| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
ahmadhh
فعال

عضو شده در: 26 آذر 1390

: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 11:59 عنوان: توهين به ولي فقيه |
|
|
سلام
در راستاي حتك حرمت به ساحت مقدس ولي فقيه و مجلس خبرگان و فقيهان و مجلس شوراي اسلامي و درك مردم در برنامه پارك ملت توسط عماد افروغ و سكوت مجري برنامه، ولايتمداران غيرتمند،اعتراض خود را با ارسال مرگ بر ضد ولايت فقيه به شماره 20000120 اعلام نماييد تا اعلام گردد مردم وحاميان دين و ولايت بيدارند
مديران محترم بحث سياسي نيست بلكه اطلاع رساني است پس لطف كنيد به مشاوره اعتقادي انتقال ندهيد تا اينجا همه ببينند
يا علي
بحث كاملا اشتباه و رد سخنان مقام معظم رهبري بود و اول برنامه وقتي مجري ميگه شما فك ميكنيد چرا اينطوري شد گفت به خاطر بي تدبيري( رهبري خودش شخصا مورد رو تاييد كرد)
ايشون گفتن مجلس در راس امور نيست(ولي رهبري فرمود هست)
ايشان گفتن اگر امام بود نميگفت مجلس در راس اموره!!!(قبلا امام گفت هست و الانم اقا گفتن هست)
علما و رهبري اعلام كردن كه ما مردم سالاري ديني داريم(((اما اين اقا گفت ايشون مشروعيتش رو برده زير سوال((كنايه به مقام رهبري))
ايشون ميگن اين مردم سالاري ديني حق مردم رو ميگيره و تكليفش ميكنه( در صورتي كه اين سفسطست ) مردم حق دارن در كنار دين( Human rights) كه خلاف حكم مراجع است،
ايشون مقصر رو خبرگان رهبري خواندند كه .... اما ايشون نمدونه مجلس خبرگان مجلس فقه رهبري هست نه اقتصادي !!!!
بلكه اين وظيفه مجلس است كه اينجا سوالست اقاي افروغ تو خود چه كار كردي كه از فقيهان خبرگان ايراد بگيري؟؟ زماني ايراد وارده كه بگه من تو مجلس همچين كاري كردم اما.....( پس حرفش فقط نقد يك طرفه بوده)
ايشون ميگن چرا از يك طرف فقها در حكم حكوت كاري نميكنن(سخنراني رهبري در ارديبهشت)و از يك طرف ميگه در انتخاب اعضا كسي دخيل نيست( يعني حكومت تعين ميكنه))در صورتي كه اقايان ايكس كه ضد ولايت و رهبرين تو اون مجلس نشستن و طرفدارم دارن!!!
و اين كه ايشون فرمودند جمله بالارا با تمسخر كه از يك طرف فلان ميكنيد و ازطرفي ديگه فلان سخنراني ايت الله خامنه اي در ارديبهشت امسال با روحانيون بود كه اقا فرمود بريد درس خارج از فقه بزاريد كه........ را.......
ايشوون نميدانند كه ولي فقيه وظايف مخصوص و خاص خودش را دارد از همان اولين ولي فقيه تا٦١ ولي
ايشان مصلحت انديشي حكومت كه وظيفه اصلي ولي فقيه يا همان حاكم شرع را كه نه تنها معصومين و بلكه از اولين ولي فقيه يعني ابن قولوَيه رد كردند(نمونه معصومش:صلح امام حسن و امدن امام رضا و حدود ٣٠ نفر از خواهر و برادرانشان كه مصلحت انديشي بود و نمونه شبه معصومش هم ايت الله بروجردي ٥٩ همين ولي فقيه در مخالفت با جنگ چريكي نواب صفوي بود) كه اقاي افروغ اشكارا ائمه و فقها و وليان وفقيه را زير سوال برد
كه رسما تمام مراجع انتقاد از ائمه را حرام و گناه خواندند مگر سوالي باشد
و مراجع نيز انتقاد از ولايت فقيه را(نه ولي فقيه) حرام اعلام كردند اما ايشان ان حكم را هم زير سوال برد بعد ميگه توبرنامه كه كارشناسه!!!
اصلا گذشته ملاك نيست(ابوبكر عمر شمر و ....... و اقاياني كه زير پرچم امام بودن و بعد الان با منافقان هستند رو هم يادتان بياوريد
ودراخر بحث اينجاست زماني بايد اين اقا انتقاد كند كه يك كارشناسه ديگر هم پيشش باشد تا نقد ها و شبهه هاي اين اقا رو پاسخ دهد نه اينكه شبكه عمومي كه ميليون هاپاش نشستن كسي يك طرفه بشينه نقد كنه
- ایشان تاکید داشتند از کلمه حاکمیت که نمادش ولی فقیه است استفاده کند و اشاره ای به دولت یا قوا ننمودند.
۲- دیکتاتور نشان دادن حاکمیت فعلی در جامعه و اعلام اینکه اگر کسی بگوید فضای جامعه باز است و می شود نقادی کرد این طنزی بیش نیست .
۳- با آوردن روایاتی از امیرالمومنین و سخنانی از امام (ره) سعی داشتند این مطلب را القاء نمایند که شرایط آن بزرگواران شرایط نقادی و شرایط فعلی شرایط دیکتاتوری است.
۴ – ایشان از مراجع عظام میخواهند که رهبری را نسبت به نظرات فقهی و حکومتی اش مورد سوال و نقد قرار دهند.
۵ - افروغ در ادامه با تردید افکنی نسبت به نحوه اداره حاکمیت گفت مردم و علما باید اطمینان پیدا کنند که جامعه بصورت فقهی اداره می شود .
۶ - ایشان از حوزه های علمیه می خواهند مانند قبل از انقلاب در مقابل حاکمیت باستند ( غافل از اینکه حاکمیت قبل از انقلاب حاکمیت طاقوت بود و حاکمیت فعلی حاکمیت ولی فقیه عادل است ) .
۷ – ایشان اعلام می کند اگر مردم رهبری را نخواهند رهبر مشروعیتش را از دست می دهد(غافل از آنکه مشروعیت دست خداست و مقبولیت را مردم تعیین می کنند مانند عصر امیرالمومنین با آنکه مردم مقبولیت را به علی (علیه السلام) ندادند ولی مشروعیت امام باقی بود) .
۸ - ایشان ساختار خبرگان رهبری را مورد انتقاد قرار داده و می گوید چون سیاست مدار و اقتصاد دانی در میان آنان نیست پس نمی توانند به این ابعاد رهبری نظارت کنند و رهبری را مورد نقد قرار دهند ( غافل از آنکه فقهای خبرگان رهبری از علمای بلاد بوده و کسانی می باشند که اقتصاد اسلامی را آشنا بوده و سیاست را نه در کتابهای درسی بلکه در کوران حوادث انقلاب از دهه چهل تا کنون فرا گرفته اند).
۹ - افروغ در پایان اعلام می کند اگر نظارت بر کسی نباشد به دیکتاتوری و انحراف کشیده می شود ( وی با زیرکی تمام با توجه به مقدمه بالا که گفته است خبرگان رهبری نمی تواند نظارت بکند و ابزار نظارتی را در دست ندارد رهبری معظم انقلاب را دیکتاتور و فرار کننده از نقد نشان می دهد). و تعجب این است که تمام این مدت آقای شهیدی مجری برنامه فقط به سخنان وی گوش می داد و تائید می نمود !!! _________________ چه كسي ناموسش رابراي زنادعوت ميكند؟
http://qalameson.org/ftopict-21387.html
شورعاشقانه براي امثال من گنه كار
http://www.qalameson.org/ftopict-22236.html
این مطلب آخرین بار توسط ahmadhh در چهارشنبه 28 دی 1390 - 18:06 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|
| |
| تشکرها از این تاپیک |
| ahmadhh از این تاپیک تشکر میکنم |
saber53
مدير بازنشسته

عضو شده در: 30 مرداد 1389
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 12:35 عنوان: |
|
|
مرگ بر ضد ولایت فقیه
(توهين به اشخاص ممنوع! مديريت سايت)
 |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
ahmadhh
فعال

|
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
Clear_Clear
نيمه فعال

عضو شده در: 7 دی 1390
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 12:43 عنوان: |
|
|
saber53, وااااي خدااااا ضاااااااااااايع.مردم از خنده!
 |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
Rzv
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 1 اسفند 1389
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 12:45 عنوان: |
|
|
جریان چیه؟ _________________ تو پايان هر جست و جوي مني... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
aarezu
فعال قلم صنع

عضو شده در: 7 تیر 1390

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 13:14 عنوان: |
|
|
ahmadhh, من نديدم مگه چي گفته ؟
عماد افروغ كه آدم خوبي بود من ازش خوشم ميومد شهيدي فردم همين طور ديشبم كه برنامه شون درباره ولايت فقيه و مردم سالاري ديني بود!!! البته من درست نديدما _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
AnOoOoSHe
فعال قلم صنع

عضو شده در: 1 دی 1390
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 13:19 عنوان: |
|
|
 _________________ خدایا....
ما را ببخش به خاطر همه ی درهایی که زدیم و
هیچ کدام
خانه ی تو نبود... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
l8026070
مدیر سایت

عضو شده در: 30 اردیبهشت 1386

: 36 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 13:22 عنوان: |
|
|
با سلام
بنده برنامه را ديدم. حرف ها کمي تند بود اما واقعي بود. البته بهتر بود در يک برنامه کارشناسي مثلا در شبکه چهار که متخصصين پاي کار هستند اين مطالب ارائه مي شد نه يک برنامه عمومي.
اما در هر صورت: مرگ بر ضد ولايت فقيه.
لازم به ذکر است بنده نه دکتر افروغ و نه جناب شهيدي فر را ضد ولي فقيه مي دانم. _________________ لطفا حتما فارسي بنويسيد.
قوانين مهم سايت: http://www.qalameson.org/ftopict-24.html
قوانين مشاوره جنسي: http://www.qalameson.org/ftopict-426.html
admin@qalameson.org |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
Rzv
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 1 اسفند 1389
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 13:24 عنوان: |
|
|
اگر منظورتون این متن است
بله به لحاظ فلسفی حق و تکلیف با هم هستند و من منکر آن نیستم، ولی وقتی امام علی (ع) میفرمایند مرا بر شما حقی است و شما را بر من حقی، حق من بر شما این است که از من اطاعت کنید و در نهان و آشکار مرا نصحیت کنید، یا میفرمایند با من مثل جبابره سخن مگویید، من کسی نیستم که خودم را عاری از خطا بدانم، اینها چیست؟
معصوم این را میگوید: ببینید، من بحثم تعامل است، بحثم مشارکت است، بحثم چرخه دیالیتیک بین عرصه رسمی و عرصه مدنی و عرصه اجتماعی است. بحثم تقویت نهادهای نقاد و نهادهای ناظر است که بخشی از آن روشنفکران، بخشی از آن عالمان و بخشی از آن مردم عادی هستند. امام (ره) قریب به مضمون میفرمایند اگر احدی از آحاد جامعه بخواهد رهبر را استیضاح کند، حق دارد و رهبر باید پاسخ بگوید و اگر پاسخی نداشت خودبهخود معزول است. (صحیفه امام، ج5، ص 409)
ما باید مکانیزمها را سامان دهیم، نه اینکه روزبهروز آن را محدودتر کنیم. روزبهروز احساس میکنم که نظام قیّمی (قیّم مآبانه) بر نظام وکالتی میچربد و این یک خطر است و باید فکری کرد.
---------
باید عرض کنم ایشون با دلیل و برهان حرفشونو گفتند مشکلی می بینید عنوان کنید _________________ تو پايان هر جست و جوي مني...
این مطلب آخرین بار توسط Rzv در چهارشنبه 28 دی 1390 - 17:52 ، و در مجموع 6 بار ویرایش شده است. |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
l8026070
مدیر سایت

عضو شده در: 30 اردیبهشت 1386

: 36 [وضعيت كاربر:آفلاین]
|
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
aarezu
فعال قلم صنع

عضو شده در: 7 تیر 1390

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 13:36 عنوان: |
|
|
ahmadhh, منم با آقاي لاجوردي موافقم ما نبايد انقدر افراطي عمل كنيم اصلا مگه يادت نيست وقتي تو ديدار دانشجوها با آقا يكيشون انتقاد آقا ازش تعريف كرد و گفت من آمادگي هر انتقادي رو دارم درحالي كه همه مي گفتند الان اين پسره رو زنده نمي ذارن
خود من با اينكه آقا رو خيلي دوست دارم و بهش تعصب دارم ولي يه سري سؤال و شبهه هم دارم _________________ ممد چه خوب که نیستی ببینی شهر " آزاد" گشته ... !!
و خون یارانت ... |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
mbayat
دوست دار قلم صنع

عضو شده در: 24 خرداد 1389
|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 14:19 عنوان: |
|
|
اول مرگ بر ضد ولایت فقیه
دوم:
حواشی حضور عماد افروغ در "پارک ملت"
اظهارات افروغ به هر دلیلی مورد انتقاد برخی افراد و رسانه ها قرار گرفت که البته طبیعی بود. اما در مواردی نیز این نقد ها جای خود را به واکنش های تند و عصبی و غیرمنصفانه داد که فارغ از ماجرای افروغ، رویه شدن چنین برخورد هائی نگران کننده است. انتقادها به حدی رسید که در گوشه و کنار برخی از تجمعات اعتراضی در مقابل درب این سازمان و آن نهاد و این خانه و آن مجلس خبر می دادند.
جهان: عماد افروغ جامعه شناس و نماینده مجلس هفتم، دوشنبه شب مهمان برنامه پارک ملت در شبکه اول سیمای ملی بود.افروغ در این برنامه به نکاتی درباره وضعیت نقد و انتقاد در جامعه، میزان نظارت پذیری حاکمیت، شرایط روشنفکری در کشور، نقش نظارتی حوزه های علمیه، حضور افراد موضوع شناس در مجلس خبرگان و اولویت حقیقت بر مصلحت و مواردی از این دست پرداخت.
اظهارات افروغ به هر دلیلی مورد انتقاد برخی افراد و رسانه ها قرار گرفت که البته طبیعی بود. اما در مواردی نیز این نقد ها جای خود را به واکنش های تند و عصبی و غیرمنصفانه داد که فارغ از ماجرای افروغ، رویه شدن چنین برخورد هائی نگران کننده است. انتقادها به حدی رسید که در گوشه و کنار برخی از تجمعات اعتراضی در مقابل درب این سازمان و آن نهاد و این خانه و آن مجلس خبر می دادند.
آنچه گذشت نیازمند چند نکته قابل تذکر دارد.
۱- عماد افروغ سابقه روشنی دارد. جامعه شناسی که سالها در حوزه تئوری پردازی و نقد سیاست بدور از هرگونه مصلحت سنجی های معطوف به قدرت، فعال بوده است و از این حیث از مردان نشان دار و مرجع جریانات دانشجوئی و گروه های عدالتخواه و رسانه های متدین و مذهبی بوده است.
افروغ جامعه شناس و سیاست شناس و متفکری است که با نظام فکری روشن و منسجم در حوزه های مختلف، ضمن تاکید بر فقه اسلامی و جامعه مبتنی بر ولایت فقیه و مدل های بومی، علیه اسلامی سازی سرمایه داری، ماکیاولیسم مذهبی، کاسبان و دلالان سیاسی، مصلحت اندیشان قدرت طلب، هذیان گوئی مرتجعین و ویژه خواری خناسان نوشته و مصاحبه کرده وسخنها گفته است.
سابقه عدالتخواهی و مبارزاتی افروغ در دوره های مختلف کاملا روشن است. در دوران اصلاحات که برخی مدعیان امروز بیشترین افتخارشان بولتن نویسی در اتاق های زیر شیروانی است، افروغ در میانه میدان بوده است. عملکردش در ایام فتنه روشن است و مصاحبه های روشنگرانه وی با رسانه ها موجود است. وی جز اولین کسانی بود که ماهیت منافقانه جریان انحرافی متصل به قدرت را شناخت و معرفی کرد و هشدار داد که این جریان روزی در مقابل ولایت فقیه نیز خواهد ایستاد که ایستاد. هشدار افروغ از این رخنه انحرافی زمانی بود که برخی برای یاری رساندن به این جریان از هم سبقت می گرفتند و بر این خوش خدمتی شان می بالیدند.
این سابقه روشن و درخشان حضور وی در عرصه های سیاسی به معنای عاری از خطا و اشکال بودن نیست. سخنان روز دوشنبه اش نیز قابل نقد و بررسی است که تاکید افروغ نیز بر شکل گیری همین فضای روشنگرانه و انتقادی است. اما باید میان نقد وبی انصافی و فحاشی و عقده گشائی فرق قائل شد.
۲- سخنان دوشنبه شب افروغ فارغ از هر گونه ارزیابی، یک اظهار نظر است. نظراتی که بارها نیز از سوی او و دیگر کارشناسان سیاسی و فرهنگی و فقهی و غیره گفته شده است. اینکه چه میزان از این سخنان درست و چه بخشی قابل نقد است بماند برای اهلش. مهم این است که نظر متفاوت شنیدن را باید تمرین کرد. این همان چیزی است که رهبر انقلاب بارها در دیدار با دانشجویان و فعالان و متولیان فرهنگی درخواست کرده است. کسانی که با تنگ نظری اجازه طرح نظرات جدید و متفاوت را حتی به دوستداران انقلاب نمی دهند، بزرگترین مانع راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی در کشور هستند. اظهارات افروغ مانند هر اظهارنظر دیگری می تواند مورد نقد عالمانه قرار گیرد. و البته نقد سازنده و دلسوزانه، بدور از تنگ نظری و هیاهو و سرو صدا و یقه دریدن است.
برخی آگاهانه یا نابخردانه چنان فضای نقد و انتقاد را آلوده و استرس زا کرده اند که هر کس بخواهد قلمی زند و سخنی گوید مجبور است اول بر قانون اساسی و محتوای آن قسم بخورد و از سابقه انقلابی خود بگوید تا نکند باعث سوء تفاهم شود.
۳- اینکه صداو سیما سراغ طرح چنین موضوعاتی می رود حتما قابل تقدیراست . از این حیث باید به رسانه ملی دست مریزاد گفت. اما انتخاب برنامه مناسب برای طرح چنین موضوعاتی بسیار با اهمیت است. جای طرح این مسائل حتما در پارک ملت نیست.رسانه ملی می توانست در برنامه ای مرتبط و با حضور دیدگاه های متفاوت، موثرتر عمل کند. چه آنکه شب گذشته نیز از استاد واعظی دعوت کرد تا از ولایت فقیه و حکومت اسلامی بگوید که حکم این نیز همان است.
۴- جریان افراطی و سطحی وجود دارد که زیست سیاسی خود را در تخریب و حذف دیگران می بیند. این جریان که ناکارامدی تحلیلی و علمی و اجرائی خود را پشت "داد و فریاد و هیاهو" پنهان کرده است تلاش می کند همه نیروهای انقلاب را به هر بهانه ای ضد انقلاب و ضد ولایت فقیه و فتنه گر و غیره معرفی کند. رد پای این جریان را می توان در همه تندروی و افراط گری های ماههای گذشته که بارها نیز از سوی دلسوزان نظام مورد انتقاد قرار گرفته است مشاهده کرد. طبیعی است که برای این گروه حرف و متن و نظریه و غیره مهم نیست. غرض بهانه ای برای حذف آدم ها است. این جریان اگر بهانه ای برای حذف گروه های مقابل خود پیدا نکند به جان دوستانش می افتد. و صد البته در این بین جوانان هوشیاری وجود دارند که گوش به فرمان ولی شان، نه اهل تند روی اند و نه مماشات. _________________ دیگران برای خوابیدن قصه می گویند،ما قصه خود را می گوییم که دیگران بیدار شوند . . . |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
| |
ahmadhh
فعال

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 14:35 عنوان: |
|
|
aarezu, l8026070, Rzv, AnOoOoSHe, ahmadhh, mbayat, l8026070, سلام
بحث كاملا اشتباه و رد سخنان مقام معظم رهبري بود و اول برنامه وقتي مجري ميگه شما فك ميكنيد چرا اينطوري شد گفت به خاطر بي تدبيري( رهبري خودش شخصا مورد رو تاييد كرد)
ايشون گفتن مجلس در راس امور نيست(ولي رهبري فرمود هست)
ايشان گفتن اگر امام بود نميگفت مجلس در راس اموره!!!(قبلا امام گفت هست و الانم اقا گفتن هست)
علما و رهبري اعلام كردن كه ما مردم سالاري ديني داريم(((اما اين اقا گفت ايشون مشروعيتش رو برده زير سوال((كنايه به مقام رهبري))
ايشون ميگن اين مردم سالاري ديني حق مردم رو ميگيره و تكليفش ميكنه( در صورتي كه اين سفسطست ) مردم حق دارن در كنار دين( Human rights) كه خلاف حكم مراجع است،
ايشون مقصر رو خبرگان رهبري خواندند كه .... اما ايشون نمدونه مجلس خبرگان مجلس فقه رهبري هست نه اقتصادي !!!!
بلكه اين وظيفه مجلس است كه اينجا سوالست اقاي افروغ تو خود چه كار كردي كه از فقيهان خبرگان ايراد بگيري؟؟ زماني ايراد وارده كه بگه من تو مجلس همچين كاري كردم اما.....( پس حرفش فقط نقد يك طرفه بوده)
ايشون ميگن چرا از يك طرف فقها در حكم حكوت كاري نميكنن(سخنراني رهبري در ارديبهشت)و از يك طرف ميگه در انتخاب اعضا كسي دخيل نيست( يعني حكومت تعين ميكنه))در صورتي كه اقايان ايكس كه ضد ولايت و رهبرين تو اون مجلس نشستن و طرفدارم دارن!!!
و اين كه ايشون فرمودند جمله بالارا با تمسخر كه از يك طرف فلان ميكنيد و ازطرفي ديگه فلان سخنراني ايت الله خامنه اي در ارديبهشت امسال با روحانيون بود كه اقا فرمود بريد درس خارج از فقه بزاريد كه........ را.......
ايشوون نميدانند كه ولي فقيه وظايف مخصوص و خاص خودش را دارد از همان اولين ولي فقيه تا٦١ ولي
ايشان مصلحت انديشي حكومت كه وظيفه اصلي ولي فقيه يا همان حاكم شرع را كه نه تنها معصومين و بلكه از اولين ولي فقيه يعني ابن قولوَيه رد كردند(نمونه معصومش:صلح امام حسن و امدن امام رضا و حدود ٣٠ نفر از خواهر و برادرانشان كه مصلحت انديشي بود و نمونه شبه معصومش هم ايت الله بروجردي ٥٩ همين ولي فقيه در مخالفت با جنگ چريكي نواب صفوي بود) كه اقاي افروغ اشكارا ائمه و فقها و وليان وفقيه را زير سوال برد
كه رسما تمام مراجع انتقاد از ائمه را حرام و گناه خواندند مگر سوالي باشد
و مراجع نيز انتقاد از ولايت فقيه را(نه ولي فقيه) حرام اعلام كردند اما ايشان ان حكم را هم زير سوال برد بعد ميگه توبرنامه كه كارشناسه!!!
mbayat, اصلا گذشته ملاك نيست(ابوبكر عمر شمر و ....... و اقاياني كه زير پرچم امام بودن و بعد الان با منافقان هستند رو هم يادتان بياوريد
ودراخر بحث اينجاست زماني بايد اين اقا انتقاد كند كه يك كارشناسه ديگر هم پيشش باشد تا نقد ها و شبهه هاي اين اقا رو پاسخ دهد نه اينكه شبكه عمومي كه ميليون هاپاش نشستن كسي يك طرفه بشينه نقد كنه _________________ چه كسي ناموسش رابراي زنادعوت ميكند؟
http://qalameson.org/ftopict-21387.html
شورعاشقانه براي امثال من گنه كار
http://www.qalameson.org/ftopict-22236.html |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
darvish_hosein
فعال

عضو شده در: 18 شهریور 1390

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 15:04 عنوان: |
|
|
این صحبتهایی که ایشون کرده نقد ولایت فقیه بوده نه توهین به ولی فقیه ؛ در ثانی ولی فقیه معصوم نیست و صد البته اشتباهاتی دارد و اشتباهاتی هم مرتکب شده است ولی چرا به این اشتباهات در رسانه های جمعی پرداخته نمیشود جای سوال دارد ؛
رفتار بعضی از اعضا من رو یاد شعبون بی مخ میندازه _________________ گاهی فراموشم میکنی ؛ رها میشوم میان روسپی ها
گاهی یادم میکنی ؛ شناور میشوم میان خاطره ها
(شعر از arteshbod ) |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
darvish_hosein
فعال

عضو شده در: 18 شهریور 1390

|
تاریخ: چهارشنبه 28 دی 1390 - 15:07 عنوان: |
|
|
ahmadhh, در مورد مجلس خبرگان هم باید عرض کنم طبق تئوری ولایت فقیه خود اعضای مجلس خبرگان تحت ولایت ولی فقیه هستند وحقی برای نظارت یا عزل ایشان ندارند ؛ آنچه در قانون اساسی به عنوان وظیفه ی مجلس خبرگان اورده شده عملی نیست _________________ گاهی فراموشم میکنی ؛ رها میشوم میان روسپی ها
گاهی یادم میکنی ؛ شناور میشوم میان خاطره ها
(شعر از arteshbod ) |
|
|
بازگشت به بالای صفحه |
|
|