دختر25 ساله ودانشجو هستم
شوخ و شنگم با دخترا
ولی با پسرا سخت میتونم ارتباط بر قرار کنم درحالی ک دلم میخواد روابط عمومی بالا داشته باشم انقدخودمو کنار نکشم بیشتر شناخته بشم
نمیدونم............منظورمو رسوندم؟
خواهشا کمک
چیکار کنم مثلا ؟
پسرا دخترا کممممممممممممک
با عرض پوزش از آقاي دكتر
mali90 جان آقاي دكتر همين قدر توضيح مي دن. كلي و مبهم. اصلا آدم نمي فهمه بايد چي كار كنه. بابا يكي به اين آقاي دكتر بگه زير ديپلم حرف بزن ماهم بفهميم. دقت كن همش آخر صحبتهاش علامت تعجب مي ذاره. ببين حتي خودش هم از طريقه حرف زدنش تعجب مي كنه.
mali90,
من 19 سالمه.منم با دخترا خيلي گرمو صميميم اما ب پسرا محل آهو هم نميذارم.ن ك نتونما،ن.فقط چون دليلي نميبينم باهاشون در ارتباط باشم.من دوس دارم فقط با شوهر آيندم گرم بگيرم ن كس ديگه،و برام مهم ني ك ديگران بگن املم يا هرچي.چندروز پيش تو دانشگاه بحث ازدواج شد،اينكه كي با ارتباط و عشق قبل ازدواج موافق و مخالفه.همه طرفدار ازدواج مدرن بودن اما من خيلي از ازدواج سنتي دفاع كردم.البته همه بم خنديدن و مسخرم كردن اما به دوزخ
با عرض پوزش از آقاي دكتر
mali90 جان آقاي دكتر همين قدر توضيح مي دن. كلي و مبهم. اصلا آدم نمي فهمه بايد چي كار كنه. بابا يكي به اين آقاي دكتر بگه زير ديپلم حرف بزن ماهم بفهميم. دقت كن همش آخر صحبتهاش علامت تعجب مي ذاره. ببين حتي خودش هم از طريقه حرف زدنش تعجب مي كنه.
mali90,
من 19 سالمه.منم با دخترا خيلي گرمو صميميم اما ب پسرا محل آهو هم نميذارم.ن ك نتونما،ن.فقط چون دليلي نميبينم باهاشون در ارتباط باشم.من دوس دارم فقط با شوهر آيندم گرم بگيرم ن كس ديگه،و برام مهم ني ك ديگران بگن املم يا هرچي.چندروز پيش تو دانشگاه بحث ازدواج شد،اينكه كي با ارتباط و عشق قبل ازدواج موافق و مخالفه.همه طرفدار ازدواج مدرن بودن اما من خيلي از ازدواج سنتي دفاع كردم.البته همه بم خنديدن و مسخرم كردن اما به دوزخ
منم دقیقا همین فکرو میکردم
ولی باپیدا نشدن مورد ازدواج احساس میکنم نکنه تواین فرهنگی که الان جا افتاده من با این طرز فکر دارم فرصتای خوب زیادیوازخودم میگیرم
نمیگم جلف بازی در بیاری ولی یجوری باشی که طرف بیشتر با اخلاق ورفتار...اشنا بشه
نییدونم منظورمو رسوندم
mali90,
من كلا با ارتباط قبل ازدواج مخالفم.براي رسيدن ب اين عقيده كلي سخنراني گوش دادم و مطالعه كردم... _________________ ...و عشق؛واژه اي كه خداوند آن را آفريد...
خداوندا چگونه عشق ورزيدن را به من بياموز،خود چگونه زيستن را خواهم آموخت...
hamdel,
خيلي چيزا ديدم و شنيدم.ازدواجاي ناموفقو ديدم،نتيجه ارتباطاي پيش از ازدواجو ديدم،نياز ب منبع خاصي ني،كافيه ي نگاه ب اطرافت بكني.جامعه بهترين مثاله _________________ ...و عشق؛واژه اي كه خداوند آن را آفريد...
خداوندا چگونه عشق ورزيدن را به من بياموز،خود چگونه زيستن را خواهم آموخت...
منظور اقای دکتر این هست که اگه بر فرض در دانشگاه حضور کمرنگی دارید کاری کنید که بهتر توی دید باشید .مثلا" تو کلاسهای فوق برنامه کارهای گروهی یا هر کار سازنده ای که بتونه شخصیت اجتماعی شما رو بالا ببره .نترسید کم کم یاد میگیرید و به مرور بهتر میشه.
اگه دانشگاه نمیرید یا تموم شده تو اقوام هم میتونید سازنده باشید .با کمک کردن به دیگران تو مجالس یا هر چیزی که درست باشه
اما بی زحمت خود شیرینی رو با این قضیه اشتباه نگیرید
بازم توضیح ناقص بود بفرمایید _________________ من " سلام " می گویم ...
و " لبخند " می زنم ... و قسم می خورم ...
و می دانم ...
" عشق " همین است ...
به همین سادگی ...
سلام من با نظر زهره موافقم راه درستش اینه منم با روابط نامشروع قبل ار ازدواج مخالفم ولی این دلیل نمیشه که با پسرا بد برخورد کنم این اصلا منطقی نیست و لزوما هر رابطه ای هم غلط و بر پایه هوس نیست که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ سفری میباید
سفری بی همراه
گم شدن تا ته تنهایی محض
ساز من با من گفت هر کجا لرزیدی ! از سفر ترسیدی !
تو بگو از ته دل من خدا را دارم
اصلا" خوشگل هستی یا نه دکتر خیلی حرف عمیقی زد منکه توش غرق شدم ولی خواب تو اون اعماق چیزایی رو دیدم که باید بهت بگم دکتر خان ما منظورش اینه که تو مسیر اخلاقیات پاکی که داری بمونی و با اینکار شهرتی پیدا کنی مثلا" منه پسر تو دانشگاه میگم عجب دختر پاکیه دمش گرم با هیچکی رابطه برقرار نمیکنه این خود خودشه باسه ازدواج اگه دوسداری معروف شی کارای زیادی میتونی انجام بدی عضو انجمن های خوب شی کاردستی درست کنی نمره بیست بگیری تهشم به پسر خوبی که میاد خواستگاریت منطقی رفتار کنی که ادامه دار بشه برای سوق دادنه اون برای اومدن به خواستگاری رسمی در کمال حجب و حیا دکتر خوب گفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ کسانی امام حسین (ع)رادعوت کردن منتظر بودن کسانی که امام زمان را هم دعوت میکنن منتظرن!!!!!!!!!
margeshaghayegh/عالی گفتی بلا من مثل توام یا تو مثل منی نه فکر کنم هیچکدوم دلم برا سارا5 تنگ شده
الماس آبی اخلاقت رو میخوام در حد لالیگا راستی مجردم کاش یه فرصت خوب واسم پیدا بشه جان مادرت لاجوردی جون حذفم نکنی افسرده میشم
آبجی مالی90 ناراحت نباش پسرا از خداشون هست اخلاق الماس آبی واینطوری اخلاق ها رو _________________ اشکی که هنگام شکست میریزیم همان عرقی است که برای تلاش نریخته ایم
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم