یا حتمنا توقعاتتون بالا بوده. این اقا نمی تونسته از پسش بربیاد و هزارتا چیزه دیگه. _________________ ای خدای بزرگ به من كمك كن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن كسی قضاوت كنم, كمی با كفش های او راه بروم .
سلام.
اگه دوست داشتین این مشکل مخالفت خانواده ایشون رو تو تاپیک محفل همدلی مطرح کنین دوستان حتما کمک میکنن.
انشالله حل میشه.بی تابی هیچ فایده ای نداره.انشالله هرچی خیره پیش بیاد.
darya60, گلم اینقدر خودتو زود نباز.یعنی چی اینقدر نا امیدی.کاش عاقلانه تر رفتار میکردین.خب خانواده ها مغمولا مخالف این هستن که پسرشون خودش پیدا کنه.نباید لو میدادین.حالا بگو ببینم چقدر از تو و خانوادت بهشون گفته؟بگو ببینم میشه ماست مالی کرد یا نه؟ _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
فرض کن 21ساله بودی دانشجو بودی ازدواج کردی یک بچه بیمار داری بعد از مدتی می فهمی فقط همسرت به خاطر دلخوشی خانوادش و داشتن یک بچه ازدواج کرده بعد از یک مدتی هم سیر می شه و طلاقت می ده و می گه از داشتن بچه هم سیر شده حالا خودت داغون بچه داغون ،هیچی نداری ،آواره ،دربه در ،چه کار می کنی ؟همه زندگیت شده گریه کردن برای یک مرد باور کن اینقدر ارزش ندارن بلندشو همت کن دنبال چیزهای زیبای دیگری در زندگیت بگرد و تلاش کن و باور کن یه روزی یه جایی یه کسی یه جوری، همه چیز درست می شه شما تک محصولی شدی؟فقط خودت را جای من بگذار من زنده ام داغونم ولی زندگی میکنم درس می خوانم و حتی یک لحظه نمی شینم و همه را مدیون خدا هستم خدایا شکرت دیکه با خوشیهات آزمایشم کن. برای منم دعا کن؟
سلام من کاملا درکت می کنم . نمی دونم چرا بعضی وقتا خدا حرف بنده هایش رو قبول نمی کنه
من خودم توی عمرم فقط یه حاجت از خدا خواستم اونم بهم نمی ده الان 116 روز است که فقط گریه می کنم
منم تمام مفاتیح و خوندم . منم شب تا صبح بیدار موندم و گریه کردم . کمکم داره باور می شه که
خدا به گریه وزاری ام عادت کرده یا یه جوری دیگه براش مهم نیستم شایدم دوست داره گریه کنم
نمی دونم . منم دوست دارم ازدواج کنم . منم 26 سالمه . منم توی زندگی ام یه عشق امده اما
خدا نمی خواد من به عشقم برسم .
ببین یه دعا بلدم که رد نمی شه ولی خودت نباید برای خودت بخونی باید بدی به یکی از ته دلش برات
بخونه مثلا تو برای یکی بخون به اون بگو برات بخونه رد نمی شه مطمئنم
14 روز هر روز 2 روکعت نماز امام زمان بخوان آن را هدیه کن هر روز به یک معصوم . مثلا روز امام پیغمبر خاتم ، روز دوم امام علی ، روز سوم حضرت زهرا ، روز چهارم امام حسن و ... در آخر تسبیحات حضرت زهرا رو بخون و 1000 تا صلوات نذر ظهور امام زمان هر روز ، از دوشنبه شروع کنی خیلی بهتره
من خودم برای 4 نفر این نماز رو خوندم ، یکی سرطان داشت خوب شد . یکی دکترا جوابش کرده بودن خوب شد ، یکی به عشقش رسید والان خوشبخته ، یکی رفت سر یه کار خوب
اما متاسفانه کسی رو پیدا نکردم برای خودم بخواندش آخه یه کمی سخته ،
ببین برای منم دعا کن . دقیقا حالم مثل توست . شایدم بدتر چون من دیگه امیدی هم به رسیدن بهش ندارم . تو امید داشته باش شاید 1 سال 2 سال 10 سال دیگه به عشقت برسی ولی من اگر 100 سال صبرکنم بهش نمی رسم
نمی خواستم دلیل ناامید ی ام رو بگم اما یکی از دوستانم با نام nyazman بهتون گفت که
آره عشق من ازدواج کرده 2 تا دختر هم داره خیلی هم خوشبخته ، حاظرم نیست منو بعنوان همسر دوم ببر توی زندگی اش
من غیر اون به هیچ کس دیگه فکر نمی کنم . نمی دونم اگه جای من بودید چکار می کرید ؟
اسم من فاطمه است اگه از ته دلت برام بخونی ممنون می شم . چون کمتر از 10 روز دیگه من به آرزوم می رسم
ولی می دونم نمی شه ، یعنی خدا نمی خواد
خدا با اوناست ، اون زن اون دو تا بچه ، خدا که نمی یاد سه تا از بنده هایش رو رها کنه و یکی رو خوشحال کنه
حداقل دعا کن اگه راضی نمی شه به عشقم برسم ، منو از دنیا ببره ، دیگه تحمل گریه ندارم
حالا که این و می دونی آیا بازم حاظری برایم نماز بخوانی . می دونم ...
همه دوستانم اول حاظرن برام بخونن اما وقتی می فهمم آقا زن وبچه داره می گن زن و بچه اش گناه دارن ف هیچ کسی به من حق نمی ده ، هیچکسی منو درک نمی کنه
ببین گلم اگه ته دلت یه کمی فقط یه ذره تردید داشتی نخون چون باید از ته دلت راضی باشی و بخونی اون موقع من حاجت روا می شم گلم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 23, 24, 25بعدی
صفحه 1 از 25
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم