سلام. خوشحالم که خیلی راحت میتونم اینجا حرفمو بزنم و کمک بگیرم .
من تا یه ماه دیگه عقد میکنم . از بچگی علاقه ی خاصی به باسن زن دارم . دارم به این فک میکنم که زنها هم از بوسیده شدن و لیسیده شدن اون قسمت لذت میبرن یا نه . اگه نمیبرن واسه همسرم انجام ندمو خودمو ضایع نکنم !
خانمها بگن که اینکار واسشون لذت بخش هست یا نه . اگه روتون نمیشه فقط یک کلمه بگید بلی یا خیر ! ممنون میشم
فکر نمیکنم خانمی بدش بیادودر ضمن یه بار این کارو با خانمت بکن خودت متوجه میشی دوست داره یا نه _________________ خورشید باش که اگر خواستی بر دیگران نتابی،نتوانی!
زرتشت
sskhan,عزیز
منظورت از ضایع شدن چیه؟؟؟
به نظر من مشکل شما بوسیدن باسن نیست
مشکل شما اینه که با خانمتون احساس راحتی ندارید و فکر میکنید اگر اینکارو کنید ضایع میشید
نه اصلا اینطور نیست
انجامش بدید و ازش هم بپرسید دوست داشت یا نه
اصلا ازش بپرس چه کارایی دوست داره براش انجام بدید و کارایی که شما دوست دارید اونم دوست داره؟؟؟؟؟این رابطه خاص شماست.پس خودتونم باید راجع بهش تصمیم بگیرید
این سوال شمام چیز کاملا شخصیه یعنی بستگی به میل خانموتون داره.
روابط جنسی کاملا سلیقه ایه.یکی یه کاری رو دوست داره یکی نداره.
پس اگر این و اون دوست داشته باشن دلیل نمیشه که خانمتم دوست داشته باشه...
مرسی
به نظر منم خوشش میاد ولی یادت باشه خانما خوششون نمیاد در این موارد ازشون سوال بپرسی آره یا نه
خودت با توجه حالات و عکس العمل هاش به راحتی میتونی متوجه شی
شما که میخوای براش سنگ تموم بزای قسمت جلو رو هم بی بهره نزار _________________ بیا تا شمع هم، پروانه هم، یار هم باشیم در این صحرا بهار هم، گل هم، خار هم باشیم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم