تاریخ: شنبه 8 بهمن 1390 - 14:09 عنوان: كمك از با تجربه ها
سلام دوستان
همسر من باخانوادم بسيار نا سازگاره خسته شدم
تنها هدفش اينه كه من از خانوادم جدا شم من هفته اي يك بار به ديدن خانوادم ميرم
اما همين يكبار هم حاصلي جز تلخي به هر عنواني بيشتر نداره
چكار كنم كلي راهارو امتحان كردم اما جوري كه فهميدم فقط قطع رابطه راضيه اما علني نميگه
با خانوادم هم داعوا نداره امادايم واسه من بهانه مياره
كمكم كنيد اگه تجربه اي داريد متشكرم
منظورم از همسر زنم بود
سلام خدمت شما آقای محترم . باید بگم راستش توی خیلی از خانواده ها مخصوصا خانوده های ایرانی رابطه ی خانمها با فامیل شوهرشون زیاد جالب نیست . و دلشون نمی خواد کسی از خانواده ی شوهر از کارهاشون سر در بیاره . این چیز عجیبی نیست مخصوصا اینکه بعضا پسرهای ایرانی به خانواده مخصوصا مادرشون وابسته ان . شما باید به همسرتون بیشتر محبت کنین و بهش بگین که خیلی دوستش دارین و می خواهید که اون هم همراه شما به دیدن خانواده تون بیاد . بهش بگین تو در دل من جایی داری که هیچ کس نمی تونه جای تو رو پر کنه . و باهاش صحبت کنید ببینید گله ای از خانواده ی شما داره که دوست نداره زیاد رفت و آمد کنه . به خانواده تون هم بگین که مراعات همسرتون بکنن و بهش خیلی احترام بذارن و محبت کنن
نگران نباشید این مسائل بعد از یه مدت عادی میشه . خوشبخت باشید
سلام cnc212,
اگه با هم میرین یا حتی تنها میری وقتی اومدی خونه زنگ بزن به پدر مادر همسرت و حالشون رو بپرس... حتی اگه توی راه یا توی همون فاصله دعواتون شده باشه چه برسه به اخم کردن همسرت
اگه چیز خاصی اذیتش میکنه بپرس و سعی کن مشکل رو حل کنی
توی محبت هم کم نذار
اول یه سر برین خونه ی پدر مادرت بعدش گردش و تفریح و خرید و این چیزا... یا حتی به خانواده ی هر دو طرف سر بزنین
موفق باشید
بدرود
cnc212, سلام.خب بی دلیل که نمیشه از خونوادتون خوشش نیاد.به هرحال یه دلیلی داره دیگه.شما خیلی با ارامش باهاش حرف بزنید و دلیل رو ازش بپرسین.
اقایReza-V, هم راهکار خوبی گفتن. _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
[quote="Reza-V"]سلام [b]cnc212[/b],
اگه با هم میرین یا حتی تنها میری وقتی اومدی خونه زنگ بزن به پدر مادر همسرت و حالشون رو بپرس... حتی اگه توی راه یا توی همون فاصله دعواتون شده باشه چه برسه به اخم کردن همسرت
اگه چیز خاصی اذیتش میکنه بپرس و سعی کن مشکل رو حل کنی
توی محبت هم کم نذار
با سلام
فکر کنم شما رو هم یه بار تو تاپیکم بله خاطر شرایط سخت قیزیکی وروحی بد برخورد کردم اخه اکثریت نمونم جرا دیگه نمبان تو تاپیک من نظر بدن فکر کنم همه رو ناراحت کردم من از شما هم عذر میخوام...
اما در ارتباط با این تاپیک باید گفت اصلا غیر ممکنه بی دلیل باشه ببینید توجه شما نسبت به خانوادتون وهمسرتون باید مساوی باشه وشایدم گاهی برای اطمینان دادن بیشتر به همسرتون مقداری بیشتر گاهی مواقع ما خانوما احساس میکنیم داره از همسرمون به خاطر اخلاقش سوئ استفاده میشه ازش کار زیاد میکشن یا کمکای مادی زیاد یا بعضی وقتا اقایون از چشم هم چشمی یا چیزایی که بین خانوماست خبر ندارن شاید خانوادهی شما باعث میشن با رفتارشون ایشون ناراحت بشن وبه شما چیزی نگن به هر حال باید علت رو فهمید
بهش بگو من حاضرم با خانوادم قطع رابطه کنم به شرط اینکه شما هم با خانوادت قطع رابطه کنی مطمین باشید بیخیال میشه چون ما زنا میتونیم شوهرامونو 10روز نبینیم اما پدر و مادرمون رو هر روز یا 2.3 روز یه بار باید ببینیم تا دوپینگ بشیم
سلام 912345678,
قطع رحم حرامه... باید مدیریت بشه نه اینکه آدم بی خیال بشه
مشکل جای دیگه است... خودش باید بیاد توضیح بده
سلام mahziba,
تو تاپیک اخیرتون فکر کنم پست گذاشته باشم... اگه تاپیک قدیمی دارین آدرسش رو بدین ببینم... گاهی سایت خبر به روز شدن تاپیک ها رو بهم نمیده
خلاصه مادر خدمتیم
مرسي از همگي
من هميشه واسش سنك تمام ميزارم از كادو گرفته تا مسافرت يا خريد
خانوادم هم كوچكترين بي احترامي بهش نميكنن من حتي زماني كه خانوادش به خونه ما ميان
نهايته احترام رو ميزارم از چيزي كم نميزارم كه شايد ببينه و الگو بشه واسش
من تو خانوادشو فاميلاش معروف شدم به خوشرفتاري اما اون بر عكسه منه
اگه از خانواده من بندرت 2.3ماه يكبار بيان اخماش ميره توهم خودش دعوت ميكنه امااخرسرجوري رفتار ميكنه كهه همه ميفهمن كه ناراحته
اما با فاميله خودش خوبه
اخه همه فاميل يا خانواده من بدن حتي 1نفر هم خوب نيست
نميدونم همه كاري كردم دعوا محبت كادو مسافرت تفريح گردش اماتاثيرش 2روزه
سلام cnc212,
کتاب هم نام گل های بهاری نوشته ی حسین سیدی رو براش بگیر... کادو بده... بگو بخونه و اونایی که به نظرش قشنگن علامت بزنه... بعدا خودت بگیر بخون و همین کارو انجام بده
فعلا رفتن رو درست کن تا برسیم به اومدن
موفق باشی
بدرود
راستی kaftare-chahi, زدن حرامه... گناهه... تازه هیچ چیزی رو درست نمیکنه
الان اکثر خانم ها دوست دارن که رابطشون رو با خانواده همسرشون قطع کنن اما شما اگر دوست نداری این اتفاق بیافته باید مقاومت کنی.البته محبتت به او باید سرجاش بمونه و مسادلی رو که اقای دکتر مطرح کردن رو رعایت کنی اما اجازه نده که پشت سر خانوادت حرف بزنه باید متوجه شه که اونا برات مهم هستن واینکه طوری رفتار کن که بدونه همه چیز متقابله یعنی همون کارهایی رو که برای خانواده اون انجام میدی برای خانواده خودت هم انجام بده یعنی اگر یکبار پدرو مادرش رو دعوت کردی حتما یکبار هم پدر و مادر خودت رو دعوت کن اگر اون به خانوادت احترام نذاشت تو هم با خانوادش سرد برخورد کن.اگر خونه پدر مادرت نیومد تو هم با اکراه اینکارو انجام بده البته توی تمام این مراحل به خودش توجه و محبت داشته باش.
بخدا شدم الگو ديگران هركاري كه ميكنم اب در هاون كوبيدنه
نميخوام كوتاه بيام اما خسته شدم
همه زندگيم تلاشه واسه اسايشه اون اما قدر شناسي كه نباشه بيفايدس
نمیشه یکطرفه به قاضی رفت
هیچ کاری بی دلیل نمیشه حتما چیزی تو دلش هس که قابل گفتن نیس زیاد بهش فشار نیار ببین علت رو اون باید بگه زنها رفتارهای پیچیده ائی با هم دارن که فقط خودشون می فهمن شاید انتظاراتی که اون از خانوادتون داره با رفتارهای اونا متفاوت باشه به هر حال از محبت خارها گل می شود من خودم از هر 10باری که به خونه خانواده همسرم رفتم لاقل 8 بار با دلخوری و ناراحتی برگشم در حالی که شوهرم هیچی نفهمید چون قابل گفتن نیس پشت چشم نازک کردنو دو پهلو حرف زدنو به در می گم دیوار بفهمهو و خیلی چیزا که گفتنش سخت ولی ازار دهنده هس و پیامدش دور شدنو فاصله افتادن بین ادمهاست تازه اگر باعث دعوای بین زنوشوهر نشه کدورت نشه وخیلی چیزای دیگه شاید از مسایل ورفتارها و وگفتارهای زمان ازدواج از اونا دلخوری داشته باشه ولی مطمئنا باش بدون دلخوری نیس من خودم اگه خانواده شوهرم مواظب حرفو رفتاراشون بودن وبا روی گشاده از ادم استقبال می کردن هیچ وقت به فکر دورشدن از اونا نمی افتادم حتی اگه می دونستم با گذشت زمان خوب میشن بازم می رفتم ولی واقعا فایده نداره ممکن یکی دو بار اول خوب بشن ئلی زود مثل قبل میشن به شوهرم گفتم نتونست کاری کنه گفت خودت دوستانه بهشون بگو می دونی چی جواب دادن
تو هنوز به اخلاق ما عادت نکردی ما همین هستیم عوض هم نمی شیم تو ناراحت نشو یارون شوهر همین دیگه تو هم مثل ما باش ولی من گفتم دوس ندارم مثل اونا باشم مثلا سلام نکنم خداحافظی نکنم اهمیت ندم کسی با من داره حرف میزنه تلوزیون نگاه کنم از ادبو احترام هم خبری نباشه علکی کلاس بذارم حرف کنده معنا دار بزنم دل برنجونم و.....
مثلا حالا چون خوابم میاد مهمونو از خونه بیرون کنم تازه خرج زندگی وقسطاشون هم می دیم
شما هم برو حداقل علتو تو رفتارهای خانوادت در گذشته جستجو کنی بعضیا دیرتر ناراحتیشون برطرف میشه ولی باهاش مهربون باش بهش نشون بده که اونو با هیچ کس عوض نمی کنی اول شخص زندگیت از اونجا که میان اخلاقتون بهتر بشه شادی خودتونو ابراز کنید و مهربونتر رفتار کنید بتدریج خوب میشه
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم