تاریخ: سهشنبه 6 دی 1390 - 12:26 عنوان: من چطور عوض شم؟
هروز بیشتر از روز پیش داغونم فک اینکه چکاره شم کلن خط زدم چرا؟
چون باوجود این دوس دارم درس بخونم باسوادشم نمیتونم درسام افتضاحن من ترم 5م تاحالا 3 ترم مشروط و 2ترم متوالی مشروط شدم فکرش را بکن از همون ترم اول مشروطی
سردرد دارم درس موقع درس خوندن و در کل خونه مون پر سرو صداس فک نکنین اهل بیرون رفتن واینام یا دوست پسربازی
من واقعن دوس دارم بخونم ولی وضعم بده گاهی میگم ترک تحصیل ولی خونواده ام را نامید میکنم گاهی میگم از اول کنکور بدم ولی من واقعن هزینه شو ندارم تاحالاش...
میگم نه خوب درستو مث آدم بخون ولی من نه آدمم نه میتونم نه به رشته م علاقه دارم(شاید چون مشروطم)نه دوسدارم با کارنامه افتضاع دانشگام زندگی کنم
میشه راهنمایم کنین؟
عزیزم منم همین بودم کل مدت دبیرستان بیرون میرفتمو...ولی یهو تصمیم گزفتم عوض شم اولاش خیلی برام سخت بود درس بخونم ولی عادت کردم باید به خودت سختی بدی تا عادت کنی
دوست خوبم خواستن توانستن است .اگه واقعا بخوای میتونی.من اگه داستان خودم برات بگم هنگ میکنی که من با وجود چه شرایط هایی اما تونستم و خداروشکر الانم در وضعیت خوبی به سر میبرم.من دانشجوی ترم 3 کارشناشی ام البته کاردانی به کارشناسی ترم بعد انشالا به یاری خدا فارغ التحصیل میشم .من تجربه ای که واست میگم واسه دوران کاردانیم است که مثل شما 3ترم متوالی مشروط شدم که حتی منجر به اخراج شدنم در دانشگاه هم شد اما خدارو شکر این افتضا اتفاق نیوفتادو خدا کمکم کرد البته ناگفته نماند که مشروطی من در ترم اول به خاطر شیطنتام ولی ترم دوم و سوم به خاطر از دست دادن یکی از عزیزانم بود اما خداروشکر زمانی که کاردانی ام تمام شد با ی تصمیم قاطع و با این فک که باید گذشته را جبران کنم واسه کارشناسی خوندم و بازم خداروشکر با رتبه ی1000 کارشناسی ام قبول شدم وهمونطوری که گفتم الانم ترم 3 کارشناسی ام.اینارو گفتم واسه اینکه بدونی خواستن توانستن است پس اول سعی کن ارادت و اعتماد به نفست بالا ببری ببخشید اگه زیاد شد. به امید روزای خوب پیشرویت _________________ کوه به کوه نمیرسه ولی ادم به ادم میرسه!!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم