شوهرم آدم خوب ومهربوونیه ولی نمی دونم چرا جرات گفتن چیزی رو تو جمع ندارم وبد جوابمو می ده برای همین سعی می کنم تو جمع ساکت باشم وهمش ترس دارم یه چیزی بگم اونوقت شوهرم سرم داد بزنه تو رو خدا بگین چطوری عصبانیتشو کم کنم؟
چند وقته ازدواج کردین ؟ از اول همین طوری بود ؟
وقتی این کارو میکرد (تا الان ) شما چکار میکردی ؟ چیزی نگفتی بهش ؟
بنظر من از همون اوایل اگر کوتاه بیای و بخاطر رفتار اشتباه ایشون ساکت بشی تا آخر عمو باید همین طور بمونی . دلیل نداره عصبانی بشه . مگه خودش هیچ اشتباهی نداره ؟ شما واسه خودت شخصیت و حریم هایی داری
بشین خیلی آروم . مهربون و منطقی باهاش حرف بزن . بگو از این کارش خیلی ناراحتی و ...
سعی کن کم کم درست بشه و الا این اخلاق بد در ایشو می مونه . دو روز دیگه بچه تون هم بخاطر ایشون منزوی و ... تربیت میشه
اگر تابحال اینجوری مونده چون همه بخاطر این رفتار اشتباه خودشونو تغییر دادن کسی رفتار ایشون رو نساخته . _________________ آبنبات http://www.abnabat.com
سایتی برای سرگرمی .با امکان ایجاد تاپیک عمومی و خصوصی: خانوادگی.دوستانه ...
سومین مسابقه آبنبات همراه با جایزه شروع شد
هر وقت اینکارو می کنه وقتی میایم خونه باهاش دعوام می شه گریه می کنم وهرر دفعه قول می ده که دیگه تکرار نمی کنه ولی بازم نمی تونه خودشم دوست داره تغییر کنه می گه دست خودم نیست خیلی مغرور هست ونمیاد بریم پیش مشاور بنظرتون روانشناس می تونه کمکش کنه؟
taranom2, مثلا سر چه مسایلی عصبانی میشه؟ چی میگین که عصبانی میشه؟ _________________ صبر کن سهراب...
گفته بودی قایقی خواهم ساخت!
قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی اهل زمین دلگیرم...
سلام
از حرفهایی که خوبی های همسر را تایید می کند آغاز کنید و بتدریج در سایر مباحث مشارکت خود را زیاد نمایید! _________________ این جهان کوهاست و فعل ما ندا
باز گردد این نداها را صدا
شوهر من هم گاهی این کارارو می کنه من هم سعی می کنم تو جمع راجب مسائلی که اون بهش حساس حرف نزنم تاحالا در این مورد باهاش حرف زدم ولی چون ممکن کار به دعوا بکش زیاد پیگیری نمی کنم خودم حرفامو بیشتر کنترل می کنم
taranom2, مردا کلا دوس دارن زناشون طرف خودشون باشه
وقتی تو جمع صحبت میکنی تو تیم شوهرت باش و مقابلش قرار نگیر و اگه چیزی بود وقتی 2تایی بودین بهش بگو
اگه بازم با این شرایط ناراحتت کرد ،یه خورده باهاش حرف نزن یعنی مظلوم بازی در بیار
اگه گفت چرا کم حرف شدی؟
بگو به خاطر اینکه از تو میترسم چون همه اش میزنی تو ذوقم پس نتیجه گرفتم حرف نزنم
من این راه رو امتحان کردم جواب داد _________________ وقتی بارون میاد حس میکنی خیلی به خدا نزدیکی آخه بارون یعنی نقطه چین تا خـــــدا ...
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید
بخش مشاوره زیر نظر آقا قاسمی کبریا به پاسخ سوالات شما میپردازد.
مطالبي كه دكتر قاسمي كبريا مي فرمايند با نام ايشان (kebria) منتشر مي شود و بقيه مطالب ارسال شده فقط
به عنوان همكاري در يك موضوع توسط كاربران ديگر ارسال شده و هيچ مسئوليتي متوجه موسسه قلم صنع نيست. قوانين مهم