پباعرض سلام خدمت آقای دکتر، آقای دکتر من 23 ساله از کرمانشاه هستم و بنا به چند دلیل قادر به ازدواج نیستم،خوشبختانه با وجود فراوان بودن دوستی مایل به این کارها نیستم،الان مدت زیادی است که دنبال یک خانم برای صیغه هستم که متاسفانه پیدا نکردم،الانم دبگه خسته شدم و بعضی وقتها فکرهای بد به ذهننم میرسه یه نظر شما راه من برای پیدا کردن خواسته ام چیه؟ لطفا جواب بدین که به کمک همتون احتیاج دارم ممنون[پ
arman_omega2, کاملا با اقی دکتر موافقم.سعی کن شرایط ازدواج فراهم کنی اینطوری هم فکرت درگیر میشه هم ایشالا زودتر ازدواج میکنی. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
خب بهتر نیس یه خورده صبر کنی تا تکلیف کارتون مشخص بشه. بعد ازدواج کنید. اگه الان آدمش هم پیدا بشه بعدا برا آیندتون خیلی خوب نیس.تازه اگه صیغه کردین و نا خواسته خانوم ازتون بار دار شد می دونین چه فاجعه ای رخ میده؟ بازم توضح بدم یا قانع شدین؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام arman_omega2,
هیچ وقت به فکر ازدواج موقت به عنوان ازدواج اول نباش... اون احکلم و شرایط خاص خودشو داره و به عنوان یه راه حل برای رسیدن به آرامش نمیشه روش حساب کرد
مگه دنبال آرامش و خوشبختی نیستی... پس بدستش بیار... شرایطت رو محیا کن... وضعیت کاریت رو درست کن... اگه خیلی نا مشخصه و تنها مشکل هم همینه برو دنبال یه کار دیگه... بیشتر تلاش کن تا برسی به اونجایی که باید
از فکر راه های فرعی بیا بیرون... از خدا کمک بخواه و توکل کن
موفق باشی
بدرود
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم