سلام من دختری 19ساله هستم که چهار ماه پیش باپسری دوست شدم که دوماه طول نکشیدبهم زدم همشم مقصر دوستام هستن که منو تشویق به این کار کردند وگرنه اهل این کارا نبودم خلاصه بعداز چهار ماه با سرکله پسره پیدا شده هرکاری هم میکنم نمیره گورش را گم کنه با خشونت مهربونی هرجور برخورد میکنم دست بردار نیست اینم بگم ما فقط از طریق موبایل درارتبا ط بودیم همدیگر را هم ندیدیم باید چیکار کنم دست از سرم برداره من دختره بدی نمیخوام باشم کارم شده فقط گریه نذرو نیازم خیلی کردم از خدا وائمه هم خیلی التماس میکنم .ازهمه شما میخوام اگه تجربه دارین یا راحل خوب خواهش میکنم بدین تا نجات پیدا کنم
بگو گمشو مرتیکه.چی از جونم میخوای؟
با یه خداحافظی شادم کن _________________ بیا تا شمع هم، پروانه هم، یار هم باشیم در این صحرا بهار هم، گل هم، خار هم باشیم
یعنی چی دارم سقوط میکنم تو نمیتونی شماره همراهتو عوض کنی همچین نوشته دارم سقوط میکنم هر کی نخونه فکر میکنه چی شده خوب شماره خونتونو ندادی اونوقت دیگه ببین چی میگفتی ما یه مزاحم داشتیم 5 ماه دیوونمون کرد به خونمون میزنگید شماره همراهمونو عوض کرده بودیم ولی خونه رو چون مستاجر بودیم نمیشد کاری کرد
آدم واسه چه چيزا غصه مي خوره.....دقيقا به جزييات اشاره نكرديد......يعني چي به تشويق دوستاتون دوست شديد و همديگرو نديديد......چه دوستي ....بعد نديده اون شما رو ول نم يكنه......اونايي كه ما دخترا رو مي بينن دو روزه ول م يكنن.. حتما موارد ديگري است كه نگفتيد....(اگ ررابطه فقط موبايلي اين ديگه سقوط نيست كاهلي شماست)
سلام خوبی
همیشه روش مبارزه و مقابله بدتر از مسالمت ونرمیه پس لازم نیست گوشیت خاموش کنی اون ابزاره ارتباطه و لازمش داری تنا کاری که شما باید کنی گوشیت روی سایلنت بزار که صداش در نیاد باعث ازارت بشه واس ام اس ها رو درجا پاک کن بدون اینکه بخونی شما این رو در نظر بگیر یک انسان فهمیده وبالغی میتونی تصمیم درست رو بگیری پس به جای اینکه گوشی تو رو کنترل کنه قوی باش یه یاعلی بگو بلند شو و سی کن گن گوشیت رو دم دستت نزاری زمانی که میری بیرون بردار و چند روز که خبری نشد ازش تو هم کم محلیش گذاشتی بهش اس بده بگو خاستگار اومده واسم دارم ازدواج میکنم اگر مزاحم شی به پلیس زنگ میزنم شکایت میکنیم تموم شد رفت نه لازمه زانوی غم بغل کنی گریه کنی نه لازم نیست گوشیت خاموش کنی تو باید گوشیت رو کنترل کنی میدونم اولش یه خورده مشکله ولی بد یه مدت قلقه کار دستت میاد نگران نباش دختر توکل کن به خدا اروم باش اینقدرم گریه نکن اروم باش و سی کن خودت رو مشغول کنی به درست با دوستات باش با خانوادت باش از تنهایی دوری کن و توکل کن به خدا هر کاریم میکنه یه بسم الله بگو خیلی ارومت میکنه یه نزرم کن از طرف من 50 صلوات از طرف خودت هم 100تاصلوات 1ماهه دیگه این تاریخ ینی 22اسفند من همین مقدار واست نزر میکنم مشکلت اروم و بیدردسر حل بشه و نگران نباش اروم باش همین الانم اشکات وپاک کن منتظر جوابات هستم خداحافظ.
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7بعدی
صفحه 1 از 7
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم