مهریه حتما سکه . از 114 تا 500 خوبه _________________ آبنبات http://www.abnabat.com
سایتی برای سرگرمی .با امکان ایجاد تاپیک عمومی و خصوصی: خانوادگی.دوستانه ...
سومین مسابقه آبنبات همراه با جایزه شروع شد
سکه.100-500 تا بسته توان مالی پسر و توافق طرفین وطوری که هم دختر و پسر و هم خونواده هاشون راضی باشن. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
sara5, توافقی و بسته به شرایط دو طرف
ولی هرچی شد حتماً باید هردوشون از ته دل راضی باشن _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ...
Industrial_Engineer, تو راست می گی داداش اینا اصلاً انصاف ندارن
ولی یه سؤال شما چی دارین وقتی شوما و همجنسانتون اون تاپیکو تو زناشویی می زنید ........ _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ...
من به دوستان خوبم توصیه میکنم بیشتر از 110 تا عمرا قبول نکنید...
من خودم 2 بار همه چیز خوب پیش میرفت ولی به خاطر همین مهریه ی بالا قبول نکردم و زیر بار حرف غیر منطقی نرفتم و همه چیز را همونجا تموم کردم...
خودتون را بدبخت نکنید! فکر نکنید اگر با این ازدواج نکنید آخرین دختر روی زمین هست و دیگه دختری نمونده و باید تا آخر عمر تنها باشید! از هول حلیم نیفتید تو دیگ!
marde_bi_asas, حرفات خیلی خوب بود کار درست رو شما کردی نه این پسرای بی عرضه کلابردار که اولش قبول می کنن بعد خودشونم می مونن توش
فقط برادر یه نکته فنی هلیم درسته نه حلیم _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ...
sara5,
اومدی دوباره؟؟؟؟؟؟
خوب کردی منم گفتم کسی که معتاد اینجا شد نمیتونه ترک کنه
مهریه هم کی داده کی گرفته
خداییش من قصدم اینه که مهریه همسر آیندم رو بهش بدم . نمیگم کم باشه ها ولی طوری باشه که من بتونم پرداختش منم فکر کنم 114 تا . هم کم نیست هم زیاد قابل پرداخت هم هست یعنی بعد از 30 سالی کار کردن و هیچی نخوردن میشه پرداختش کرد _________________ منمشتعلعشقحسینمچکنم.
سارا جان سلام این حرفی رو که میزنم شعار نیست من میگم ارزش زن به سکه و پول و ملک و طلا نیست ارزش زن خیلی بالاتره من که میگم به وحدانیت الله فقط یکی زیرا اگه قرار باشه کسی مهریه نده همون یکیش رو هم نمیده من فکر میکنم که ارزش زن با این کار بالا میره بازم هر کی یه عقیده ای داره یه نفر گفت فرداش شوهرت میفرستدت خونه منم گفتم چرا فکر نمیکنی با این کار قلبشو میدزدم به هر حال من فقط یکی به نام الله
_________________ هروقت که وجودخدا باورت شد . خداهم یه نقطه میذاره زیر باورت و یاورت میشه .
hasti1986i, ایول چه خوب خیلی خوبه
از همه ممنون به خاطر نظراتشون
من با توجه به دخترای فامیل وخواهر خودم ووضع مالی طرف واخلاقش وخونوادش و انصاف خودم
150تا 300تا بود که دیدم همه کم میگین
منم کوتاه اومدم100تا250تاش کردم
البته اگه عاشق طرف باشم یه دونشم دلم نمیاد بخوام
بعد اونایی که میگن1300تولدم خیلی ازشون بدم میاد
پسراا بنده خداها گناه دارن
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5بعدی
صفحه 1 از 5
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم