فرزند پسری 5ساله دارم وچند دفعه مشاهده کردم که اجناسی را بدون اجازه از مغازه یا منزل دوستان یواشکی برمی دارد . وهر دفعه با مهربانی به او توجیه کردم که کار نادرستی راانجام میدهد ولی او دوباره اینکار را ادامه می دهد . به من بگویید چگونه با او رفتار کنم که از این کار خود دست بردارد وخدای ناکرده دراینده به عمل زشت دزدی متمایل نگردد.
چیزهایی رو که دوست داره براش بخر . احتمالا براش نمیخرید اون هم این کار رو میکنه _________________ گاهی فراموشم میکنی ؛ رها میشوم میان روسپی ها
گاهی یادم میکنی ؛ شناور میشوم میان خاطره ها
سلام
شدت زشت بودن عمل را با رفتار بدون تنبیه نشان دهید!
تاحدودی بخاطر زشتی عمل ، بر رفتارش نظارت داشته باشید.
با او از صاحبان مال چه خودی و غیر خودی ضمن جبران حلالیت بخواهید!
خواسته های معقولش را برآورده سازید!
در برابر خواسته های نامعقولش مقاومت کنید!
اهمیت داشتن سلامت رفتار را همیشه گوشزد نمایید!
با تعهدات اجتماعی آشنایش کنید!
قصه هایی کوتاه و آموزنده در مورد دزدی برایش بگوئید از دوربین مخفی فرشتگان و سوختن در آتش بگوئید -مطالبی در مورد انچه برخود نمی پسندی بر دیگران مپسند بگوئید- به او از مال حلال غذا بدهید
برای هر کار کوچیکش ازش تعریف کن وقصه براش بساز که شخصیتهای اصلی اون ادمها ولوازم مورد علاقش باشه میتونه ماشین یا عروسکش مثل یه دوست توقصه حرف بزنه و ازش تعریف کنه وکارهای خوب به شیوه ونوع بازیش ازش بخواد وخودتون توبازیهاش شرکت کنید وبخواهید مثل یه فرشته یاپلیس اشکال کار شمارا بگه تا خودش معلم بشه واحساس بزرگی کنه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم