سلام من برای ازدواج با مشکل مواجه شدم نمی تونم تصمیم بگیرم نمی دونم چیکار کنم و با این اوصاف می ترسم یکی یکی فرصت های ازدواجم را از دست بدم برای بهتر شناختن خودم و خواسته هایم و همچنین فردی که همکفو خودم باشد احتیاج به یک مشاور خوب و با تجربه دارم اگر در این سایت امکان مشاوره از طریق چت با مشاورین مجرب وجود دارد لطفا وقتی را به من بدهید تا در مورد مشکلم صحبت کنم ممنونم
این مطلب آخرین بار توسط yasijon در پنجشنبه 1 دی 1390 - 21:16 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
سلام
شاخصهای زندگی خوب را بنویس و برای هریک عددی بعنوان امتیاز مشخص کنید و همین امتیاز ها را از خواستگارت بخواه که بدون اینکه امتیازات شمارا ببیند تعیین کند آنگاه آنها را با هم مقایسه کنید که تصمیم گیری را آسان می نماید!
از سوالات ازدواج الکتروسنتی همین سایت استفاده نمایید!
اول اینکه شاخص ها یا معیارهای خودتو تعیین کن. و اونها رو الویت بندی و امتیاز بده .بعد اونهایی که تو الویت بالاتری قرار دارند رو بیشتر روشون تکیه کن. و بقیه رو اگه میدونی زیاد مهم نیستند کوتاه بیا ازشون و خیلی هم تو اون معیارهایی که تو درجات اخر هستند وسواس نشون نده .چون هرچی بیشتر وسواس به خرج بدی بدتر میشه.
همیشه تحقیقات جامع و کامل رو در مورد خواستگار باید به جا اورد از هر روشی که برات امکان هست.
سعی کن ی سری سولهایی که میدونی برات مهمه رو بنویسی و نگهشون داری تا وقتی خواستگار داری با این سوالات بیشتر طرفت رو بشناسی .
سولات کلی رو جلسه اول بپرس ولی برای جلسات بدی وارد جزییات بشو و مسایل ریز رو هم در نظر بگیر
حرفام عین حرفای اقای دکتر شد
بعد دقیقا" تو کدوم قسمت تردید و وسواس به خرج میدی؟ بیشتر توضیح بده ؟ _________________ جهان در حسرت آيينه مانده ست
گرفتار غمي ديرينه مانده ست
شب سردي ست بي تو بودن ما
بگو تا صبح چند آدينه مانده ست؟
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم