به من يه راهي نشون بدين شوهرم هر دفعه كه از موضوعي بينمون پيش مياد ناراحت ميشه حداقل يه هفته حرف نميزنه گاهي تا 15روزهم طول ميكشه چه كنم.به خانواده ام احترام نميزاره.به هر چي كه من بهش علاقه دارم حسادت ميكنه
joodi-90, سلام خوبی
ما مردا همه مون حسادت داریم مخصوصا روی همسرانمون
تجربه من که خودم هم یه مردم به این رواله
سعی کن بیشتر به همسرت توجه کنی وبیشتر باهم در مورد این موضوع صحبت کنی _________________ علف هرز چیست ؟
گیاهی که فوایدش هنوز کشف نشده است !!!
يه راهي براي كوتاه شدن دوران غار رفتن مردا نيست. من خيلي خسته شدم .چون هميشه اشتي با خودمه .خودم بايد برم طرفش .غرورم جريحه دار شده. اخه اونه كه منو ناراحت كرده بهم بي احترامي كرده .الان 15 روزه با هم سرسنگين شديم
خواهر عزیزم سلام شما سعی کن اصلا نگذاری کار به قهر ودعوا بکشه.آخه زندگی که میدون جنگ نیست حتی اگه دیدید همسرتون هم عصبانی است شما بدون کلامی که حاکی از غر یا بی احترامی باشه موقعیت رو ترک کن توی یه اتاق تنها با یک قلم و کاغذ .ابتدا با خودت سوال و جواب کن ببین آیا موضوعی که ازش ناراحت شدی ارزش ناراحتی داشته.چون بیشتر مواقع دعوا بر سر چیزهای بی ارزش شروع میشه ولی حرفهایی که در دعوا زده میشه ناراحت کننده تر است.برای خوب زندگی کردن بجنگید سخته ولی ممکنه.
1- سعی کن بیخود و بی جهت دعوا پیش نیاد که هم غصه آشتی کردنش بمونه هم آسیبی که به رابطه میزنه ، گاهی وقتا با کمی سکوت یا چشم گفتن همه چی حل میشه!
2- (این مورد تجربه خودمه) اگه دعوا پیشومد تا وقتی حل نشده ول نکن!!!
یعنی همون وقتی که دعوا پیشومده همه حرفاتو بزن و همسرتو وادار کن حرفاشو بزنه تا چیزی نگفته نمونه برای بعد ، بعد که همه حرفا زده شد موضوع راحت تر حل میشه ، سعی کن موضوع رو همون موقع حل کنی و تمومش کنی و آشتی کنید
حتی اگه شده چند ساعت باهم کلنجار برید اما همونجا تمومش کنید بهتره تا اینجوره 15 روز قهر باشید
البته این فرمول همیشه خوب نیست اما واسه شوهر ما اقلا ازین وضعیت بهتره
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم