سلام ,دوستان من يه سوال داشتم ممنون ميشم اكه راهنماييم كنيد و جواب بهم بديد.
سوالم اينه كه : من دوست دارمش يا نه؟؟
راستش 2 سال بيش من احساس كردم كه يكي از بسرهاي فاميل به من داره علاقه مند ميشه
واين احساس با تحويل كرفتن هاي مادرش ونكاه هاش بيشتر شد تا اينكه جوري بود فكر ميكردم واقعا بهم علاقه داره,ومنم ازش بدم نميومد .
تا اينكه جند وقت بيش فهميدم يعني شنيدم به كسي علاقه داره
واون لحظه خيلي ناراحت شدم و زدم زير كريه تا اروم شم
جندروز اول ناراحتم ميكرد اين موضوع ولي بعد كمتر ناراحت شدم
تا اينكه تو مراسمي ديدمش و اصلا يه نكاه هم بهم نكرد وفكر اينكه اين خبر ميتونه راست باشه
كه منو نمي خواد
حالا من تو رفتاروحال خودم موندم كه دوسش دارم يا نه؟؟؟؟
تو اين 2سال هرلحظه تو يادم بود وانتظار ديدنشو ميكشيدم ولي از طرفي هم وقتي ميديدمش تغيير زيادي تو احساساتم نميكرد
ولي براي ديدنش لحظه شماري ميكردم
(والان هم كه فكرميكنم ديكه مال من نيست يه بار ميكم به خودم اون به دردت نمي خورد (باديدن نكات منفيش
و يه بار با ديدن نكات مثبتش دلم سمتش بر ميكشه
نميدونم احساس خواستنش اصلي يا نخواستنش؟؟؟
به خودم ميكم شايد اينكه, كسي دوستت داشته باشه احساس قشنكي وتو دنبال اون احساسي كه فكر ميكني بهش علاقه داري
و فكر از دست دادنش ناراحتم ميكنه.
من تفكرم اينه اكه بهش واقعا علاقه دارم نبايد بعضي وقت ها بي خيالش باشم و بكم دوسش ندارم
اكه واقعا دوسش دارم بايد تمام لحظه ها به فكر خواستنش باشم
شما كمك كنيد من واقعا دوسش دارم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زياد شد متنم ببخشيد _________________ MMMSSSMMM
به منم حرف شمارو قبول دارم
ولي من مي خوام بدونم ايا اين حس واقعا علاقه هست يانه؟؟
تا جه حد ميتونم صدمه بدير باشم اكه نيومد
جون الان مطمءن نيستم
زياد اديت نميشم به فكر بعدمم _________________ MMMSSSMMM
سلام ، خوب وقتي يه پسر به دختر توجه مي کنه با نگاه محبت آميز و ... و خانواده اش هم همينطور اين باعث يه حس خوب تو وجود دختر مي شه و نتيجه اش اينه که به اون پسر بيشتر فکر مي کنه حالا که اين توجهات پسر ادامه نداشته و به شخص ديگه علاقه منده تو هم نبايد براش وقت بذاري و فکر کني به نظرم عکس العمل و احساس تو کاملا طبيعي بوده
mahsa3000, سلام خانومی ناز.
بنظر من شما چون تو ذهنت اینو تلقین میکردی که دوستت داره و ته دلت گرم بود یکی هست که دوست داشته باشه،حالا که فهمیدی دلت داره مقاومت میکنه.اما این حسی که گفتی بنظرم دوست داشتن نیست.فقط الان دلت یکم خالی شده.بخدا توکل کن ایشالله بهتر از اون میاد سراغت..
اونم کارش اشتباه بوده.مطمئن باش چوبشو میخوره.. _________________ چوب خدا صدا نداره،وقتی بخوره دوا نداره..
علاقه و فكر كردن به كسي را بگذاريد براي كسي كه مي آيد به خواستگاري شما نه به اشخاصي كه به شما نگاه و يا توجه مي كنند .
اين گونه تفكرات و توجه هات مي تواند باعث صدمه به احساسات و انتخاب شما در آينده گردد به نظر بنده اين فقط يك احساس و درك اشتباه از سوي شما به ايشان بوده كه باعث شده زماني را به ايشان فكر كنيد و حالا در تصورات و روئاهايتان سرگردان شده ايد .
اميدوارم قسمت و آينده روشني را در پيش داشته باشيد . انشالله
به اميد موفقيت و آرزوي شادكامي براي همه بندگان خوب خدا . _________________ به اميد موفقيت و آرزوي سربلندي براي همه بندگان خوب خدا .
سلام. این علاقه نیس که.احتمالا شما فقط عادت کردی بهش فک کنی، همین. حالا که فهمیدی به کسه دیگه علاقه داره سختته از این عادت دست بکشی. باید سعی کنی دیگه بهش فک نکنی.زمان همه چی رو حل میکنه. به خودت فرصت بده.
سلام mahsa3000,
یکمیش طبیعی هست... ولی بهش پر و بال نده... چون واقعا نمیشه چیزی گفت... بهش فکر نکن.. با خدا بیشتر حرف بزن و ازش کمک بخواه... ازش طلب خیر کن... ازش یه همسر خوب بخواه نه اینکه اونو بخوای
سعی کن بهش فکر نکنی و وقتت رو با چیزای دیگه پر کن
اگه بهش فکر کنی و هی این علاقه ی یه طرفه که فعلا شاید بهش علاقه هم نشه گفت و یه حس خوب باشه و بس... بعدا اگه به ازدواج باهاش نرسه رو زندگی اثر منفی میذاره... پس ازش فاصله بگیر و سعی کن فکرت رو با کلاس و چیزای دیگه پر کنی
موفق باشی
بدرود
واقعا ممنون به خاطر جواب هاي قشنكتون
منو از تفكر اشتباهي كه داشتم راحت كرديد
و نظر همتون برام ارزشمنده
و بي خيالش ميشم تا به ببينم اينده برام جي رقم زده.
ممنون از همكي _________________ MMMSSSMMM
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم