خب این خیلی کار اسونیه یه گل بگیر دستت و با احترامات فراوان به پسری که ازش خوشتون اومده تقدیم کن و محترمانه بگو که ببخشید شوهر من میشی
شوخی کردم
ببین خاهر من دیگه این مورد که تو جامعه ما طوریه که پسر باید ابراز علاقه کنه به شکل عرف و سنت در اومده قطعا قابل تغییر و با مرور زمان و در این مورد برای تغییرش باید خانوما پاپیش بذارن نوع ابراز علاقه هم یه چیز نسبیه و بستگی به طرف و شرایط داره _________________ خدایا تو این روزا بیشتر از هرموقعی دلم برات تنگ شده،خیلی بهت نیاز دارم ،خدا بخیر کنه.......................
واقعا درکت میکنم
متاسفانه تو ایران اینطوری جا افتاده
که وقی یه دختر به یه پسر ابراز علاقه کنه
انگاری بزرگترین گناه و مرتکب شده
وبقیه به یه چشم دیگه بهش نگاه میکنن
منم کور عشقم ولی میدونم اگه بگم ذهنیتشون نسبت بهم بد میشه...
تازه اگه اون پسره منو بخواد ممکنه با پا پیش گذاشتنم از دسش بدم
شایدم بدسش آوردم ولی آیندمو خراب میکنم.
فقط میتونم با یکی این رازو در میون بذارم اونم خداست....
اونه که میتونه منو درک کنه
اونه که میتونه کمکم کنه
اونه که راز منو هیچوقت فاش نمیکنه
عزیزم برات دعا میکنم به عشقت برسی و همیشه شاد باشی
آقای darinخیلی بامزه اید
من می خوام شمابه عنوان یه آقانظربدیداگه مثلاخانمی به شماعلاقه پیداکردچطورابرازاحساسات کنه که شماهم پذیراش باشین
من جواب برای سوالم می خوام
ye_dokhtare_tanha, سلام
راستش بنظر من در شرایط فعلی جامعه ما بهترین راه برای ابراز علاقه یه دختر به پسر استفاده از روش های غیر مستقیمه حتی اگه خیلی تابلو باشه اشکال نداره! فقط مهم اینه که هیچوقت مستقیما کلماتی نگی که ینی دوست دارم! اینجوری بعد از اینکه طرف بفهمه منظورتو اگه اونم مایل باشه مطمئن باش خودش اقدام میکنه و اینطوری ظاهرا همه چی رو اون شروع کرده و شما مجبور نیستی نگاهای محکوم کننده دیگران و حتی سرکوفت های احتمالی آینده اون آقا پسر رو تحمل کنی...
امیدوارم به عشقت برسی... فقط یه موضوع دیگه... درباره عشق قبل از اینکه خودت رو درگیر کنی حتما حتما حتما به همه جوانب فکر کن... به اینکه آیا انتخابت درسته و اینکه آیا از هر نظر احتمال اینکه آینده خوبی با هم داشته باشید وجود داره!؟ تناسبات در همه زمینه ها وجود داره یا نه!؟ اگه در این مرحله صرفا احساساتی عمل کنی دیر یا زود پشیمون میشی... با یه نگاه اجمالی به تاپیکای همین بخش متوجه میشی که چقدر تعداد افرادی که بخاطر بی توجهی ضربه خوردن زیاده... پس خودت و آیندت رو جدی بگیر و عاقلانه فکر کن دوست خوبم. _________________ خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی برام دعا کنین...
yeashegh جان،عزیزم مادختراتاکی بایدتوی خودمون بسوزیم
البته این پسرا واقعالیاقت عشق های ماروندارن ..فکرکن ماشب وروز توی خودمون براشون می سوزیم اما اوناراست راست برای خودشون می گردن
تقصیرخودمونه که اینقدرخودمونوضعیف نشون می دیم
هرمشجلی یه راه حلی داره وهرسوالی یک جوابی داره
من دنبال یه راه معقول ومنطقی برای ابرازاحساساتم هستم واگرم جواب نه بشنوم برخلاف نظرخیلی هااصلانمی شکنم ..ایطوری ازتوهم میام بیرون وتکلیفم باخودم مشخص میشه
این پسرافکرمی کنن ماجواب نه بشنویم خیلی می شکنیم میشیم ولی اتفاقاقوی ترهم می شیم
نطربدیدچیکارکنیم بتونیم به پسرابرازعلاقه کنیم..
من دنبال یه راه می گردم
naei1839 جان میشه یک روش غیرمستقیم مثال بزنی
راستش من تقریباهمه جوانبوسنجیدم..تاحدودی هم میشناسمش..ولی دیگه نمی خوام این موضوع یکطرفه باشه واگه جواب نه هست منم بی خیالش بشم ..منتهابه عنوان یه دخترنمی دونم چیکارکنم که طرف مقابل دچارسوتفاهم نشه
ye_dokhtare_tanha, میشه اول بگی ببینم این آقا رو در چه محیطی دیدی؟ ینی مثلا توی فامیل؟ دانشگاه؟ محیط کاری؟ قصدت اینه که اون آقا متوجه بشه که میتونه درباره ازدواج به تو فکر کنه؟ _________________ خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی برام دعا کنین...
ye-dokhtar-tanha سلام
من واقعا شما رو درک میکنم نه کار شما درسته ....... منم تو زندگی کاری کردم که الان دارم زجر میکشم .داستان من خیلی طولانیه فقط اینو میگم که اون دختر عاشق من بود منم دوستش داشتم ( ولی میگم عاشق نبودم چون به عشق اعتقاد ندارم) و من بی جنبه و خاک بر سر بهش جواب رد دادم..... ولی در صددم که اگه بشه دوباره بازم تلاش کنم شاید بتونم................ من نمیدونم چی بگم ولی واقعا طرز فکرتو رو قبول دارم اگه گفت نه شما از بلا تکلیفی خودتون در میان و عشقتون 1 طرفه نیست و بقول خودتون از توهم در میاد...... امید وارم به خواسته و خواسته هاتون برسید... التماس دعا.......
راستش رو بخواین اگه یکی به من ابراز علاقه کن من میشینم و راجع بهش فکر میکنم و اگه شرایطمون خوب بود میرم خواستگاری. طوری که انگار چیزی بهم نگفته و من پا پیش گذاشتم.
آدم باید انقدر جنبه داشته باشه که فکر اون رو هم بکنه.
نوع بیان علاقه طرف به من هم نباید سبک باشه. با متانت بیاد و با چند جمله ساده بهم بگه.
------------------------------------------------------------------
ببینین ریشه اینکه پسر باید اول ابراز علاقه کنه و ... تا حدودی ناشی از حس خودخواهی و غرور کاذب بعضی از دخترای جامعه هم بوده که الان به صورت عرف دراومده. قبلاً هم زیاد بحث کردم راجع به این چیزا.
بعضی از دخترا هستن که فکر میکنن پسر باید بیاد دست بوس و التماس کنه و اونا ناز کنن و عشوه بیان و با منت زن طرف بشن و کلی هم برای این کارشون کلاس بذارن. تفکرات زیادی در جامعه ما وجود داره که اشتباه هست اما همچنان داره ادامه پیدا میکنه.
شما هم اگه از یکی خوشت اومده اگه میدونی طرف جنبه داره میتونی بهش بگی وگرنه یک معتمد میتونه این کار رو بکنه و شما رو یه جوری به اون پیشنهاد بده برا ازدواج. البته مدت زمان نزدیک شدن اون معتمد به پسر و پیشنهاد دادن شما به عنوان یه مورد خوب برا ازدواج باید عادی(و شاید طولانی) باشه و طرف شک نکنه.
-------------------------------------------
در کل خود من کسی نیستم که اگه کسی بهم پیشنهاد داد آبرو ریزی راه بندازم یا با اولین دعوای زندگی سر کوفت بهش بزنم.
خیلی پیش اومده که میتونستم یه سوتی از یه نفر رو در زمانی که داره زیر آب من رو پیش دیگران میزنه لو بدم اما نکردم. چون انتقام به حساب میومده و من از انتقام خوشم نمیاد. _________________ دوری از دل، عزم دارم، راستین
توبه از عشقی که باشد بر زمین
روشن امّا، توبه ام خواهد شکست
مرگ باشد توبه ی گرگی چنین
دعوا داری؟تواول برو اخلاقتو درست کن بعد به من بگو من خودم هرکسی روبخوای برات میگیرم
توجه توجه
روش 0141
1=همه پسرا دنبال دختری میگردن که پاک باشه
2=اگه شما بری بگی عاشقتم پسرا60درصد فکرشون میره جاهای بدبدوقبول میکنن30درصدمیگن نه{جوگیرمیشن}10درصدهم قبول میکنن ولی وقتی رفتن سرخونه زندگی شک پیدا میکنن به خانومشون
با این تفاسیر چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟
خب معلومه بمونیمو نگاه کنیم
اول=جلوش سنگین باش منظورم وزنی نیست منظورم اخلاقی
یعنی سعی نکن دیدیش با خنده بلندو...نظرشو جلب کنی
نکته بسیار مهم ===
پسرا دوس دارن برای بدست اوردن عشقشون سختی بکشن شبا نخوابن هر چه سختی بیشتر عشقشون پایدار تر
دوم=اصلا مستقیم بهش ابراز علاقه نکن چوووووون بزرگترین اشتباه زندگیتو کردی حتی اگه اونم عاشقت باشه بعد یه مدت بهت شک میکنه که شاید این دختربه کسای دیگم ابراز عشق کرده پس نتیجه میگیره دختر خوبی نیست
رسیدم به اصل مطلب
دخترا اگه پسری بود که با دخترا رابطه داشت اونو ولش کنین ارزش عاشق شدن نداره
اگه پسر خوبی بود وسالم کاری نداره مخشو زدن
اول بایدباچشماتون نظرشو جلب کنین پسرا با چشمشون عاشق میشن
دوم که خیلی مهمه یک خانم باشیدوشیطونی ممنوع{سنگین باشید}
خلاصه اگه تونستی باچشمات مخشو بزنی همه چیز حله
قدم دوم اینه که با یه دست پیش بکشی با یه دست پس بزنی
فقط بی محلی نکنی طرف بپره
یعنی یه چند هفته ای سرکارش بزار تا خوابو از چشاش بگیری فکرو ذکرش بشی تو
بعد چند هفته بیشتر بهش نخ بده طوری که بفهمه تو هم ازاون خوشت میاد
اگه بچه زرنگی باشه میاد جلو
اگه نه باید بیشتر تر نخ بدی تا بیاد جلو چووووون پسره میترسه بیاد جلو بعد جواب نه بشنوه ضایع بشه پس ناامید نشین که جلو نمیاد مطمئن باشین دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره
وقتی جلواومد همون لحظه نگین قبوله قبوله نه هم نگین که شاید بپره
بازم سرکارش بزارین
چون هرچه فاصله رسیدن به شما بیشتر عشق پسرا هم بیشتر میشه
وبعد یه مدت جواب بله رو بدین
این روشی که من گفتم فقط واسه اونایی که قصد ازدواج دارن _________________ بچه بودم به خودم می گفتم کی میشه منم بزرگ شم
ولی حالا
بزرگ شدم به خودم میگم کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم
100 درصد با نظر 0141 موافقم همین شیوه رو پیش بگیر موفق باشی _________________ سفری میباید
سفری بی همراه
گم شدن تا ته تنهایی محض
ساز من با من گفت هر کجا لرزیدی ! از سفر ترسیدی !
تو بگو از ته دل من خدا را دارم
ye_dokhtare_tanha, سلام.من خودمم یکی رو که نمیدونم چه حسی بهم داره دوس دارم و چن تا دخترم میشناسم که اینجورین.منم دلم میخواد بفهمم از چه راهی و با چه رفتارایی از طرف پسر میشه فهمید به ادم علاقه داره یا نه؟اما تا حالا راهی پیدا نکردم.ببین عزیزم دوست من اینکارو کرد 1بار و فهمیدیم که پسرا جنبشو ندارن ن ن ن .به صورت غیرمستقیم از یه واسطه ی مطمین بخواین که نظر اون پسرو راجع به ازدواج و شما بپرسه.اگه نظرش خوب بود و قصد ازدواج هم داشت شما رو پیشنهاد بدن بهش اما قبل از همه ی اینکارا قشنگ بررسی کن ببین طرفت جنبه داره یا نه. دوست من به بهترین و سر به زیرترین پسر کلاس که همه به سرش قسم میخوردن اعم از استاد و دانشجو از طریق یه واسطه ابراز علاقه کرد طرفم قبول کرد اما اونقد برا این بیچاره شرط گذاشت که پشیمون شد دوستم و بعد این قضیه ما خیلی تحقیق کردیم دیدم طرف خیلی بی جنبه و ظاهرسازه. اکثر پسرا دوس دارن التماس دخترا رو بکنن و دوس ندارن دختر پیشقدم شه.به هرحال خیلی تو انتخابت دقت کن.سوالای naei1839, رو هم جواب بده تا بیشتر هم راهنماییت کنیم.و اینکه ایا تا حالا از طرف اون پسر رفتاری دیدی که امیدوارت کنه و فک کنی اونم بهت علاقه داره؟ _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 33, 34, 35بعدی
صفحه 1 از 35
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم