تاریخ: سهشنبه 14 مهر 1388 - 11:12 عنوان: سر 2راهی ماندن برای جواب به خواست
سلام پسر آمده خواستگاریم با شرایط خوب ولی مادر این اقا پسر ناراضی هست و خیلی هم بد برخورد کرده با خانواده من خود پسر و پدرشان راضی هستند خانواده این آقا کمی مومن هستند ولی خانواده ما نه خود آقا پسر با شرایط ما مشکلی ندارد به خاطر این مسئله ها خانواده من هم راضی به ازدواج من با این آقا پسر نیستند فقط هم به خاطر مادر این آقا حالا ماندم چکار کنم لطفا کمکم کنید آقا پسر فردی با دین و ایمان و خوبی هستند
سلام
شرایط و رضایت مادر و خانواده خواستگار را بعهده آقا پسر بگذارید و حل آن را در محک توانایی و شدت علاقه آقاپسر بخود بدانید.
در این خصوص طوری با خواستگار برخورد کنید که هر روز به ارزش شما بیشتر پی ببرد
وهمینطور جلب رضایت خانواده خود را شما بعهده بگیرید.
و این حل مشکل را محکی برای شناسایی توانایی خود بدانید.
سلام
از خواستگار بخواهید که تنش های احتمالی را چگونه مدیریت می کند و برای حمایت از شما در برابر اختلافات احتمالی چگونه حمایت می کند و همچنین با توجه به شرایط خوشختی را تعریف کند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم