تاریخ: سهشنبه 8 تیر 1389 - 09:57 عنوان: از بین رفتن بکارت
من بدون اینکه کاری کرده باشم بکارتمو از دست دادم
کسی میتونه کمکم کنه. که مطمئن باشه.
تو این دوره که هیچ کس باور نمیکنه که من رابطه نداشتم
من 1-2 سال بود که خیلی تو واژن احساس خارش داشتم. و همش احساس میکردم سرطان دارم. و تو بیداری خیلی با احتیاط میتونستم بخارم. ولی یک بار تو خواب از درد بیدار شدم. و دیدم که دستمو بردم تو. و ÷اره شده بکارتم.
نمیدونم چرا اینطور بی احتیاطی کردم.
خواب بودم.
چیکار کنم
؟
میگن راههایی که برای ترمیم هست ولی فهمیده میشه. خوب من چیکار کنم؟
چرا مردا هر غلطی بخان میکنن ولی ما که کاری نکردیم به خاطر پرده به این نازکی باید کل زندگی و شرفمون از بین بره؟
چذا اینطوره؟
کمکم کنید
رفتم
و گفتم ولی دکتر گفت من داخلو معاینه نمیکنم. چون میترسید که پرده پاره بشه. و یک داروی خارش داد. که چون معاینه نکرده بود من گفتم استفاده نکنم بهتره
تا یک سال بعد خیلی خارش داشت. که با شتشوی مداوم خوب شد. ولی الان خیلی خوب شده و فقط گاهی اینطوره
میتونی به کسی که میخوای باهاش ازدواج کنی بگی به مادرتم بگی اونم میتونه کمکت کنه
حالا این که چیزی نیست من یه بار داشتم با خواهرم شوخی میکردم که نا خداگاه منو هل داد ومن به قوریه پشته سرم برخوردم و درده شدیدی گرفتمو دیدم خون خارج شد نمیدونم شاید پاره نشده باشه،یعنی انقدر بد خارش داشتی که دستتو توش کردی!!!!!! :oops: :oops: :oops: :!: :!:
ببخشید فکر نمیکنم پاره شده باشه ممکنه اگه دستتون رفته داخل واژن اسیب دیده باشه.مطمینید دستون وارده واژن شده........
به نظر من یه دکتر مراجعه کنید دکتر واسه همین چیزاست دیگه!! _________________ در جوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبری است ورنه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار
سلام
من 20 روزه ازدواج کردم. و روز قبل ازدواج رفتم دکتر و گفت پردت سالمه. و وقتی گفتم که خونریزی داشتم گفت پرده جایی نیست که اینطور پاره بشه. و پردت سالمه. و ازدواج کردم. خدارو شکر همسرم هم پسر خیلی پاکیه. و اینو همون اول فهمیدم
خدا رو شکر.خیلی خوشحال شدم :)
واسه ما مجرد ها هم دعا کن :wink:
دوست من همیشه با شک وتردید زندگی نکن به نزدیک ترین کس که مامانت هست بگو ویه دکتر برو تا مشکلت جدی تر نشه از ترس هایت فرار نکن بلکه به سراغشون برو تا موفق بشی :)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم