من دانش آموز سال دوم دبیرستان هستم.(پسر) جریان از این قراره که من توی سالهای راهنمایی و ابتدایی، شاگرد بسیار بسیار تاپ و درسخونی بودم. یعنی در این حد که شاید دو،سه تا نمره زیر بیست داشته باشم! اما راستش از موقعی که وارد دبیرستان شدم، ارادم برای درس از بین رفته. علاوه بر بلندپروازی ها و اهداف بزرگی که در سر دارم، برنامه ریزی دقیقی هم خوشبختانه دارم. اما زیاد بهش عمل نمیکنم! و خودمونی باید بگم اصلا" حس درس خوندن ندارم و این باعث شده به رتبه های دهم و اینا سقوط آزاد داشته باشم. مخصوصا" تو دروس ریاضی و فیزیک. کتاب کار و اینا رو هم دارم اما شاید تا حالا دو صفحش رو حل کرده باشم!(شاید تنها دلیلی که من به رتبه های سی و چهل سقوط نکردم حافظه قوی منه که خوشبختانه در دروس عمومی در عین درس نخوندن هیچ مشکلی ندارم! این باعث شده همه منو به رشته های انسانی و تجربی سوق بدن درحالی که من عاشق ریاضی و فیزیک هستم). و با نهایت تاسف، این موضوع در نماز خوندن و اعتقادات بنده هم تاثیر گذاشته و در نماز هم کاهلی میکنم. در عین حال که سختی های زیادی رو هم خودم هم خانواده برای درس خوندن من متحمل میشه و به همین احساس ها عذاب وجدان هم اضافه شده.(در حالی که بچه های درس خون مدرسه، والدین ثروتمندی دارن و این باعث شده من اعتماد پایینی هم داشته باشم). حالا جالب اینه که من همه اینا رو میدونم، عوامل موفقیت رو هم میدونم ولی باز هم نمیتونم تمرکز کنم و درس بخونم و احساس میکنم ارادم درهم شکسته!
حالا از دوستان عزیز خواهش میکنم اگه راهی به نظرتون میرسه که منو از این وضعیت بکشه بیرون، دریغ نکنید.
: 0 [وضعيت كاربر:آفلاین]
تاریخ: شنبه 8 بهمن 1390 - 18:58 عنوان:
من هم همین مشکلو دارم اما هرچی به خودت تلقین کنی بدتر میشی البته من دخترم و شاگرد زرنگ که نه جز ممتازا اما خوب نباید تلقین کرد میتونی برنامه ریزیتو یه کم بهتر کنی یه نفرو تو کلاس پیدا کن البته از خودت بالاتر و صفتوسخت بچسب به رقابت البته نری بزنی بدبختو بکشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم