هر مردی یه سلیقه ای داره ؛ من بر عکس چیزی که شما گفتید اتفاقا از ریز نقشها بیشتر خوشم میاد و برام هم بیشتر جاذبه ی جنسی دارند و از اصلا از این دخترهایی که اصطلاحا بهشون میگن شاسی بلند خوشم نمیاد . خودم قدم 175 هست و هیکلم هم پرورش اندام کار . دختر با قد 145 هم به نظر من خیلی خوبه . _________________ گاهی فراموشم میکنی ؛ رها میشوم میان روسپی ها
گاهی یادم میکنی ؛ شناور میشوم میان خاطره ها
aarezu, به قد نیست
مگه بلند قدا چکار کردن که قد کوتاه ها نکردن
اگه پسری از دختری خوشش بیاد بلند قد بودن یا کوتاه قد بودن براش معیار لحاظ نمیشه
من 180 قدمه
68 هم وزنمه
فکر کنم باید چاق شم
مگه دخترا میزارن _________________ در جستجوی عشق
ای دوست غم جهان مخور این نیز بگذرد
دنیا چو هست برگذر این نیز بگذرد
سلام
جان من بی خیال بابا...
به جون خودم من یکی که برعکس این چیزی که شما گفتین از خدا طلب کردم.
بنده هم 175 قدمه...هیکلم بگی نگی خوبه یه جورایی رو فرمه با وزن 58 کیلو.
راستی این پسرایی که نمیتونن رو حرف خودشون وایسن و اجازه دخالت بیش از حد
در این امر بسیار مهم میدن به درد زندگی نمی خورن.
اگه به من بود که با کله یا با التماس و پاچه خواری رضایت این خانم رو برای ازدواج جلب میکردم.
آخ آخ نمی دونی وقتی بغلش می کنی چه حس تعریف نشدنی از این خوشی بهت دست میده...
ببخشید یه لحظه رفتم تو توهم و از خود بی خود شدم.
---------------------------
در کل نگران نباشین به دوستتون هم بگین....ایشالا که به حق پنج تن یک شوهر مشتی و با معرفت
گیرش میاد.....ایشالا _________________ بهانه خلقت اين عالميان و كهكشانها و دنياهاي ديگر همه به بهانه خلق بانوي دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) است.
سلام از بعضی لحاظ خوبه بعضی موارد نه
اول چون همه دارن مشخصات میدن منم مشخصات میدم
قدم 179 وزنم 90
البته از 110 رسیدم به 90 الان هیکلم خوب شده و خودم رازی هستم چون پرورش اندام کارمیکنم قصد دارم همین وزن بمونم مثلا من از نظر جنسی دختر ریز اندام رو خیلی بیشتر دوست دارم تا دختر درشت(منظورم از ریز لاغر نیست از نظر قد میگم)
اما از نظر اینده که این کوتاهی قد باعث میشه فرزندم هیکل ریزی داشته باشه دختر قد بلند رو ترجیه میدم :
سلام از بعضی لحاظ خوبه بعضی موارد نه
اول چون همه دارن مشخصات میدن منم مشخصات میدم
قدم 179 وزنم 90
البته از 110 رسیدم به 90 الان هیکلم خوب شده و خودم رازی هستم چون پرورش اندام کارمیکنم قصد دارم همین وزن بمونم مثلا من از نظر جنسی دختر ریز اندام رو خیلی بیشتر دوست دارم تا دختر درشت(منظورم از ریز لاغر نیست از نظر قد میگم)
اما از نظر اینده که این کوتاهی قد باعث میشه فرزندم هیکل ریزی داشته باشه دختر قد بلند رو ترجیه میدم :
سلام...دوست عزیز اشتباه نکن این مشکل برای شما پیش نمیاد به این دلیل که قد شما بلنده...پدر بنده 178 هست و مادرم هم 158 هست و در حال حاضر قد من هم 175 هست و الحمدالله راضی ام. _________________ بهانه خلقت اين عالميان و كهكشانها و دنياهاي ديگر همه به بهانه خلق بانوي دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) است.
سلام-قدم 177و وزنم58 هرکاری هم میکنم نمیتونم چاق بشم من ازدخترریزه میزه خوشم میاد _________________ بچه بودم به خودم می گفتم کی میشه منم بزرگ شم
ولی حالا
بزرگ شدم به خودم میگم کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم
darvish_hosein,
داداش گلم اصلا صبحانه نمیخورم نهارمیخورم شام هم خیلی کم ولی بیسکویت اینازیادمیخورم ازغذاخوردن بدم میاد شما پودری یاقرصی سراغ نداری که اشتهااورباشدوعوارض نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ _________________ بچه بودم به خودم می گفتم کی میشه منم بزرگ شم
ولی حالا
GhAAsEdAk, خواهرگلم1ماه بدن سازی رفتم ولی یه کوجولوهم گنده نشدم حتی ازمایش هم دادم دکتر گفت از من سالم تری مشکل نداری موقع امتحان ترم میشه6و7کیلوکم میکنم که ترم قبل فامیلام گفتن معتاد شدی بخداتاحالاسیکارو دست نزدم-چی کارکنم اشتهاندارم؟ _________________ بچه بودم به خودم می گفتم کی میشه منم بزرگ شم
ولی حالا
0141, عزیز ؛ مشخصاتی که شما از خودت دادی دقیقا بدن یک اکتومورف هست . زیاد برای اضافه وزن زحمت نکش بیفایده است .
باشگاه بدنسازی هم اگر بری یه سختی به حجم عضلاتت اضافه میشه ( یکماه هیچی رو نشون نمیده ) برنامه ی تمرینی شما باید برای کات کردن و فیتنس باشه ؛ پودر و مودر هم فایده نداره . کلا بدن شماها همینجوری هست و زیاد نمیشه کاریش کرد باید باهاش کنار بیایی ؛ مگر اینکه بخواهی در حد قهرمانی جهان بدنسازی کار کنی که اون هم میتونم در توانت نیست
ضمنا بعضی دکترها واقعا هیچی حالیشون نیست
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 35, 36, 37بعدی
صفحه 1 از 37
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم