العاده اي داره امتحان كن .
موفق باشي عزيزم
rahaj,
سلام دوست خوبم
ممنونم از راهنمائی های به جا و مفیدت.
حتما سعی میکنم در مورد ماهواره روشی که دارم رو عوض کنم. اینطور که شما گفتی خیلی خیلی عاقلانه تر و بهتره و خودمم آروم ترم.
در مورد تذکر به بی حجابی فامیل شوهرمم کاملا درست گفتی اخرش بد نامیش واسه من می مونه و با اخلاقی که از شوهرم دارم می دونم حاضر نیست با فامیل و اقوامش قطع ارتباط کنه یا محدودیت قرار بده و بعد منم که با بی حمایتی همسرم مواجه میشم. الحق که درست راهنمائی کردیم عزیزم. ممنونم ازت.
در مورد چادر هم باید بیشتر مزه ی دهن شوهرم دستم بیاد. ببینم واقعا واقعا چی می خواد و بگم مشخص کنه کدوم رو واسه همیشه انتخاب میکنه و بهش میگم یا با چادر پوشیدن من توی همه جا موافقت کن و یا کلا همه جا بذار بی چادر باشم چون دلم نمی خواد دو رنگ باشم و واسم حرف در بیارن و هر کی پرسید کو چادرت بذار بگم شوهرم ازم خواسته و بهش بگم حتی توی محیط کار هم که اصرار داری چادر داشته باشم من چادر سر نمی کنم.
به نظرت اینطوری بگم خوبه؟ چون می دونم شوهرم با توجه به محیط کاریه من اصلا دلش نمی خواد بی چادر باشم حتی میگه لباس و مانتوی روشن نپوشم مسلما با بی چادر بودنم موافق نخواهد بود.
شما میگی این حرفهارو بزنم خوبه؟
منتظر راهنمائیت هستم عزیزم.
بازم واسه کمک هات ازت خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم. _________________ برایت دعا میکنم خدا از تو بگیرد آنچه خدا را از تو می گیرد..
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم