سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنید
من رشته ی کاردانیم آی تیه (فناوری اطلاعات )دفترچه ی کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد گرفتم رشته ی کارشناسی خودمو نداره میخوام (باید) یه رشته دیگه ای رو از بین حسابداری . نرم افزار . مدیریت بازرگانی یا هر رشته ای مناسب که شما پیشنهاد بدین انتخاب کنم تا شنبه ام بیشتر مهلت ندارم من بیشتر به حسابداری فکر میکنم ولی دو دلم لطفا کمکم کنید...ممنون میشم
این مطلب آخرین بار توسط mesleto در جمعه 27 آبان 1390 - 20:42 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
ممنون از نظراتون بشتر به خاطر بازار کار میگم...
به هر دو رشته ام علاقه دارم منظورم کامپیوتر و حسابداری....
چون تو یه سنی هستم که 23 خدمت سربازیمم رفتم نیاز شدید به یه شغل خوب دارم نمیخوام فرصتو از دست بدم میدونید که چی میگم میخوام بدا پشیمون نشم لطفا اگه نظری دارید بگید ممنون میشم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم