من تازه بااین سایت آشنا شدم.امیدوارم بتونم اینجاراه حلی برای مشکلم پیداکنم.
به تازگی فهمیدم که خانمی به شوهرم پیامکای عاشقانه میده.زنگ هم میزنه.
اماشوهرم جلوی من جواب نمیده.یه باربخاطراینکه من فهمیدم دعوامون شد.هروقت ازش
میپرسم میگه به توربطی نداره.اگه به من اعتمادنداری بروخونه بابات!!!!
اگه دوستش نداشتم تاحالاحتمارفته بودم...
بهش گفتم به دختره زنگ میزنم.گفت اگه بزنی هرچی دیدی ازچشم خودت دیدی!
منم ترسیدم.وگرنه زنگ میزدم تهدیدش میکردم!
راستی شوهرم دوهفته عسلویه کارمیکنه ودوهفته میادخونه.بخاطراین دوهفته هم که
دورازهمیم ونمیفهمم اونجاچیکارمیکنه استرس شدیددارم.غذاازگلوم پایین نمیره ولاغرشدم!!
همش فکرم مشغول اینه که بادختره صحبت کنم یا بهش اس بدم یا...
شوهرم هم منودوست داره ولی درمقابل اینجوردختراوزنها ضعف داره.
خیلی ازدست دختره عصبانیم .البته هنوزبرام کاملاروشن نشده که شوهرم حتماجوابشومیده
ولی همین تردید هم خوشی روازم گرفته...
توروخداکمکم کنید.راهکاردرست چیه؟چیکارکنم من؟؟؟
سلام الهی بمیرم برات خیلی سخته و درکت میکنم چون منم دقیقا شرایط شما رو داشتم ولی شوهرمن به خیانتش اعتراف کرد و مثل همسر شما تهدیدم کرد که بهش نزنگم. منم به حرفش گوش دادم چون به نظرم اگه به دختره زنگ میزدم بیشتر از شوهرم متنفر میشدم و زندگیم داغون میشد .سعی کن به شوهرت نشون بدی که خیلی بهش اعتماد داری و پیشش اصلا به گوشیش دست نزن تا میتونی بهش محبت کن براش ارایش کن و غذا های مورد علاقه شو درست کن و ... خلاصه اصلا به روش نیار و بحث نکن چون اون وقت روش به روت باز میشه و اگه هم چیزی نباشه به بودنش تظاهر میکنه.
سلام عزيزم
هرچقدر كه حساسيتت با لا باشه هم خودت اذيت ميشي هم زندگيت خراب ميشه .
شايد بتوني در مورد اينكه دو هفته همسرت رو نمي بيني ابراز ناراحتي كني وبهش پيشنهاد بدي يا شما بري پيش ايشون ويه سختيهايي رو تحمل كني يا اينكه ايشون اگه ميتونن شغلشون رو عوض كنن .به هر حال بايد شرايط رو در نظر بگيري .
اگه حساسيت نشون بدي روي تماس هاي تلفني به هر حال يا اينكار پنهاني انجام ميشه يا دعواتون ميشه پس بايد راه حل پيدا كني .نه اينكه دعوا كني .
چند سال ازدواج كرديد وچند وقته همسرت دو هفته دوهفته ازت دوره ميتوني بگي؟
موفق باشي
helya29, عرض کنم خدمتتون که !!!!
عقب نشینی برای چی! مگه کاری کردی که بخواهی بترسی!
اگه کسی کار ناثواب میکنه همسرته نه تو!
اول به دختره زنگ بزن!
دوم که برو خونه بابات اخه این چه دوست داشتنیه میشه دوستی خاله خرسه!
بابا با ادامه این روند زندگیت از هم می پاشه اونوقت تو می مونی و خودت حالا هی دوسش داشته باش چه فایده برا حفظ زندگیت هم که شده باید محکم برخورد کنی!!!!
اگه شوهرت تهدید کرد تو هم بگکو به پدر مادرش و همه فامیل میگی !!!
نترس حق با توست!
البته همه اینها در صورتیکه اون واقعا با کسی رابطه داره ! و تو مطمئن شدی! _________________ اگر صخره و سنگ در مسیر رودخانه نباشد ، صدای زیبای آب را هرگز نخواهیم شنید.
helya29, عزیزم اول اینکه اصلا به دختره زنگ نزن مگه نمیگی شوهرت نسبت به این جور خانوما ضعف داره؟ به فرض اینکه به این دختره زنگ زدی و این قضیه حل شد دو روز بعد یکی دیگه جاشو می گیره باز هم می خوای به یکی دیگه زنگ بزنی؟ پس یه کاری بکن که ریشه مشکلت خشک بشه.
به نظر من پیش خودت فکر کن ببین چی باعث شده که شوهرت به دختره اس میده یا زنگ میزنه. خوب تو هم همون اس رو بده و وقتی به شوهرت زنگ میزنی همونجوری صحبت کن. همش بهش بگو خودت هم تعجب میکنی که چه جوری 2 هفته دوریش رو تحمل میکنی و ... _________________ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی نگو خدا با من قهر است
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنودپس حرف دلت را به او بگو....
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم