با سلام من در كنكور ارشد آزاد 90 مديريت دولتي فيروزكوه قبول شدم . مي خوام بدونم ارزششو داره 10 ميليون هزينه كنم برم بخونم؟ ضمنا الان شاغلم ولي در يك شركت خصوصي كه ارتباطي به رشته ام نداره . سنمم 33 ساله
بستگی به میل خودت داره که چقدر کارشناسی ارشد برات مهم باشه . من بودم نمیرفتم چون 10 میلیون یه دردمو می خوابوند _________________ اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشتنهای من است.
ب نظرم كه اصلا نميصرفه مخصوصا كه تو ي شركت خصوصي مشغولين و با اين ارشد هيچ ارتقايي تو حقوقتونم ايجاد نميشه! اگه بشه هم فك كنم ي سال بايد هزينه اين 10ميليونتونو بدين!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم