سلام
میشه سن خودتون ودوستتون رو بگید؟ _________________ خدایا تو این روزا بیشتر از هرموقعی دلم برات تنگ شده،خیلی بهت نیاز دارم ،خدا بخیر کنه.......................
با هم برید مشاور . خیلی خیلی تاثیر گذاره _________________ آبنبات http://www.abnabat.com
سایتی برای سرگرمی .با امکان ایجاد تاپیک عمومی و خصوصی: خانوادگی.دوستانه ...
سومین مسابقه آبنبات همراه با جایزه شروع شد
سلام
به نظر منم اینا بهانه ست که اون اقا پسر میگه،چون هر دوتون در سنی هستید که تصمیم بگیرید که ازدواج کنید و اگه ایشون میگن از ازدواج میترسن پس با چه هدفی با شما رابطه دارن؟ منم با نظر اقای دکتر کاملا موافقم دوست عزیز _________________ خدایا تو این روزا بیشتر از هرموقعی دلم برات تنگ شده،خیلی بهت نیاز دارم ،خدا بخیر کنه.......................
چرا ما ها همیشه به فکر درمان هستیم ؟! مگه نمیشه پیشگیری کرد؟! چرا رفته دوست شده که حالا اینجوری شده ؟! مگه دستور خدا نیس که نباید دوستی باشه . چقدر باید تلوزیون و جامعه بگن ؟! ها ن ؟! هزار نفر از دختر و پسر هر روز دارن اینجا تاپیک میذارن ما با فلانی دوس بودیم حالا زده بهم ضربه روحی خوردیم و ....
همشون هم به قصد ازدواج !!!! یکیشون به گناه و اشتباه خودش اعتراف نمیکنه که بابا ما اشتباه کردیم دوس شدیم !!!
کی رو دیدید که زندگی موفقی داشته و قبل زندگیش 6 سال دوست بودن ؟! اگه دوستی قبل ازدواج خوبه بگید ما هم یه چند سالی دوست باشیم !! شما فقط 6 سال دوستی رو می بینید؟! 6 سال ارتباط با نامحرم و 6 سال گفتن و خندیدن و 6 سال گناه کردنو نمی بینید !!! همین جور خیلی راحت میگن ما 6 سال دوست بودیم ! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
http://www.qalameson.org/ftopict-21789.html
fgh1372, همه که مث شما نیستن خانواده ی خوب داشته باشن یا رشد عقلیشون زیاد باشه.بعضیا از کمبود محبت و یا از سر بچگی برا تفریح میرن سراغ این دوستیا بدون اینکه به عاقبتش فک کنن و بعضی دخترارم پسرا با حرف ازدواج گول میزنن بعد که دختره وابسته شد قولاشون یادشون میره. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
sara7061, گرامی ! گول زدن یعنی چی ! بچه رو از اون موقع از توی شکم مامانش میاد بیرون بهش هی میگن عزیزم باید نه گفتنو یاد بگیری!!
مگه کم سن دارن که شما می فرمایید گول خوردن !! مگه اختیار دست خودشون نیست ! در تاپیک قبلیم گفتم که ، هنوز همشون قبول نکردن که دوستیشون اشتباه بوده و این جا اومدن که از ما کمک بگیرن که دوباره به همون دوستی قبلی برگردن !! می بینید که خانوم در تاپیکشون فرمودن بعد از 6 سال! که چیکار کنم راضی شه !!! یعنی با این سن زیاد هنوز نفهمیدن که دوستیشون کار اشتباهی بوده دوباره میخوان برگردن سر همون دوستی !!! 6 سال از عمرشو گذاشته پای این !! حالا تازه میخوان راضیش کنن!! تازه اگه آقا راضی شن ! اگه نشن فکر کنم توی این دوستی به پای هم پیر شن ! ان شاءاله ! _________________ زن ایده آل از نظر اسلام
http://www.qalameson.org/ftopict-21789.html
fgh1372, منم موافق این دوستیا نیستم اما بعضی وقتا واقعا ادم گیر میکنه.گفتنش برا شما راحته اما عملش برا دخترا سخته.6سال به امید ازدواج مونده و روز به روز وابسته تر شده حالا هم سخته براش ترک کردن پسره اما خب دیگه باید ارده کنه بیخیال شه. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2بعدی
صفحه 1 از 2
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم